Професионални серии за коса 135

• 42 568
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Мили дами, нещо бъркам в цялата игра и установявам в крайна сметка, че профи продуктите, ако не се комбинират правилно, само парите в канала:frowning1: сега живея край море( варовита вода- отврат, нищо общо с меката софийска).Косата ми е под раменете, чуплива, не я боядисвам и тънка; искам я по- жилава някак, да не е пръхава
Може ли коментар от приложените в снимката кое с кое-аз си ги ползвам както ми дойде
благодаря сърдечно

смятам да допълня с балсама за обем от серията на алтерна
и шампоан Kerastase Chronologiste/ Genesis
Аз смятам, че Денсифик ти пресушава дължините и косата ти изглежда "пръхава". Маската на Лалга също е силна за тънки коси, как ти се отразява тя? Ако искаш да я ползваш може би по-рядко. 🌸
Благодаря- да, маската я ползва не повече от 3 пъти в месеца, но за мен е най- яката маска, която съм ползвала;
Ще взема Chronologiste пък да видим

# 211
И аз имах проблем с Денсифик. Първото ползване беше уау, после започна да ми пресушава много. Преди него обикновено слагам еластисайзър или поне кокосово масло по дължините, ползвам го само за корените, за дължините ползвам хроноложист и след него задължително силно хидратиращ балсам/маска. Само така ми харесва ефекта.

# 212
Здравейте,

Искам да ви попитам нанасяте ли маска на суха коса по дължините  за преуош? И колко време я държите?

Хидратиращ балсам за запечатване след хидратираща или протеинова маска слагате?

😇

# 213
Маска на суха коса не съм слагала. Слагам еластисайзър преди миене, но на влажна (да не кажа почти мокра) коса.
Като преуош слагам масла, различни в корена и по дължините.
Запечатва се протеин с хидратиращ балсам

# 214
  • София
Здравейте ,ползвали ли сте продуктите на L’Alga и доволни ли сте ?

Аз съм ползвала ампулата и мостра от шампоана.
От ампулата нямах абсолютно никакъв ефект, все едно сложих вода, косата си остана суха и оплетена, а от шампоана ефекта мога да сравня единствено с хидратиращия на Марокан ойл - все едно имах топка тел на главата.
Едвам оправих косата си с 3 маски след този шампоан, повече никога няма да повторя.
Сега съм взела пробичка от маската и нямам търпение да я пробвам, да видим дали  поне тя ще  ми хареса

# 215
  • София
Здравейте,

Искам да ви попитам нанасяте ли маска на суха коса по дължините  за преуош? И колко време я държите?

Хидратиращ балсам за запечатване след хидратираща или протеинова маска слагате?

😇

Аз слагам маска на леко влажна коса за преуош, защото мисля че на влажна коса по-добре попива.
Държа в зависимост от това колко време имам, между 30 минути и 3 часа.

# 216
А каква маска хидратираща, или протеинова? Извинявам се за глупавия въпрос!

# 217
  • София
А каква маска хидратираща, или протеинова? Извинявам се за глупавия въпрос!

Каквато имам и гледам да изхабя, при мен са тези двете:
https://www.notino.bg/kallos/kjmn-maska-s-keratin/ - за 8 лв 1 кило, ползвах я особено когато имах екстеншъни и за маска след шампоан, бях доста доволнна. Сега вече нямам и я ползвам за преуош - понякога нея, понякога еластисайзъра.
Ползвам и тази - https://shop.lillydrogerie.bg/v-zstanovjavascha-200ml

Иначе по логика би трябвало да е хидратираща, тъй като най-ползвания преуош -  еластисайзъра - е хидратация.

# 218
Аз като некомпетентен човек, не съм много наясно с протеиновите продукти, но не е ли вредно по някакъв начин да се стои толкова дълго с протеинова маска? Питам наистина от гледна точка, че не съм достатъчно запозната.

# 219
Здравейте. Измих се този път с Lakme deep care и същата маска сложих.  сложих само термото на Генезис и крем за къдрици и пак няма обем и ми е сплескана. А по теста с косъма излиза, че иска хидратация, защото веднага се къса. Къде бъркам?

Тая серия не е ли протеинова или поне балансирана? Аз съм я ползвала преди години, но доколкото си спомням ми действаше протеиново... Виж състава има ли протеини и на кое място по ред са...

