Професионални серии за коса 135

• 42 575
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Като заговорихте за боята на  OWAY и аз си я взех онзи ден и скоро ще се боядисам.
Много съм доволна от отношението и няма как да не похваля Vivian cosmetics.Изключително мило момиче, консултира ме професионално по телефона, обясни ми за оксидантите и как да ги използвам. Взех си две бои номер 5.01 и голям оксидант - https://vivian-cosmetics.com/marki/oway-355/tehnicheski-produkti … -30-i-40vol-900ml
Ползвах безплатна доставка и ме изненадаха с мострички на маска за коса и ефектна синя химикалка. Препоръчвам ги и защото са много добре заредени със стока на OWAY. Смятам по- натам да си взема и шампоан и маска на марката и някой финиш.
И аз мисля сега да поръчам да пробвам тази боя.И се двуомя между 5.1 и 5.01 , може ли да прикачите снимка след боядисване ?
Ако не желаете публично може и на лично.
Да, разбира се. Ще кача снимка тук, само да видим кога ще се накани майка ми да ме боядисва.

# 196
Възстановяващият серум Deep Care за изтощени краища на Lakme  е много приятен. Скоро го открих и го ползвам с голямо удоволствие предвид ефекта му.

# 197
  • София
Оф, много ме дразни косата ми! Измих я, сега съхне сама преди да я дооформя, и като я хвана на кичур, около 5-7 см преди краищата стои като рошава, не стои права... Много странно, като гнездо. А не е толкова накъсана. Не знам дали го обясних... А измих с хидратиращ и сложих маска с кокосово и някакво още масло, демек пак хидратираща.

VanessaDE, иначе наистина косата ми капе повече напоследък, не знаех, че може да е от сулфатите. Имам 5 отворени шампоана в момента и общо взето наистина не се пада по повече от веднъж с всеки един от тях седмично. За честото миене ме притеснява, че по този начин скалпът произвежда още повече себум. Като при кожата на лицето, което обаче също не ме спира да си я почиствам два пъти дневно Grinning

Получих мейл преди малко, че пратката ми е в склада в Германия, утре тръгва камион за България, така че ако всичко е наред, ще я получа преди Великден. Днес ми дойдоха и двете масла от Зоя. Взех бадемово и сусамово. Много се чудих на репея и аз, но реших да го взема по-натам. Маслата сваляха боята, нали? Че в събота ми предстои боядисване, а мислех уикенда да се омажа Thinking

# 198
Мили дами, нещо бъркам в цялата игра и установявам в крайна сметка, че профи продуктите, ако не се комбинират правилно, само парите в канала:frowning1: сега живея край море( варовита вода- отврат, нищо общо с меката софийска).Косата ми е под раменете, чуплива, не я боядисвам и тънка; искам я по- жилава някак, да не е пръхава
Може ли коментар от приложените в снимката кое с кое-аз си ги ползвам както ми дойде
благодаря сърдечно

смятам да допълня с балсама за обем от серията на алтерна
и шампоан Kerastase Chronologiste/ Genesis

# 199
Бих ти препоръчала да си вземеш еластисайзър или поне да правиш маслен преуош. За тънка коса спрея на Филип Кингсли за обем се отразява много добре, подрежда косата и изглежда повече.

# 200
Бих ти препоръчала да си вземеш еластисайзър или поне да правиш маслен преуош. За тънка коса спрея на Филип Кингсли за обем се отразява много добре, подрежда косата и изглежда повече.
Точно него подарих, а еластисайзър преди около месец последно изхабих, но нещо не е моят продукт- омазнява ми много

# 201
Здравейте. Измих се този път с Lakme deep care и същата маска сложих.  сложих само термото на Генезис и крем за къдрици и пак няма обем и ми е сплескана. А по теста с косъма излиза, че иска хидратация, защото веднага се къса. Къде бъркам?

# 202
Да дам отзив за ампулите Олиосета.
Ами...първо не разбирам как ампула след Ш не се.отмива?
Второ,.при сушене с четка е някак по-твърда косата,.трудно се плъзга четката по кичура. От друга страна има блясък.
Имам още.една, но не бих повторила.

