Професионални серии за коса 135

• 42 554
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Аз бях поръчала маската с кафявата капачка от онлайн магазина на Кондаков, но тя се изчерпи, докато дойде моя ред. Обадиха ми се да ме питат искам ли тази с бялата капачка вместо нея, и аз я взех. Очудих се, че беше по-скъпа с 5 лв.
С гъста и плътна коса съм и честно казано не съм впечатлена от резултата. Някак си пак ми е суха в краищата и не е лигава въобще под душа. В сравнение по-евтината Био Арган на Лакме при мен прави чудеса. Така, че моя съвет е да се внимава кой какво взима. Тези с тънки коси да не взимат кафявата капачка, която да им омазнява. А тези с плътни, като моята, да не взимат тази с бялата капачка, че ефект няма никакъв.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 21:02 от sladuranata_f

# 331
Тедичка, може ли линк на снимката?

# 332
  • София
Тедичка, може ли линк на снимката?
Ще я сложа и тук, че ми е по-лесно 🤗

# 333
Тедичка, великолепна коса и цвят!

Lollaa*,
Много си мила, както винаги. Аз също взех ампулата, но още не съм я ползвала. Ще я пробвам с i.pex, когато се престраша да се боядисам в домашни условия. Ако въобще...

# 334
Уооу, Тедичка  прекрасен цвят!

# 335
  • Перник
Момичета, можете ли да ми препоръчате сешоар до 100 лв? Гледам някакви намаления на valera и им се чудя...

# 336
Тедичка,гледай да няма Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate не е чак толкова коварен,но е хубаво да даваш почивка на косата си и от него. Momo е хидратиращ шампоан,но пак е с SLES и няма кой знае какъв впечатляващ състав.
Ланза нямат сулфати,мисля че повечето, Лалга няма, Медисютикалс повечето също нямат.Кевин Мърфи също...много са Grinning  Между другото,цвета ти е великолепен,поздравления за фризьора Blush
Аз църках отначало,че Биокленц ми изсушава косата към корена,обаче сега ми пасва идеално,любим ми стана.Препоръчвам ти го

Да ви кажа за Себастиан Дарк ойл. За бога хора не го купувайте.Отврат са и шампоанът и балсамът.Шампоана е с SLS и SLES,друг път гледам какво купувам,тоя път от лакомия набързо ги метнах в кошницата,балсамът е с още по-отвратителен състав.Миришат ужасно,докато си миех косата на нещо смесено между етерично масло и гаден мъжки парфюм,след като я изсуших остана само гадния парфюм.
Скалпът вече ме сърби и усещането е за изгорял скалп,а косата няма да я коментирам,като проскубана кокошка съм Joy Ще има яко маслени маски

# 337
Не четох два дни и сега ми трябваха 25 минути да наваксам 😁

Ванеса, шампоаните ми май всички са сулфатни... така като чета има sulfa-нещо в състава на всеки. Препоръчай(те) безулфатен, моля 😊
Иначе за кокосовото масло по краищата, май не съм се изразила добре - маската, която сложих, пише, че съдържа такова, не съм слагала чисто, т.е. не съм правила домашна маска.

На следващото миене, понеже много не исках да става същата слама, сложих Еластайзър и постоях 5 минути може би под душа без да завивам с кърпа, после измих с Момо на Davines, води се за суха и дехидратирана коса, което предполагам, че значи хидратиращ шампоан, и накрая сложих маска на Mythic oil за тънка коса. Косата беше ли-га-ва, точно каквото исках 😁😁 Като изсуших не беше супер гладка, но определено нищо общо. Явно ми е трябвало повече хидратация.

Днес се боядисах и подстригах, във вторник ще ми дойде и Pro longer, така че започвам на чисто с подхранването на дължините. В темата за блондинките съм сложила снимки, този път съм много доволна от резултата, ако на някого му е интересно, може да надникне 🤗
На Khadi (зоя.бг) са без сулфати шампоаните и са много добри.

