Професионални серии за коса 135

• 42 510
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Тедичка,тоя шампоан е със сулфати,99%.Ако е така,миенето през ден ще ти докара проблеми...
Ето го състава - Sodium Lauryl Sulfate, Irish Moss Gel (Chondrus crispus), Perfume, Nori Seaweed (Algae), Fine Sea Salt, Lemon Oil (Citrus limonum), Mimosa Absolute (Acacia decurrens), Orange Flower Absolute (Citrus Aurantium amara), Jasmine Absolute (Jasminum grandiflorum), Sodium Cocoamphoacetate, *Limonene, Colour 42090.

Не разбирам много, но със сигурност мога да кажа че Тераписта ми действа по-изсушаващо на скалпа, направо ме сърби на втория ден цялата глава. Иначе си права, че това миене през ден не е хубаво, но не съм намерила друго решение, за да изглежда прилично косата ми. Ползвам и сухи шампоани, но и след тях е ужасен сърбеж. Между другото, и аз видях, че Керастаз пускат сух шампоан, но си мисля, че освен ужасно скъп, ще е и ужасно пресушаващ. Макар това да му е функцията..

Някой нагоре беше писал, че Терапист е протеинова серия. На мен доста ми смачква косата, особено шампоан в комбинация с маската. Усещам се, че напоследък все по-малко ги ползвам, а ги взех за втори път с голямо желание. Само без серума, от него не видях описания ефект.

Последните дни сякаш повече ми капе косата и се чудя дали да не взема някакъв серум. На Напура ли са най-добрите? Или да се хвърля и аз на Генезис Thinking Grinning

# 166
Момичета, може ли предложения за нещо сравнително бюджетно протеиново - балсам/маска, но не силен протеин.

# 167
Тедичка,тоя шампоан е със сулфати,99%.Ако е така,миенето през ден ще ти докара проблеми...
Ето го състава - Sodium Lauryl Sulfate, Irish Moss Gel (Chondrus crispus), Perfume, Nori Seaweed (Algae), Fine Sea Salt, Lemon Oil (Citrus limonum), Mimosa Absolute (Acacia decurrens), Orange Flower Absolute (Citrus Aurantium amara), Jasmine Absolute (Jasminum grandiflorum), Sodium Cocoamphoacetate, *Limonene, Colour 42090.

Не разбирам много, но със сигурност мога да кажа че Тераписта ми действа по-изсушаващо на скалпа, направо ме сърби на втория ден цялата глава. Иначе си права, че това миене през ден не е хубаво, но не съм намерила друго решение, за да изглежда прилично косата ми.
Първо за шампоана,бях сигурна,че е със сулфат.Ползвай си го,но максимум веднъж в седмицата.Знам,че оставя косата чиста и скалпа сух,но в дългосрочен план не е ок,може и косопад да получиш.За Терапист не мога да кажа,но другите на Керастаз които имам са без сулфати,въпреки това,ако прекаля с употребата им и мен ме сърби скалпа.Както вече много пъти е споменавано,Керастаз са силни и не е хубаво да се ползват всеки ден/през ден.
Като казах през ден,да споделя и за честото миене.Аз съм сигурно единствената тук,или поне една от малкото,която пропагандира честото миене.Не може да живееш в такава мръсна среда,да си миеш косата с гадна вода,да ползваш сума ти и химикали,силикони и масла, и да си миеш косата веднъж или два пъти в седмицата.За мен това е безумие.И после се чудим какви продукти да купуваме за да си почистим скалпа и да го поддържаме чист.Защо косите ни падат(ако нямаме здравословен проблем),ами много ясно,от затлачен скалп.
Защо се къпем всеки ден и почистваме лицата си невротично по два пъти на ден,за да ни е чиста кожата,а кожата на главата...?!

Аня, двуминутния на Афоджи съм го ползвала след Дензифик и Екстеншънист.Обикновено маска не слагам след него,а хидратиращият балсам на Джойко,който е около 4Ph.Двуминутния сам по себе си е маска за мен,затова не виждам смисъл да си доутежнявам косата

# 168
  • Перник
Момичета, може ли предложения за нещо сравнително бюджетно протеиново - балсам/маска, но не силен протеин.
Napura C9 - към 28 лв е в Рибата.

