Професионални серии за коса 135

• 42 494
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Showbeauty,просто хиалуронова киселина,но чиста.Ако не намериш друга, си вземи тази https://www.douglas.de/productbrand_043930.html?cpkey=zbGOzr6lCc … 6vcRoCLlQQAvD_BwE В БГ сигурно я има на по-нормални цени,аз я поръчах от немски сайт,че ми идва по-бързо.Мисля,че и в Зоя имаше,но не съм сигурна
Хиалуронът обикновено се ползва за овлажняване на кожата на лицето.И много хора се гипсират като чуят за коса,ами скалпът нали е кожа,освен това, хиалуронът присъства в множество шампоани,балсами и т.н. продукти за скалп и коса(мицеларните продукти например).Чудесно увлажняващо средство,при това на нормални цени.

# 151
  • Някъде там
Аз вместо серум си взех комплекс с масла на РФ Simple SmileПреди измиване.
От серумите на керастаз съм пробвала само този за дълга коса.Прекалено скъп ,имах нови растежи малко,нищо кой зане какво.Не ме впечатли много.Очаквах повече за тези пари.

И аз ще се радвам на сравнение между серумите на Керастаз и ми е интересно дали наистина има ефект.

# 152
  • на земята
Някой позлвал ли е Kérastase Bain Cristal Fins – Шампоан за тънка коса,да сподели мнение.
Мерси

# 153
  • София
Тия от Kérastase парите ги нямат за нищо май.
На серума Genesis пише да слагаме по 4 пипети на ден.
Аз ако слагам толкова той май ще свърши за 10 дни, а трябва да се ползва 6 седмици Astonished
Чудя се ако слагам по една пипет на ден дали ефекта ще е същия?
Иначе да похваля рибката - миналата седмица си получих серума и ми пратиха мострите които поисках - на Шампоана и маската Genesis + на маска лалга.
Много се зарадвах, откога се каня да я пробвам ама предвид цената и без пробичка не бих я купила. А и с шампоана никак ама никак не се разбрах

# 154
Керастаз сега са пуснали сух шампоан и се чудя, както парите ги нямат за нищо, каква цена ще му търсят😄😄

# 155
Някой да е пробвал Philip Kingsley Give Your Hair A Rose Limited Edition? https://www.lookfantastic.de/philip-kingsley-give-your-hair-a-ro … dle/12447924.html

# 156
Тия от Kérastase парите ги нямат за нищо май.
На серума Genesis пише да слагаме по 4 пипети на ден.
Аз ако слагам толкова той май ще свърши за 10 дни, а трябва да се ползва 6 седмици Astonished
Чудя се ако слагам по една пипет на ден дали ефекта ще е същия?
Иначе да похваля рибката - миналата седмица си получих серума и ми пратиха мострите които поисках - на Шампоана и маската Genesis + на маска лалга.
Много се зарадвах, откога се каня да я пробвам ама предвид цената и без пробичка не бих я купила. А и с шампоана никак ама никак не се разбрах
Аз слагам на миене, не всеки ден, пък ис тая голяма пипета една ми стига за целия скап, 4 са ужасно много. Принцесата и тя сподели, че това е огромно количество. За ефект не мога да кажа още.

# 157
  • на земята
Тук има намаление на Керастаз
 https://www.fgstyle.bg

# 158
Ползвате ли по два различни шампоан като си миете косите? Може би е малко глупав въпрос, но на мен ми се случи хаха. Мия си косата с шампоан против косопад, но след него косата ми е твърда, ужасна, и после измивам с друг, в моя случай за къдрава. По принцип мия косата два пъти с шампоан и после слагам маската.

# 159
prinzesata,

в началото на темата има линк с информация Как да подберем  правилните продукти на Аphogee според състоянието на косата, но за съжаление е неактивен. Дали е възможно при следваща тема да се провери дали може да се оправи, или пък да подготвим всички заедно нов пост с информация? За последното не зная дали мога да съм полезна.

Вчера си поръчах за първи път техен продукт и се спрях на 2-минутния реконструктор. Точно заради това и търсех повече споделени мнения за него. Четох и пост от MissNellie за терапиите, в които той е включен, с препоръка за подготовка и действия при самото нанасяне. От тези препоръки са минали 10 години и бих искала, ако може съвет с какви от по-новите продукти да се пробва.

Молбата ми е и към всички, които имат опит с 2-минутния реконструктор на Аphogee - Споделете какви шампоани използвате преди, както и какви маски след него.

И по-конкретно питането ми е насочено към две неща:
*идеи за продукт, който ще подобри Ph то и порьозността и
*идеи за богата маска, с която да се завърши

# 160
  • София
Молбата ми е и към всички, които имат опит с 2-минутния реконструктор на Аphogee - Споделете какви шампоани използвате преди, както и какви маски след него.

Опитът ми е твърде скромен, но все пак.. Ползвам 2-минутния реконструктор в миене преди боядисване.  Шампоан - ДПШ на Меди. Ако боядисвам само корени, след реконструктора слагам хидратиращата маска на Мароканойл (кафявата капачка). Когато боядисвам цялата коса (това е 2 пъти в годината), не слагам маска след него. Доволна съм от продукта.

Аз съм в пореден потрес от Керастаз. Любимият ми серум  Олео релакс е реформулиран (вероятно!). Това е четвъртият ми любим продукт от марката, който е обновен. При предните 3 (М Нутритермик, М Хрома Рич и СС крема), новите продукти не покриха напълно очакванията ми.

Моля, ако някой има база за сравнение, да драсне 2 реда за новият серум Олео релакс!

# 161
  • София

В Cocopanda.de също има намаление - 30% с кода HBGBG67E за Kérastase и  Redken.
Поръчах си маска Терапист за 43 лв (за паралел в рибката е 67).
Ще ми я доставят с превозвач (Лерон).

# 162
  • Някъде там

То това си е наистина намаление.
В fgstyle за безплатна доставка трябват 70 лева.Под 70лвдоставката е 5 лв
Ако взимаш и имаш нужда само от един продукт ,хич не е изгодно .

# 163

някой ако иска да се комбиниране за поръчка 🙄

# 164
Аз искам, има ли маската хронолоджист, да си допълня серията.
Относно двуминутния... Не усещам какъвто и да било ефект, измивам с кератинов шампоан, реконструктура и после силно хидратиращ балсам на ФК. Дори и по време на миенето косата ми си е все така мека, все едно съм сложила хидратираща маска...

Общи условия

Активация на акаунт