# 338
  • София
А, може би един Plumping на КМ ще взема, имам грижата за дължините и мирише божествено! А този Биокленц (докато намеря какво е това и на коя марка е 🙈😁) го няма наличен в ЗР, но пък е почти двойно по-евтин... ще помисля тези дни и да видим какво ще роди русата глава 😁😁

От Зоя преди няколко години като родих, реших да си взема разни био неща, включително за косата. Какво четох, какво гледах, какво избирах - бруталното оплитане! Няма маска, няма чудо - пръсти не се прокарваха през косата... не помня коя марка бяха продуктите, но съм предубедена, че подобен тип не са за моята коса. Напълно наясно съм колко нелепо звучи такъв коментар, обаче имам предразсъдъци и това си е 🙈

# 339
А, може би един Plumping на КМ ще взема, имам грижата за дължините и мирише божествено! А този Биокленц (докато намеря какво е това и на коя марка е 🙈😁) го няма наличен в ЗР, но пък е почти двойно по-евтин... ще помисля тези дни и да видим какво ще роди русата глава 😁😁

От Зоя преди няколко години като родих, реших да си взема разни био неща, включително за косата. Какво четох, какво гледах, какво избирах - бруталното оплитане! Няма маска, няма чудо - пръсти не се прокарваха през косата... не помня коя марка бяха продуктите, но съм предубедена, че подобен тип не са за моята коса. Напълно наясно съм колко нелепо звучи такъв коментар, обаче имам предразсъдъци и това си е 🙈
Не се чувствай неудобно! То това с био-мио-наг*зио от много време се разхожка като тенденция. За една здрава коса би били ок. Обаче, повярвай, химията си е химия и само тя може да възстанови(китоса 😁). Особено маските ай, шЪ мЪ извиняваш, нужна е формула, различни далтони, за да се пребори дадена съставака и да се шмугне между кутикулите.

# 340
Тедичка, разкошни коса и цвят! Абсолютно разкошни!

И аз съм предубедена към био-то, по -точно съм силно предубедена към широкоцаруващото мнение, че от еко-био по-хубаво нЕма! Лично аз мисля, че и сред този тип продукти има кофти, средна хубост и много хубави такива, както и сред всичко друго. Бях се сетила скоро за единствените био, които абсолютно бяха феноменални на моята коса към този период от време (тънка, гъста, бързоомазняващи се корени, но тогава не боядисвах толкова често)

https://rahua.com/products/rahua-voluminous-shampoo
https://rahua.com/collections/daily-care/products/rahua-voluminous-conditioner

# 341
Здравейте ,какво бихте ми препоръчали за къдрава,суха и руса коса ,какво ли не пробвах ,но все е суха и изтощена.Сега последно взех новата серия на Керастас Генезис шампоан,маска и термозащитното ,но не са мойте продукти определено.

# 342
Здравейте ,какво бихте ми препоръчали за къдрава,суха и руса коса ,какво ли не пробвах ,но все е суха и изтощена.Сега последно взех новата серия на Керастас Генезис шампоан,маска и термозащитното ,но не са мойте продукти определено.
Хидратираща : класическата Макадамия, червените Тиджита, Джойко синия, Маскинтенз за плътен косъм, серията с Арган или Македония на КейПро.
Протеин-тук вариантите са много. Ако съумееш добре да хидратираш, в протеиново миене повечето ще ти харесат.

# 343
Загледах се в макадамия ,но се бях спряла на серията за тънка коса ,нищо не разбирам от  това кои продукти са за хидратация и кои протеинови и кое кога трябва да се прави🙄

# 344
  • Стара Загора
Аз пак с молба за Олио Наши арган. Опишете го
Едно от най-хубавите, които съм ползвала. Косата става мека, лъскава, ухае страхотно, не утежнява, лесно се разресва.
Тедичка, коя е грижат за дължините на КМ?

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 23:08 от Magnum

Общи условия

Активация на акаунт