# 169
Здравейте,извинявайте ако е коментирано скоро ,но изобщо не следя темата ,ще наваксам скоро:)Може ли мнения за козметиката за коса SHOW.От кои продукти сте доволни,от кои не?Мисля да поръчам хидратира щата маска,балсам Repair,спрей за обем и спрей за уплътняване.Отзиви?

# 170
Момичета, от къде си купувате ЯЧРМ? От бг сайтовете май го е имало само в зоята, но вече не се предлага Thinking

# 171
Viktoriai, до скоро и аз го търсех в БГ сайтовете!
Намерих само в този:

https://grivacosmetics.com/cherno-ricinovo-maslo-sunny-isle/manentail-shampoo

Има доста добра оферта
2броя за 45лв
3броя за 58лв

Сега и аз му се чудя🤔Но някак си не мога да се навия да НЕ използвам химия  и да очаквам резултати.
Чисти масла, билки т.н не съм използвал никога освен кокосово масло и домашен Еластисайзър, но за кратко.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 06:36 от Showbeauty

# 172
Благодаря за отговорите!

Vanessa,
изпробва ли вече балсама Pro longer и ако да - допадна ли ти?

shokoladena_bg,
какво търсиш като ефект и си ползвала (и си била доволна) досега?
Опиши косата си и какви грижи имаш с нея. Както и какво очакваш от продуктите, които си споменала.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 07:56 от Аня Филипова 649504

# 173
Добро утро
В момента https://christian-of-roma.com/ продават на краен клиент през мобилно приложение, телефон 0887 572 729 или мейл christian_of_roma@gbg.bg. Цените са завишени поне за продуктите които ме интересуват - боята на OWAY е 18 лева, окислител 900 мл - 36 лв и ускорител 76 лева, но все пак по-ниски от Арлен. Над 50 лева безплатна доставка.

# 174
  • Бургас
Мерси за темата, Принцес:heart: терапии не правя.В момента имам черната четка на Tangle Teezer за непокорна коса.

# 175
В момента https://christian-of-roma.com/ продават на краен клиент през мобилно приложение, телефон 0887 572 729 или мейл christian_of_roma@gbg.bg. Цените са завишени поне за продуктите които ме интересуват - боята на OWAY е 18 лева, окислител 900 мл - 36 лв и ускорител 76 лева, но все пак по-ниски от Арлен. Над 50 лева безплатна доставка.
Благодаря за информацията Arusi
Вече нямам спомен защо преди много години бях останала с горчив вкус от тази фирма, но сега отново ми нагарча.
Проверих 2 продукта които съм ползвала - цената е поне с 3-4 лв. по висока. А Серума за цъфтящи краища, който в Арлен продаваха ноември 2019 за 38 лв. , с намалението на ЧП излизаше 32 лв. в момента се продава за 41 лв. ( и на двата сайта )
За боята не ми излиза цена.
Приложението им е под всякаква критика. Бутона "добави" се появява и изчезва.

Да похваля фирма Селена - с приятелка се комбинирахме и поръчахме от тях шампоаните на Монтибело. Изключително любезни служители, бърза и коректна доставка.

# 176
Момичета, тези от вас, които са ползвали маслото от репей-виждате ли положителни резултати върху растежа на косата? Как ви действа самото масло?

# 177
Аз го ползвам всяка седмица от около месец и още за растеж не мога да съм категорична. Но определено има повече обем в корена и се омазнява по-малко.

# 178
Здравейте! Като заговорихте за боята на  OWAY и аз си я взех онзи ден и скоро ще се боядисам.
Много съм доволна от отношението и няма как да не похваля Vivian cosmetics.Изключително мило момиче, консултира ме професионално по телефона, обясни ми за оксидантите и как да ги използвам. Взех си две бои номер 5.01 и голям оксидант - https://vivian-cosmetics.com/marki/oway-355/tehnicheski-produkti … -30-i-40vol-900ml
Ползвах безплатна доставка и ме изненадаха с мострички на маска за коса и ефектна синя химикалка. Препоръчвам ги и защото са много добре заредени със стока на OWAY. Смятам по- натам да си взема и шампоан и маска на марката и някой финиш.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 15:50 от sladuranata_f

# 179
Аз май се оказах алергична от маслото от репей. Страшно ме сърбеше главата, че и лек пърхут му се появи. И го пуснах в размените. Явно няма да е моето масло.

Общи условия

Активация на акаунт