# 203
Мили дами, нещо бъркам в цялата игра и установявам в крайна сметка, че профи продуктите, ако не се комбинират правилно, само парите в канала:frowning1: сега живея край море( варовита вода- отврат, нищо общо с меката софийска).Косата ми е под раменете, чуплива, не я боядисвам и тънка; искам я по- жилава някак, да не е пръхава
Може ли коментар от приложените в снимката кое с кое-аз си ги ползвам както ми дойде
благодаря сърдечно

смятам да допълня с балсама за обем от серията на алтерна
и шампоан Kerastase Chronologiste/ Genesis
Аз смятам, че Денсифик ти пресушава дължините и косата ти изглежда "пръхава". Маската на Лалга също е силна за тънки коси, как ти се отразява тя? Ако искаш да я ползваш може би по-рядко. 🌸

# 204
  • Някъде там
Добро утро .
Искам да попитам коя маска на лакме е най хубавата според вас?

# 205
Искрица,
не зная коя маска е най-хубава, а и това зависи каква маска ти трябва.
Тъй като ми бяха интересни, поискала съм мостри и съм поръчала тези, които мен ме интересуват: от серията Bio argan, Deep care, White Silver и Frizz Control.
Чакам и подхранваща маска Lakme I.Plex 3, тъй като поръчах също и I.plex системата им.
Ще пробвам и ще пиша след време.

РуСа-Мамма,
помня, че беше писала скоро, че си поръчала цялата серия Blondifier. Моля те да ми споделиш кой от двата шампоана си избра и защо? И можеш ли да сравниш шампоаните от серията с този от серията Liss Unlimited?

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 09:37 от Аня Филипова 649504

# 206
  • Някъде там
Искрица,
не зная коя маска е най-хубава, а и това зависи каква маска ти трябва.
Тъй като ми бяха интересни, поискала съм мостри и съм поръчала тези, които мен ме интересуват: от серията Bio argan, Deep care, White Silver и Frizz Control.
Чакам и подхранваща маска Lakme I.Plex 3, тъй като поръчах също и I.plex системата им.
Ще пробвам и ще пиша след време.

Ще изчакам да пишеш .
Не ми е спешно , никога не съм си взимала  маска за коса на Лакме .Само мострички съм пробвала а те са ми крайно недостатъчни за да преценя дали е хубава .
Интереса  ми е към  Био Арган и Фриз Контрол .

# 207
babuza84,
моята коса не е фина, точно обратното, но направо настръхна от снимката. Плюс това добавям и факта, че аз се боядисвам.

За да ти е най-лесно, можеш да опиташ да замениш с шампоан  Densifying от същата серия, от която ти е неотмиващата се грижа. И да провериш как ще се съчетаят, без да ползваш маска.
Според мен тази грижа без изплакване можеш и да си я спестиш, защото е доста тежка. Или да я замениш с друго.
Този шампоан Caviar Clinical със сигурност ще ти е по-добре от Densifique.
Ако не държиш на шампоан Alterna и си се насочила към Genesis - първо пробвай дали и кой от двата вида ще ти хареса повече с опаковка от 80 мл.
Още нещо за шампоаните - този от снимката на Kevin Murphy, ако не се боядисваш и не ти трябва да пазиш цвят, е доста натоварващ.

Маската на Lalga също не си я представям на фина коса с тази дължина. По-добре пробвай тяхна ампула за възстановяване, която, ако ти хареса, да слагаш във времето.
Мнението ми за всяко масло Moroccanoil е крайно негативно и честно казано - не бих го съчетала с никой от показаните на снимката продукти.

При такива условия, които описваш ти трябват по-неагресивни продукти.
Лично аз съм се доверявала на маска Specifique Hydra-Apaisant, защото идеално ми защитава скалпа и дължините, когато се сблъскат с резки промени.

# 208
  • София
Добро утро .
Искам да попитам коя маска на лакме е най хубавата според вас?

За мен най-добрата е Bio Argan - най-напояваща в и ефекта и е най-силен, а аромата е страхотен.
Но за много изтощена коса като моята идва слабичка, зависи от степента на изтощение.

# 209
Здравейте ,ползвали ли сте продуктите на L’Alga и доволни ли сте ?

Общи условия

Активация на акаунт