Професионални серии за коса 135

• 42 474
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
diadora1010 Как постигна такава разлика в растежа за 2 месеца Flushed аз се боря от декември до април за горе-долу същите резултати със сума ти продукти. Ген ли е или имаш трик?

Честно да си призная направих колажата, защото мислех, че не ми расте косата и исках да сравня. Когато видях разликата се опулих 😆 Нищо специално не правя, ползвам Меди Фолиген Ш, Ш и М Денсифик, от време на време масажирам с Меди Целаген, но не съм особено постоянна. Като термо ползвам Керастаз за дълга коса. Много съм доволна от резултата. Замислям да взема Ш, М и термо Genesis, но ще е малко по - нататък

# 121
Извинявайте ако е коментирано, има ли нови кодове в парфимо, старите вече са невалидни
SAVE10 при поръчка над 79лв.

# 122
Момичета, имам нужда от съвет!
Признавам, че до сега не съм обръщала внимание на грижите за скалпа ⚠
Грижата ми беше насочена към дължините.
От скоро обаче започнах да отделя внимание на това.
Пия повече вода, включвам повече протеини, пия витамин Ц. Закупих си серума на Eprouvage
Утре ще  посетя аптека. Моля, да ми препоръчате витамини, които да вземам за да заздравя и вътрешно косата.
Четох, че действат добре Биотина, Мерц, Ревалид, магнезий, цинк
Кое с кое мога да съчетавам?
От кои продукти  сте доволни?
Никога не съм приемала витамини и не знам от къде да започна
Приемам всякакви съвети
Нямам големи проблеми със скалпа ,от време на време се бели за кратко. Косопад нямам.
Благодаря!

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 14:50 от Showbeauty

# 123
Аз съм супер доволна от Приорин

# 124
Здравейте, искам да попитам сайтът beautymall.bg надежден ли е пазаруване?

# 125
А трябва ли да се редуват протеин и хидратация? На мен много ми харесаха шампоана Генезис и маската, бяха мми дали мостра. Незнам протеин ли са или хидратация, но косата ми беше доста обемн... е може би леко суха. Видях в arlen намаление на някаква професионална серия на goldwell..... Кератин  май беше.... Ползвали ли сте я?
Кажете една протеинова хубава серия и една хидратираща и да ги поръчам и да спра да ви тормозя 🙄

# 126
  • Пловдив
Showbeauty, aаз съм доволна от тези витамини
https://remedium.bg/product/147269/merz-spezial-za-silna-i-zdrav … -h60-kapsuli.html

# 127

Аз също съм много доволна от тях, миналата пролет 1 опаковка ми спря косопада.

# 128
Hristo Mihailov, хидратиращи за мен са най добри:
Еластисайзър екстрийм (любим)
Мароканойл хидратираща(тя не е чиста хидратация)
Екстремния балсам на Филип Кингсли (много го обичам)
Милк шейк - хидратиращия концентрат
Маската на Кюн so pure

# 129
  • Варна
Showbeauty

Моят съвет е да не задълбаваш чак толкова. Вземи кутия Мерц за коса ако намериш или Допълхер за красота ама точно за красота не някой от другите конкретно за коса и ли коса кожа и нокти. Витамин Ц си го пий против бацили е ОК Grinning. Гледай да ядеш повечко зеленчуи и по-конкретно зеленолистни. Спанак,марули,рукола ако я понасяш,че на мен ми горчи Grinning,айсберг,зеле пролетно и прочие люцерни Grinning. Изклепай епруважа. Като начало може да слагаш месец по веднъж дневно да речем вечер с хубав масаж с надолу главата,след месец можеш да продължиш само след миене. Гарантирано ще видиш ефект. Като го свършиш вземи нещо друго. Серумът Генезис е  последното,с което се сдобих и го харесвам много,но си признавам,че до сега не съм вземала грижа за скалп която да не харесам,а съм имала много Grinning.
От време на време ДПШ,маслен преуош,ексолиране.....това е. Не са нужни кой знае какви бомбастични грижи и престараване. Всяко пресоляване на супата обикновено има обратен ефект.

# 130
Ей, прекрасни сте!!❤️ ❤️
Да, масажи започнах да правя!
Разделям на два сектора-5минути горе темето, 5минути долу-тила. Пускам си някоя релаксираща мелодия и масажирам😀
Веднъж дневно слагам серума, вече 3ти ден. Ще продължа.
Утре ще купя дражетата

# 131
  • София
Не съм ги ползвала, но чакам да попривърша наличностите и ще ги поръчвам, а четох много добри отзиви за тях:
За протеинова Joico K-Pak или Redken Extreme, който между другото сега е много изгоден в Parfimo.
За хидратираща Joico moisture recovery.

# 132
Аз си взех тези капсули преди седмица чисто профилактично Simple Smile

# 133
Здравейте, дами! Препоръчайте протеинов крем за коса без отмиване. Ползвам рипеър крема на Ливинг Пруф, но ми свършва, а марката изчезна от сайтовете. Иначе, безкрайно съм доволна от него - косъма е здрав и лъскав, без цъфтеж , без късане.

# 134
  • Някъде там
Aз пак да си подвигна въпроса  за олиото олаплекс 7 .
Случайно някой пробвал ли е този продукт .
Хубаво ли е да се съчетае с олаплекс 6 примерно и капки  от олиото олаплекс 7 ?
Предлагат ми доста изгодно нощния серум на Керастаз, но след като има толкова недоволни от него и не ми се иска да го взимам само заради един хубав аромат а ефект 0 .

Общи условия

Активация на акаунт