Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 868
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 945
И аз гледам Купенска,нея пък я следя по кулинарна линия още от времето,когато имаше блог и преди да замине за Англия.Доста години минаха от този период и ми липсва онази Ирина,която сладкарстваше за удоволствие,за блога,за семейни празници.Сега,всичко,което прави е като изработено от сладкарница с 3 звезди Мишлин - делово по ресторантски.
Иначе едно голямо браво за това,че ако си сериозен и обожаваш това,което правиш,можеш да стигнеш далече.
Много ми е симпатична.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 19:48 от Adoralova

# 3 946
Много ми е интересно Валери като използва свалени/чужди кадри защо не споменава откъде са взети!

# 3 947
Щото си мисли, че няма да се разбере.

# 3 948
Да не споменавам, че днешното видео беше 80% чужди кадри и нейни от стари видеа. Мнооооого труд и усилия е положила!

# 3 949
Като виждам как през пръсти си върши влогърската работа, по-добре, че не се занимава с нещо по-сериозно.

# 3 950
Бяхме коментирали веднъж, че Памела Райф все повече се разголва...

Кому е нужно да тренира по бельо? 😅

Скрит текст:
[spoiler/]

# 3 951
Давиз, за постъпки разбира се, категорично не оправдавам лъжи, инстаграм „курса” и подобни.

Не я следя тази Памела, ама явно е закономерност всяка, която „направи тяло” да се снима възможно най-гола, дори да не е това фокус на съдържанието.

Валери явно си е купила кадрите, както онези за Турция, едва ли ги ползва незаконно. Но аз такива видеа не харесвам, няма автентичност, напомнят нагласена продукция. А в това конкретно видео бяха излишни и не си кореспондираха дори визуално с останалите. 99% от клипа бяха чужди кадри или такива от предишни нейни видеа, затова нямаше завършен вид, а изглеждаше като „закърпено”, поне за менмен. Не виждам проблем да беше снимала тя чаша с лимон, а от хамбургери и картофи нямаше нужда.

# 3 952
Силно се съмнявам да ги е купила. Simple Smile Има няколко сайта, от които свободно можеш да използваш точно такива видеа и кадри. От теб се иска само да упоменеш кой е автора. Не смятам, че и тези от Турция са купени. Аз самата за презентации съм използвала много такива кадри.

# 3 953
Не ми пречи, че Памела се разголва повече.  Голяма част от фитнес гурутата като достигнат мечтаната за тях фигура свалят дрехите. Хриси Парова бе същата. Техният selling point са телата, които са оформили, нищо друго, не бих ги съдила.
Аз се мотивирам като ги гледам и не пропускам тренировка Grinning

# 3 954
Ще се върна на пекарската тема.
Скрит текст:
Понеже наскоро се пънах с кроасани тоооочно по Джошуа, на който сестра ми е огромен фен и прави квас, и въобще, голяма еуфория.  Моите не се получиха на 100%, защото направих три генерални грешки, които си отчетох още по време на процеса. По Великден правих еврейска бабка пак по Джошуа, правих 2 пъти по 2 бабки и всичко се омиташе за минути, но кроасаните са друга работа. Аз за кроасани кифлички не признавам.
Намирам за дразнещи и смехотворни опитите на Гергучи да внуши, че е направила кроасани, пък да пуска снимки с някакви недодялани кифли. Кроасаните са такава пипкава, фина работа, ако правиш всичко на ръка, че дори на опитен хоби-пекар може да не се получат, седнала тя с кулинарен профил от 2 дни, да ми се прави на Жак Пепен... Е, много ме изнерви.
*
По темата с "изкуството", за мен на Константина нещата могат да минат само в графа "забавлявам се/разтоварвам се", ако претендира за художник е смешна. Да оставим техниката, която я няма никаква, но тя не показва нищо оригинално. Това е изкуство, колкото "картина" от Джъмбо. Не се извинявам. Иначе, аз съм сранвително добронамерена към нея, даже мазната ѝ коса не ме дразни.

Сладкиша, нали и тя прорисува, поне ми се струва, че не се взима за артист, така че засега ще я пощадя от сеч.

Напоследък ги гледам само в ИГ каквото пускат и ви чета усилено, да не изпусна.

# 3 955
Силно се съмнявам да ги е купила. Simple Smile Има няколко сайта, от които свободно можеш да използваш точно такива видеа и кадри. От теб се иска само да упоменеш кой е автора. Не смятам, че и тези от Турция са купени. Аз самата за презентации съм използвала много такива кадри.

Да, свободни сайтове също са вариант. Не съм гледала дали ги е линкнала долу.

# 3 956
Не ми пречи, че Памела се разголва повече.  Голяма част от фитнес гурутата като достигнат мечтаната за тях фигура свалят дрехите. Хриси Парова бе същата. Техният selling point са телата, които са оформили, нищо друго, не бих ги съдила.
Аз се мотивирам като ги гледам и не пропускам тренировка Grinning

И мен ме мотивира, нямам против да тренира по спортен сутиен, с клин или къси очертаващи спортни панталони. Фигурата й се вижда и е 🔥 Но по гащи? 😁
Не знам дали някой следи атлетите на GymShark(фен съм на марката), те също са спортни инфлуенсъри, страшни тела, но никой не се снима как тренира по бельо.

Сигурна съм, че Памела пуска такива кадри, за да я следват и мъже, които не тренират. Имам приятели, които я следват само заради това, което е жалко, защото е успешна и няма нужда.

# 3 957
Именно. Хубавото тяло си личи и облечено. Тук дори не е оскъдно и впито спортно облекло, а прашки. Много е тънка границата между секси и пошло.

# 3 958
Доста се разголва Памела напоследък, странно ми е и че голяма част от тези тренировки/снимки по оскъдно облекло ги прави брат й, някак нередно ми изглежда. Моля да не се преиначават думите ми, просто на мен ми изглежда нередно.

# 3 959
Да, странно е. Памела беше качила тик-ток как брат й я маже с нещо по корема 😁 беше написала “единственият мъж, който може да докосва плочките ми” и имаше много негативни коментари, че отношенията им не са нормални и тн. Според мен тя е вглъбена в бизнеса си и няма много приятели, за това се е вкопчила във връзката с брат си и са си много близки. Но не чак толкова, колкото се спекулира 😁

Общи условия

Активация на акаунт