Професионални серии за коса 135

• 42 583
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Моята 12 год щерка със пубертетското омазняване на корените ползва в момента следните:
1. S Factor Volume Shampoo
2. Sexy Healthy Hair Moisturizing Shampoo
3. Neutrogena Anti-residue Shampoo (ДПШ)

Като съм я инструктирала да редува първите 2, а ако корените и са супер мазни - да ползва ДПШ за първото шампоаниране, а някой от другите 2 за второто.

Тънък косъм, но много гъста коса, идеално права.

Купила съм и и 2 мини сета на CHI, пак за редуване, но още не са подарени.

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 19:54 от Agent Provocateur

# 271
Сега като показа Chi и се сетих,че преди време ползвахме Chi tea tree шампоана и за омазняването беше добре... Трябва пак да го купя...Grinning

# 272
  • София
От къде поръчвате малки разфасовки на Керастаз? Искам да пробвам някои неща, но не ми се взимат пълноразмерни, защото може да не ми харесат.

# 273
Lunna,  има и чудесен тий трий Ш на Пол Митчел, илу просто няколко капки тий трий ойл в любим шампоан също.

# 274
От къде поръчвате малки разфасовки на Керастаз? Искам да пробвам някои неща, но не ми се взимат пълноразмерни, защото може да не ми харесат.
И аз се чудех, помолих в един салон, даже исках да си го платя, но не.

# 275
Lunna,  има и чудесен тий трий Ш на Пол Митчел, илу просто няколко капки тий трий ойл в любим шампоан също.

Лунна пътека и аз тази серия ще препоръчам.https://www.arlen.bg/category/804/tea-tree-spa-seria.html
Много често се случва това омазняване с коси на подрастващи, нормално е и ще го израсте. Преди време на едно девойче бях препоръчала серията - има мн дълга коса с фин косъм взе шампоана ТТ за тънки коси, все още го поддържа постоянно.
Аз използвам този за боядисана коса.

И аз се чудех, помолих в един салон, даже исках да си го платя, но не.
https://www.friseurtotal.de/marken/kerastase
избирате продукта - в дясно където са милилитрите избирате количеството

# 276
  • Някъде там
На мен ми препоръчаха скраб и серията за дълга коса.

# 277
Момичета, вижте намалението на всичко на Мароканойл 🙂
Искам съвет, коя четка е подходяща за изправяне със сешоар?Мисля за 25 или 35мм

# 278
jiraf4e86 аз имам 35 и е окей както за изправяне, така и за къдрене. 25 мисля е прекалено малка и по-подходяща за чупки/ситни къдрици.

# 279
Благодаря 🙂

# 280
  • Някъде там
Аз имам 55,страхотна е.Използвам я ,харесвам си  я.
Някой може ли да сравни ексфолианта на Фк с този на Керастаз .

# 281
По- големите четки са по- добри за моя вкус и умения.

# 282
Себастиан пристигна,но аз съм силно разочарована.Миришат ужасно,на някакво етерично масло,направо ми се наби в мозъка.Балсамът по състав е пълна отврат,пълен със сулфати и парабени.Но не съм очаквала и да са нещо кой знае какво,все пак са на Велла.Ще ги тествам все пак да не съм капо,ще видим какво ще се получи

Мélisande тая коса е системно тормозена и изсветлявана,виж и върховете,те са почти на ниво 10,а корена е не повече от 6-7.Значи, първо един ДПШ,после яка хидратираща маска смесена с масла но само по дължините и върховете.На следващо миене протеинова серия,след това хидратираща серия.Да ги повърти така известно време.Косата ще си покаже по-натам от какво има нужда
Тая коса е пред разпад,направо ми стана жал.Ако има възможност да си купи подхранваща терапия и да си я ползва веднъж в седмицата

# 283
Аз все повече се навивам за Генезис,въпреки че си обещах,че няма да пазарувам повече Grinning
Та някой дали може да сравни двата шампоана от серията?

# 284
  • Miami
Благодаря  за споделения опит с омазняването Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт