Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 815
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 45
На мен изобщо не ми изглеждат хармонично един до друг Пепа и нейния Фики. До него тя е като леля му, а той е като тежък инфантил.

# 46
Предвид, че заживява с мъж, жени се и ражда от него т.е. създава семейство с човек, който среща в бар за броени месеци, не мисля, че хората тук преувеличават с преценката си.
Намирам доста лицемерие в нейните видеа и тематики. Може да няма ясна и категорична позиция, да сменя мнения и да си противоречи, защото е близнаци Grinning но това не я оправдава. Когато роди Сиена не спря с агитации към младите жени - давайте, раждайте, сега ви е времето, всичко е възможно. Имаше дори видео, в което показваше, че не е и толкова скъпо да отглеждаш бебе. Супер, но нещо нещата не са съвсем розови. В коментарите в YT /тогава те все още бяха активни/ бе нападната от редица дами, които й обясняваха, че е нормално на нея да й и лесно, защото има помощ от родителите си. Има семейства, който живеят сами, далеч от роднините им и се отдават на децата си сами, без да разчитат на финансова помощ, пари от Дания, похарчени в БГ /защо стандартът е доста по-различен и това да изкарваш пари в Дания, а да ги харчиш тук си е доста добра опция/, а също така и да ти помагат с гледането на децата.
Моя роднина живее в Англия, има близнаци и мъжът й работи по цял ден, а тя си стои с децата вкъщи. Всички роднини са в България, момичето си гледа децата сама, защото мъжът й работи постоянно от понеделник до събота, а понякого и в неделя. Тя не живее в двустаен апартамент, а в къща на два етажа /това го казвам във връзка с площта, която трябва да се чисти, подрежда с и т.н./, децата са две, детегледачка няма, няма роднини, които да помогнат, а също така готви всеки ден по няколко пъти, защото смята за по-нормално това, отколкото да поръчваш от foodpanda.

В черешката на тортата стана ясно, че Антоанет явно не готви често, рекламите на foodpanda го потвърждават, а от консервите, които искаше да използва и невъзможността за това я докара до сълзи, стана ясно и това, че тя не се храни по особено здравословен начин, както изкарваше нещата във видеата си.

Във видеата й от няколко месеца насам /или по-точно след видеото, в което обяви, че с Фичо не са вече заедно/, тя започна да говори в ед.ч. за себе си и момичетата. През цялото време обаче е във връзка с Фифи, а в момента са и под карантина заедно, цялото семейство Пепелджийски, С1 и С2 + Фифи.
За мен дами, който следвам, но занивамат аудиторията си изцяло с децата, ме губят като последовател. Не ме интересува как си изцеждат кърмата, как бебето е ставало 4 пъти, за да яде през нощта и т.н. Още повече, че аудиторията на Пепе е предимно детска. Забележете само коментарите под видеата на YouBe, те са от деца, които според мен грам не се вълнуват от това как да инвестират правилно парите си Grinning Гледат канала, заради нея.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 12:46 от a_thearchitect

# 47
Благодаря за новата тема!
Ганка и "брандовете". Намразих тази дума покрай нея. На това момиче й хлопа цяло дюшеме.

Пепка и Фифи са ми много странна двойка.  По-скоро като приятелки,  отколкото като двойка. Той визуално ми е нещо като мъжки вариант на Ганка - уж голям, пък с детска физиономия, уж млад, пък на моменти като състарен.

# 48
разбирам защо си е заключила YouTube канала.

Оказва се, че доста хора не следят съвсем всичко. Не си е заключила сама коментарите в Ютуб, спряха ги заради новите правила за канали, които снимат деца. Не само на нея, разбира се.

# 49
Една потребителка в предишната тема, спомена, че последното видео е имало коментари, но в последствие били изключени...🙄

# 50
Продължавам да твърдя, че Фифи само визуално ми изглежда лекомислен, детински и несериозен. От начина, по който говори, си вадя изводи, че дори може би е по-сериозен, организиран и отговорен от Пепе. Става ми леко тъжно за него като гледам, как се отнася тя с него. По време на снимките на "Черешката на тортата", в самото предаване, в което гостите й /към някои от тях тя прояви доста невъзпитано отношение/ и зададоха въпроса дали има мъж до нея. Тя даде ясно да се разбере, че "няма време за мъже", а в същото време е била с Фифи. В ЛЯЙФА с тренировата, той се опита да направи жест на близост, а тя го бутна. Това определено прави впечатление и то не добро. Не мисля, че на който и да е би му било приятно да неглижират присъствието му в двойката по такъв начин. 

# 51
Една потребителка в предишната тема, спомена, че последното видео е имало коментари, но в последствие били изключени...🙄

Аз не съм виждала коментари във видеата в личния й канал, но видях, как имаше коментари под видеото за Корона вируса и пандемията в канала YouBe, където обаче броят на негативните коментари беше голям и в един момент те ги заключиха.

# 52
И мистър Бирх ще произвежда маски, може би...не разбирам датски, правя си преразказ по картинка...😁
Скрит текст:

# 53
Ставаше дума за YouBe канала и видеото за вируса.

Мистър Бърч на тази снимка ми навява на BDSM изпълнения малко.

# 54
Скрит текст:

Успокоих се, че явно не ми е толкова нечисто подсъзнанието ... Laughing И аз си го помислих.
Винаги като видя Бърч и все ми изникват асоциации за мъжа от "50 нюанса сиво".

# 55
Гергана ми е блокирала коментарите в Ютуб. Мога да пиша. Но си ги виждам само аз.. колко удобно само..

# 56
Скрит текст:

Успокоих се, че явно не ми е толкова нечисто подсъзнанието ... Laughing И аз си го помислих.
Винаги като видя Бърч и все ми изникват асоциации за мъжа от "50 нюанса сиво".
Йо, спокойно, поне две с нечисто подсъзнание сме.
Според мен е търсене ефект - мъж в костюм, гледащ лошо... ами секси си е. Маската изглежда нелепо, но ще им простим, явно работят с подръчни материали Laughing

# 57
И Еличка - досущ като малката сладка шматка Анастейжа ...от същия филм!🤭😁

# 58
Стана ми интересно и изгледах видеото на Йоана. Нея не я следя и няма и да започна. Прекалено сладникава ми е. Не е лошо момичето, просто не е по моя вкус. Толкова розово и принцеско ми е малко ту мъч на мен. Направи ми впечатление, че в самото видео има моменти, в които казва две думи, пооправя си косата и започва пак да говори, каквото е искала да каже отначало. Остави  е мен в усещане, че редактирането го е правила през пръсти и тези моменти са останали незабелязани... Не ги ли гледат тези видеа, когато ги качват/редактират?

# 59
Благодаря за новата тема, Лана.

Коцка в интервю... Една жена в много роли.😊
https://iskrata.bg/post-3295  
Не дочетох интервюто,  че ми доскуча от клишета,  но не мога да не отбележа с похвала, че едната картина на госпожата много достоверно пресъздава сгазен миньон.

Общи условия

Активация на акаунт