Професионални серии за коса 135

• 42 472
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • София
VanessaDE, благодаря за съветите и насоките за сешоара. Абсолютно подкрепям, че какъвто и да ползвам, при сегашните ми умения, резултатът няма да е много различен. Засега няма да купувам нов, ще се старая да подобря техниката ☺🌸

Иначе, одеве измих с твърд шампоан за обем на Lush. Не се водят професионални и бях много скептична, но покрай Коледа взех един хидратиращ с кокос и останах очарована, а после и този за обем с морска сол. Пени си и измива прекрасно, косата е много свежа след него и сякаш може да издържи и два дни без миене и да я измия на третия. След него сложих от балсама за обем на Кевин Мърфи, на влажна коса от серума-термозащита от Blond Absolu Cicaplasme на Керастаз и малко олио на връхчетата от лекото на Марокан. Оставих да изсъхне на 90% сама и после дооформих с Ровентата. Ами в момента е доста жива и плътна, даже обем в корена докарах 😎

Нямам търпение да ми дойдат маслата и поръчката от Германия за да експериментирам на воля 🤩🤩🤩

# 136
Какво мислите за хидратиращия спрей на Lalga? Не съм го ползвала и се колебая дали да не се възползвам сега. Може ли да се съчетава и в други комбинации? Видяли сте, предполагам, че има 20% намаление на продуктите.

За този спрей на Marrakesh също ми е любопитно, ако имате впечатления: https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-styling-stilizir … BKol4qEjkqEBkFp5Q
мнение за спрея конкретно нямам- въпреки, че косата ми е тънка и не я боядисвам- шампоанът и маската са ми налични винаги- коста ми е лъскава и мека след тях и ухаят страхотно- ползвам 2-3 месечно, но някои дами се оплакват че им омазнват

# 137
Някъде обсъждано ли е по подробно за бустерите и концентратите на Керастаз https://www.zlatnaribka.com/kerastase/kontsentrati-fusio-dose
Преди години от Концентратите съм ползвала самостоятелно  Kerastase Aqua-Oleum
Разбирам че Бустера се добавя към концентрат като могат да се правят различни комбинации. С какви имате опит за смесване ?
моята коса е суха с балеаж, почна да се накъсва в последно време, целя подхранване и омекотяване

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 20:45 от Casual

# 138
Какво мислите за хидратиращия спрей на Lalga? Не съм го ползвала и се колебая дали да не се възползвам сега. Може ли да се съчетава и в други комбинации? Видяли сте, предполагам, че има 20% намаление на продуктите.

За този спрей на Marrakesh също ми е любопитно, ако имате впечатления: https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-styling-stilizir … BKol4qEjkqEBkFp5Q
мнение за спрея конкретно нямам- въпреки, че косата ми е тънка и не я боядисвам- шампоанът и маската са ми налични винаги- коста ми е лъскава и мека след тях и ухаят страхотно- ползвам 2-3 месечно, но някои дами се оплакват че им омазнват

Здравей!
От маската и шампоана,както и ампулите съм изключително доволна. Спрейчето не ме впечатлява толкова. Не усещам нито хидратиращ ефект,нито никакъв.

# 139
Благодаря за отговорите.
Поръчах и двата спрея, даже мисля и да ги съчетая.

# 140
  • София
Имам доста професионални продукти за коса, но нито еднс маска на Kerastase, не съм и пробвала.
Чудя се между Therapiste, Chronologiste и Генезис.
Някой с мнение?
(Косата ми е средно дълга, тънък косъм, изтощена от изсветляване, руса, на ниво 9-10, накъсваща се, дотук съм доволна от класическата Macadamia и morrocan кафявата капачка)

# 141
Хроноложист серията за мен е must have във всяка профи колекция. Като не знам какво иска косата ми я ползвам нея и никога не е имало кофти резултат. Аз не съм с особено третирана коса, но ми се отразява добре. Балансирана е и се нагажда според нуждите на косата. Вече зависи какви налични продукти имаш и от какво се нуждае колекцията ти.

# 142
Аз точно с Керастаз рапочнах "професионално" Simple Smile
За мен кафявата капачка е мъстхев ( косите са ни подобни ) и от тези 2те на Керсатаз бих заложила на Хронолиджиста !!!
Генезис не съм пробвала още, но предстои Simple Smile

# 143
Пия повече вода, включвам повече протеини, пия витамин Ц. Закупих си серума на Eprouvage
Нямам големи проблеми със скалпа ,от време на време се бели за кратко. Косопад нямам.
Благодаря!
Ако нямаш други проблеми,не ти трябва да се тъпчеш с хапчета.Влиза сезона на салатите,яж месо,салати,яйца,ориз,пий вода.Не прекалявай с вит.С,да не си докараш някоя алергия.Овлажнявай си скалпа с хиалурон,алое или чиста вода,серуми си ползвай когато си поискаш,и колкото по-често,по-добре.Аз съм жив пример,ползвам сутрин и вечер,всеки божи ден и косата ми става все по-хубава.

Тедичка,тоя шампоан е със сулфати,99%.Ако е така,миенето през ден ще ти докара проблеми...

Hristo Mihailov аз не обичам да давам съвети за покупка на определени серии,защото не съм наясно кой с какви финанси разполага,но както писа и Melisande,Joico е много добър средно-бюджетен вариант,както протеиновата,така и хидратиращата серии.Само не се хвърляй на скъпотии,не си сигурна дали ще ти понесат.

# 144
VanessaDE, хубави съвети ми написа🙏🙏
Но какво представлява хиалурона за коса?
Ако ти се обяснява-напиши, моля
За първи път го чувам(за коса) 🤔🤔

# 145
  • София
Аз точно с Керастаз рапочнах "професионално" Simple Smile
За мен кафявата капачка е мъстхев ( косите са ни подобни ) и от тези 2те на Керсатаз бих заложила на Хронолиджиста !!!
Генезис не съм пробвала още, но предстои Simple Smile

Уфф, много трудно решение, че намерих тераписта на много добра цена в cocopanda  a chronologiste няма... а architect? Пробвала ли си

# 146
Не и маската. За протеин друг да се изкаже, аз съм по тежката хидратация ( и балансиращи ) От Архитекта само термото - ужас за косата ми беше.

# 147
  • Варна
Тъъъъй. Ако трябва да правя класация Хроноложист,Архитект,Терапист. Новата Генезис е с действие подобно на Хроноложист и най-добрия аромат,който Керастаз някога са правили. Последното при мен не е никак маловажно.

Иначе Хроноложист ми е любима от много години. Винаги я подновявам като намалее.

# 148
Melisande, преди време моята коса беше със същото описание(руса, накъсана, тормозена) +това че я третирах с преса всеки ден!
Но...След използването на Терапист тооолкова красива ставаше! Обемна, хидратирана, напоена, лъскава!
НО! Това беше така защото я бях изтощила толкова, че протеините в нея липсваха и с тази серия протеина си идваше точно по липсващите места и косата се усещаше хидратирана, напоена.
След това вече разбира се ефекта започна да се губи и се появи напротеинчване. Но това стана след време.
Ако я редуваш със силна хидратация, може и да се получи много добра грижа, аз не бях го направила и съжалих
За жалост продуктите са скъпи и е трудно да рискуваш.

# 149
Днес поръчвах едни бои за коса и понеже ми трябваше някакъв серум за скалпа, поръчах този на Генезис и един на Редкен. Исках да взема и серума Еxtentionistе и да ги редувам с Генезис, обаче го нямаха наличен. Аз съм ползвала само ампулките Денсифик и серума им Initialiste, та исках да ги пробвам и да ги сравня. Някой пробвал ли е всички серуми на Керастаз да направи сравнение?
От Редкен взех този серум, защото исках ампулите на Лореал  aminexil (от които съм доволна), но и тях ги нямаше налични... Има ли ползвали това:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт