Професионални серии за коса 135

• 42 559
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Не могат да се ползват точките онлайн, а и явно имат пропуск в натрупването им така 🙄 писах мейл за последните ми две поръчки. Звъннах ми, уж щели да ги натрупат, но още не са

# 316
Не могат да се ползват точките онлайн, а и явно имат пропуск в натрупването им така 🙄 писах мейл за последните ми две поръчки. Звъннах ми, уж щели да ги натрупат, но още не са
Да, знам, че не мога и за това ме е яд.... още от преди ИП Rolling Eyes Аз също имах проблем с натрупването, уж били отразени веднага след поръчката .. преди да съм я взела, дано ....
П.С. С това намаление много удобно отново са махнати някои продукти, като Биокленз например .. шибанички номерца, поне Наши има ..

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 12:57 от krystal93

# 317
Последния път в Мола ми казаха, че имам 838топки и ми се запаметиха в главата. сега не могат да ме излъжат, че са ми ги прибавили и ще се разправям до последно. Изпратих им втори мейл 😁

# 318
Аз пак с молба за Олио Наши арган. Опишете го

# 319
  • София
Точките нали не се нулират в края на всяка година? Ако не, и аз имам доста неотразени точки.

# 320
Питах веднъж и казаха, че не се нулират вече. Преди са били за година, сега се трупат

# 321
Понеже всички харесвате Мароканойл с кафявата капачка, а пише, че е за плътна коса, как се отразява маската на тънки коси? Пак добре или при тънки коси да се прибегне към маската за тънка коса с бялата капачка?

# 322
  • София
Аз съм с тънка но много изтощена коса и ми се отразява добре на дължините.
Адски напояваща е. Ако косата е тънка и не много изтощена според мен ще утежни.
Няката капачка не съм ползвала и не мога да направя паралел

# 323
  • Някъде там
Koсата ми е тънка и не изтощена , поне според мен .Имам маската с кафявата капачка,но никога не я използвам на поредни миенета .
Иначе ми докарва сухота .
Да кажа за олаплекс 7 , пробвах го .Вчера реших да нанеса малко количество на сухите си дължини.
Попи светкавично, олиото не е мазно с лек цитрусов аромат който е едва доловим.В косата изчезва напълно.Веднага омекоти и предаде на косата огледален блясък.
Днес косата ми по върховете е отново мека и бляскава .
Като блясък го докара като олиото на ланза Simple Smile
В неделя или понеделник ще измия отново косата и ще споделя ефекта вече на измита коса, съчетан с олаплекс 6 (който не ми е много любим) мисля ,че с олиото ще започна да го харесвам Simple Smile

# 324
  • на земята
И аз съм с тънка коса и маската с кафявата капачка не ми се отразява добре на косата,просто ми утежнява косата и ми се слепва.От средата надолу слепната стои и още по тънки.
Шампоаните на Мароканойл и те ми слепват косата.Доволна съм много от маската на Ланза синята хидратиращата .

# 325
Понеже всички харесвате Мароканойл с кафявата капачка, а пише, че е за плътна коса, как се отразява маската на тънки коси? Пак добре или при тънки коси да се прибегне към маската за тънка коса с бялата капачка?
Върху моята тънка, боядисвана всеки месец в корен и дължини с кичури ефекта е бил от Уау до Оффф Blush Страхотни резултати имам, ако ползвам точно след боя или, ако предното миене съм ползвала маската C9 на Napura. Когато редувам с Напура мога до три пъти да ползвам. В моменти, когато косата не толкова суха и изтощена използването на маската е с ужасен завършек -мека, бухнала и имаща вид на суха и изтощена коса.
Тъй като обичам и аромата на маската взех лекия вариант (с бялата капачка) с шампоана и балсама, като се надявам да мога да ползвам по- често нея, но правя едни експерименти напоследък и не съм ги пробвала още.
Олиата на Марокан и в двата варианта ги харесвам и поддържам, отразяват се много добре при мен.

# 326
Napura C9 ми е една от най-най маските. Наистина мн я обичам. Но я бях изоставила подледните седмици, че косата ми рязко смени курса и иска хидратация и то ударна. Сега се измих пак с Напура след 4 поредни изцяло хидратиращи миенета...ще видя като изсуша на какво ще заприличам.

Aiki_ira, моля да споделиш мнение за бялата капачка и да ги сравниш с кафявата, когато стигнеш до нея.

# 327
Разбира се Simple Smile ще го направя. Само да стигна до нея Simple Smile

# 328
Аз имам бялата капачка. За мен е доста добра и не ми слепва или нещо друго, тънък ми е косъма. Доста съм доволна.

# 329
  • София
Не четох два дни и сега ми трябваха 25 минути да наваксам 😁

Ванеса, шампоаните ми май всички са сулфатни... така като чета има sulfa-нещо в състава на всеки. Препоръчай(те) безулфатен, моля 😊
Иначе за кокосовото масло по краищата, май не съм се изразила добре - маската, която сложих, пише, че съдържа такова, не съм слагала чисто, т.е. не съм правила домашна маска.

На следващото миене, понеже много не исках да става същата слама, сложих Еластайзър и постоях 5 минути може би под душа без да завивам с кърпа, после измих с Момо на Davines, води се за суха и дехидратирана коса, което предполагам, че значи хидратиращ шампоан, и накрая сложих маска на Mythic oil за тънка коса. Косата беше ли-га-ва, точно каквото исках 😁😁 Като изсуших не беше супер гладка, но определено нищо общо. Явно ми е трябвало повече хидратация.

Днес се боядисах и подстригах, във вторник ще ми дойде и Pro longer, така че започвам на чисто с подхранването на дължините. В темата за блондинките съм сложила снимки, този път съм много доволна от резултата, ако на някого му е интересно, може да надникне 🤗

Общи условия

Активация на акаунт