Снощи измих косата на малката дъщеря с шампоана Lanza White Tea, понеже на мен този шампоан ми идва по-хидратиращ отколкото харесвам... Та на нейната нетретирана тъмна, права, гъста коса, този шампоан се отрази много зле - косата веднага се матира (което рядко става от друго, тя по принцип има много блясък), бухна и стана като гнездо, косъма не стои полиран, а като накъдрен и изтощен... Направо съм бясна за толкова пари какво са "сложили" в тоя шампоан?!? Ако й измия косата с шампоан от супера за 2-3лв, косата й блести и става гладка и мека... Ланза тотално ме разочароваха и не бих си купила нищо повече от тази марка...  Нищо което купих от тях (да не казвам за каква сума, че ме е срам) не ми хареса, колкото пъти да пробвах и в каквато и комбинация...Worried

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 21:03 от lunna pateka

# 220
  • Варна
Готова маска за преуош не съм ползвала никога ако не броим скалп детокса на GG и еластисайзъра на Кингсли. Предпочитам хубави масла за скалпа и домашен еластисайзър или тоя на Кингсли за дължините.
 Относно Лалга. Моята коса харесва и шампоана и маската и ампулите възстановяващите. Винаги отличен резултат с тях. Имам и хидратиращото термо. Ползвам го много често лятото. Все се каня да пробвам и ампулата при боядисване даже имам две купени,но понеже напоследък все експериментирам с боята и гледам да не вкарвам други нови компоненти в протокола. Преди великден обаче ще се боядисвам барабар с яйцата Grinning и ще тествам и нея.

# 221
Мили дами, нещо бъркам в цялата игра и установявам в крайна сметка, че профи продуктите, ако не се комбинират правилно, само парите в канала:frowning1: сега живея край море( варовита вода- отврат, нищо общо с меката софийска).Косата ми е под раменете, чуплива, не я боядисвам и тънка; искам я по- жилава някак, да не е пръхава
Може ли коментар от приложените в снимката кое с кое-аз си ги ползвам както ми дойде
благодаря сърдечно

смятам да допълня с балсама за обем от серията на алтерна
и шампоан Kerastase Chronologiste/ Genesis
Аз имам много тънка хвърчаща коса, скоро си взех еластайзера нормалния, шампоан и балсам Денсифик, също и ампулите концентрат. Ампула преди миене със шампоан и балсам, не е кой знае какво, обаче еластайзера, и шампоана и балсама ми дават доста лъскава и жива коса. Само шампоана изсушава ужасно, но балсама компенсира това, в началото докато дойде балсама ползвах шампоана с други балсами и беше ужасно. От еластайзера съм много доволна. Амполите концентрат Денсифик не ги намитам за нищо особено.

# 222
А какви домашен еластисайзъри приготвяте?

# 223
Споделям мнението на PinkyP. Моята коса е тънка, изтощена от сешоари и агресивни продукти, мазна в корен и суха в краищата.
И аз съм с Еластисайзър в дължини , но и масла по скалпа като преуош. Ш и Б Денсифик. След това слагам еликсира на Шоу. Но гледам през 2-3 измивания с Денсифик да измивам с хидратиращ Ш и М Шоу, защото този Денсифик изсушава яко, а дори не си слагам по дължините, а оставям да се стича по тях от скалпа.

Отрязах си косата. Реших, че ще почна на чисто , дето се вика. Да видим като ползвам хубави неща и се съобразявам с хидратации, протеини и тем подобни дали ще цъфти и изобщо как ще се държи. Най-горният ми пласт е 20см, най-долният е 25см. Ще видим докъде ще я докарам.

# 224
Оф, много ме дразни косата ми! Измих я, сега съхне сама преди да я дооформя, и като я хвана на кичур, около 5-7 см преди краищата стои като рошава, не стои права... Много странно, като гнездо. А не е толкова накъсана. Не знам дали го обясних... А измих с хидратиращ и сложих маска с кокосово и някакво още масло, демек пак хидратираща.

VanessaDE, иначе наистина косата ми капе повече напоследък, не знаех, че може да е от сулфатите. Имам 5 отворени шампоана в момента и общо взето наистина не се пада по повече от веднъж с всеки един от тях
Най-вероятно продуктите които си ползвала са с високо Ph,освен това са хидратиращи както казваш,и на всичкото отгоре-кокос.Така да го мразя тоя кокос за дължините Grinning Ако не се лъжа си поръчала бадемово масло,след като измиеш и подсушиш косата,намажи леко дължините,там където са рошави с бадемово масло и тогава слагай финиши.Кажи какъв е резултата ако пробваш
Що се отнася до шампоаните,5 шампоана въртиш,но ако всички са със сулфати...кофти

babuza аз бих пробвала Ш Денсифик в комби с М Лалга.Ако си фен на експериментите,пробвай

Hristo Mihailov не понавам тази серия,но като гледам състава,това не са хидратиращи продукти за мен

lunna Ланца са много силни продукти и не са за нетретирани коси.Не се учудвам,че така са подействали върху детската коса.Аз ги ползвах в най-лошите за косата ми дни,сега и аз не смея да мия много с тях

За Денсифик съм писала мнооого.Един от най-любимите ми капризни шампоани.Вчера съм имала Денсифик ден.Измиване с Ш и след това маска Денсифик.За финал серум Терапист и Нектара накрая.Косата ми изглежда 2 тона,но същевременно е мека и подредена.Но,ако повторя същата процедура утре,ще стане на слама.Денсифик не се ползва поредни пъти.Дай-добре,след хидратиращ ден

Аня не съм го поръчвала още.Аз уж щях да намалям количествата,сега чакам серии на Себастиан и Кевин Мърфи Confounded Това жените сме уникални изчадия Joy

Общи условия

Активация на акаунт