Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 942
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 690
Много ми е смешно как сега всички се сетиха, че имат тераси.😁😁😁 Първо Валери, после леля Коци, сега гледам, че и Полина се радва "каква тераса си е спретнала". 😀

# 3 691
Не разбирам какво е странното в храненето на Валери и Мартин - вкъщи сме ограничили месото от години, сега покрай КПП доставките на месо от фермите са тегави. Нормално е да не се яде след 18 часа - предполагам Валери прави intermittent fasting.

Закостеняло е разбирането, че мъжете трябва да ядат много месо - ако не ядат или са стиснати, или ги държат гладни Simple Smile Също така понякога няма значение големината на порцията, а каква е хранителната стойност.

В момента има десетки видове течения за храненето, но никога не бих направила заключение, че ако някой яде много малко месо означава, че е беден или пести от храна.

# 3 692
  • Варна
starburst8, става дума за самите изказвания. Под парче, аз разбирам нещо, което и аз на моите 50 кг мога да изям, а тя казва, че го ядат цели 3 дни.

Също и 2 стека за 3-ма човека, е колко ще изяде човек, за да се нахрани нормално? Никой не е казал, че мъжете само месо ядат!

Самите й изказвания, за мен поне, са неадекватни, да не ползвам друг епитет!

# 3 693
  • HH
Някои хора имам чувството, че не четат.

Написала съм, че ядат малко или поне така казва тя, много преди пандемията! И не само Мартин е с къса клечка в момента, а целият свят. Милиони останаха без доходи и работа! Явно просто са си стиснати, за да не вземеш 3 стека, а 2 за 3-ма човека, двама, от които мъже....
Към моя пост ли са удивителните и болтнатото? Това , че някой е написал нещо, независимо кой, не означава че е вярно. Коментирам аз как виждам нещата. Ти пак си имай мнение Wink

# 3 694
Във видеото Валери каза, че 3 дни са хапвали агнешкото, което беше много и е разбираемо, а не стека, който си делят.
Скрит текст:

# 3 695
  • Варна
Катя, за твоя. Говорих за преди пандемията, а не сега. Дано вече да стане ясно!

# 3 696
Аз самата не ям по-много и това го разбирам, но ми е странно как вкъщи ядат малко, а навън не. Моят стомах е с еднакъв капацитет, където и да се храня.

# 3 697
  • Някъде там
Много ми е смешно как сега всички се сетиха, че имат тераси.😁😁😁 Първо Валери, после леля Коци, сега гледам, че и Полина се радва "каква тераса си е спретнала". 😀
Сериозно ли...🤦🤣
Положителната страна на изолацията...
Да преоткриеш собствения си дом..

# 3 698
На мен ми хареса тераската на Полина и Патрик. Идеята с детската люлка е добра. Те си хапват, бебчето се люлее - идилия.
Единствено не ми допада, че е толкова високо. Аз бих си глътнала езика от ужас на тази тераса, понеже много ме е страх.
Не само инфлуенсърите, а и много други хора сега решиха да си понаредят и да се погрижат за приветливост на балкона. В една група за ремонти във фейсбук последните дни рязко се увеличиха снимките на тераси и въпросите за нови идеи.

# 3 699
  • Някъде там
Гергана голям готварски талант се оказа 🤔  До сега не съм забелязала чак такива умения при нея. Домашни френски кроасани ще показва...Едно от нещата които не ми се вярва да успее направи, за да е наистина френски...Познавам пекари които от години с това се занимават и пак не винаги им се получават..
Интересно ми е как тя ще ги направи.
Силно се надявам че няма да използва бутер тесто. ..

От трите "нови" тераси на Полина и на мен най ми хареса.

# 3 700
Според вас кога е най-удачно да се сетят за терасите си, ако не на пролет? Зимата дали щеше да е по-нормално да се присетят, че няма да е никак лошо да имаш масичка и стол на въздух?!

# 3 701
Първият път като видях люлката за детето на Полина ме хвана страх как го подмятат на толкова високо

# 3 702
Радост Тодорова е попитала дали е добър “инфлуенсър”. И се почудих всъщност какво е точно се разбира под “добър”. Според Вас?
Мое лично мнение е, че Радост наистина казва откровено мнение за продуктите, но пък е не ми харесва като човек... и по-скоро отговорих “не”.

Скрит текст:

# 3 703
Разгледах и аз сторитата на Полина.
Тези са луди. 😜😬
Тръпки ме побиха като видях колко близо до парапета и колко високо са сложили люлката.
Дано е от ъгъла на снимане. Че като го залюлеят извън парапета ще излезе направо.
Наистина е доста височко. На кой етаж са?

# 3 704
Ехехе, за кроасаните и аз чакам рецептата, ама чашата не е каква да е...😀 Иначе и аз имам същите подложки за хранене...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт