Професионални серии за коса 135

• 41 813
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
След 10000 молби, най-накрая ЗлатнаРибка ми изпратиха мостри на шампоан и маска с Арган на Лакме. Разбира се, маската като количество беше крайно недостатъчна, та добавих и Макадамия маската.
Като че за маската не мога да съм адекватна, но съм впечатлена от шампоана. Не се усеща лигавост, измива добре, не засушава и втвърдява в банята косъма. А след издухване (обичайна за мен рутина), получих страшно много обем, което скоро не ми се беше случвало. Със сигурност ще поръчам шампоана. Споделете, да взема ли и маската (изрусена, жадна коса, тънък косъм)? 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
След по-продължителна употреба, да потвърдя положителното си мнение за DARK OIL SEBASTIAN . Страхотно е. Както оформиш косата, така си стои. Хидратира, омекотява, задържа къдриците ми. Ако среша косата и издухам, пък стои права. Много добро попадение Revolving Hearts

# 646
И маската, и олиото са за взимане.

# 647
HeartbeatLaughing
И маската, и олиото са за взимане.
Ти си подстрекателка Laughing

# 648
И от мен глас за маската! Страхотна е! А съм ползвала и олиото от мостра. И него бях харесала Grinning

# 649
Здравейте, не съм ползвала досега коментираните от вас продукти, но ми се иска нещо за подхранване, защита на косата и краищата. Кой продукт харесвате повече за тази цел олиото на макадамия или серума на Маракеш бихте ми препоръчал? Тези продукти могат ли да се ползват и като термозащита?
Ако не могат бихте ли препоръчал такъв продукт, като ми се иска да има и фиксация, за да не ми се налага да слагам лакове, пяни и да ми бетонират косата.
Също и продукт с термозащита

# 650
Здравейте,
Шампоана бои арган на Лакме чиста хидратация ли е? Утежнява ли тънки коси?
Серията е с -20% в рибката и се чудя дали да поръчам

# 651
Да споделя много успешен протокол от вчера. Не е изцяло професионален, но все пак.. Измих с ДПШ Балеа (реших, че ще пробвам него първо, после може да взема професионален), след това на подсушена коса нанесох 2 минутния реконструктор на афоджи като разтрих обилно кичур по кичур и стоях така 5 минути под шапка за баня (може би трябваше и да загрея, но не ми се занимаваше). От този продукт досега не виждах голям ефект, но след ДПШ много ми хареса, явно така ще го ползвам вече. Изплакнах само и не съм нансяла маска. След това нанесох серума генезис на скалпа с масаж, а по дължините само цимент термик. Духнах леко със сешоар и на почти суха коса сложих една помпичка oway glossy nectar. Косата стана много бляскава и подредена с лек обем в корена. Учудващо след като преспах обема още го има, а краищата не са сухи( при други протоколи ми се изсушават краищата и ми се заплита косата на следващия ден). Косата ми е много тънка, лесно се къса и цъфти попринцип, бързо се омазнява, идеално права. Дано да бъда полезна на някой. 🌷

# 652
Dete2, олиото на Макадамия не съм ползвала, обаче серумът  на Маракеш за връхчета. Трябва обаче да се ползва в комбинация с нещо омекотява що отгоре. За целта можеш да използваш термото на Олиосета като по-бюджетен вариянт или термиците на Керастаз. Нито едно от изброените неща обаче няма фиксация.

# 653
След 10000 молби, най-накрая ЗлатнаРибка ми изпратиха мостри на шампоан и маска с Арган на Лакме. Разбира се, маската като количество беше крайно недостатъчна, та добавих и Макадамия маската.
Като че за маската не мога да съм адекватна, но съм впечатлена от шампоана. Не се усеща лигавост, измива добре, не засушава и втвърдява в банята косъма. А след издухване (обичайна за мен рутина), получих страшно много обем, което скоро не ми се беше случвало. Със сигурност ще поръчам шампоана. Споделете, да взема ли и маската (изрусена, жадна коса, тънък косъм)? 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
След по-продължителна употреба, да потвърдя положителното си мнение за DARK OIL SEBASTIAN . Страхотно е. Както оформиш косата, така си стои. Хидратира, омекотява, задържа къдриците ми. Ако среша косата и издухам, пък стои права. Много добро попадение Revolving Hearts

Тази серия на Лакме дали ще става за детска нетретирана коса или ще дойде тежка? Аз отдавна й се каня, не знам дали ще намеря сайт да поръчам до Белгия. Аз харесвам Лакме, даже за мен техния ДПШ е най-малко остъргващия от всички, които съм ползвала... А тонираните им серии също са много добри...

Втори ден съм след терапията с Екстрийма,  Лалга за измиване и няма утежняване на косата. Станно, но много по-леки уж продукти ми замърсяват скалпа по-бързо... Не знам вече от какво зависи това.... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 654
  • Някъде там
Здравейте,
Шампоана бои арган на Лакме чиста хидратация ли е? Утежнява ли тънки коси?
Серията е с -20% в рибката и се чудя дали да поръчам
Аз ги усещам като балансирани  и при мен не се усещат като чиста хидратация.
За съжаление не ги харесвам а ми се искаше да ги харесам защото са по евтини и достъпни.
Единствено олиото ми допадна.
Всяка коса е различна и знам,че серията се харесва от повечето момичета в темата.

# 655
  • София
И аз не съм очарована от Лакме био Арган но ги ползвах в момент в който косата ми беше много изтощена и може би това е причината.
Шампоана не ми дойде хидратиращ, ами ми остави косата леко премита, а маската, макар да има божествен аромат, ми дойде много лека.
Тези заплитания които показах по-горе и при мен са редовни не се махнаха по начина по който се махнаха с балсама за блондинки на Керастаз.
Но за не толкова изтощена коса според мен ще дойде добре.
Но олиото е много хубаво и приятно и се харесва почти на всеки, посъветвах братовчедка ми да си купи и много и харесва, нейната приятелка също си купи и е влюбена в олиото, препоръчвам го с две ръце, за цената си е супер и не отежнява.

И аз с въпрос - Някой ползвал ли е Tangle Teezer The Ultimate https://www.notino.bg/tangle-teezer/the-ultimate-chetka-za-kosa/p-15714056/
и дали може да направи паралел между нея и Salon Elite или оригиналната?

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 12:46 от Мélisande

# 656
  • Варна
И понеже се заговорихме снощи за Епруваж тая сутрин реших да си припомня защо толкова много я харесвам. От нови неща и вечни проби не съм посягала към нея много отдавна. В общи линии съм я ползвала в какви ли не комбинации и резултатът винаги ме радва.
На предното миене правих Ланза терапията и по принцип трябваше да мия с хидратация тоя път,но какво пък....Косата ми обича протеин. След терапията беше буквално двойна,а от DARK OIL беше направо къдрава.
Та Напура Анаген по скалпа и изглаждащия Епруваж Ш/реших да спестя малко протеин от възстановяващия....изглаждащия също е балансиран,но доста по слаб от възстановяващия/,Маска Епруваж за двайсетина минути,серум Генезис по скалпа,маракеш за връхчета и термото за Блонсинки на Керастаз по дължините. Духнах корена със сешоара и намесох няколко помпички  DARK OIL по дължините.
 Изправих с въртящата четка подтикната от коментара на Руса мама. Никога не съм го ползвала по тоя начин. Косата е много плътна,но не е напротеинчена или поне не се усеща такава. Подвижна,с блясък....абе харесва ми.
Относно коментара наlk....Абсолютно нищо против силиконите нямам. Моята коса не може без тях,а и не мисля че в Епруваж са повече или по-калпави отколкото в Керастаз , Лалга или дори Шу Уемура.

# 657
Благодаря момичета, ще взема да ги пробвам, че отдавна им се каня 🙂

# 658
  • София
Снощи си направих теста с косъма и се разтегна мноооого преди да се скъса. Което значи, че трябва протеин. И като огледах рафтчето - оказа се, че аз хубав протеинов шампоан нямам. Екстенциониста, Momo и Melu на Davines (вторият се води възстановяващ и би трябвало да е протеин, ама измих с него и не ми харесва кой знае колко резултатът), тониращ на Матрикс, твърд за обем на Lush (но и той има масла в състава и също не е сериозен протеин). Та сега трябва да купувам. Днес в Ремедуим загледах на Phyto серията Keratin и много ѝ се зачудих. Някой ползвал ли я е? Защото цената е 7-8 лева по-малко от на Денсифик или Архитект, за шампоана говоря. И С9 на Напура също би трябвало да е протеинов. От изброените кое ще е най-силен протеин? Искам такъв, защото хидратация и балансирани имам очевидно.

# 659
Наскоро се сдобих от размяна с ш-н и балсам Chi Keratin (златната капачка). И това май беше най-доборото ми решение за размяна от доста време насам!
Косата ми беше станала някак безжизнена, много заплетена, нулев блясък, лесно се утежняваше, въпреки ДПШ, скрабове за скалп и т.н.
Вече използвах серията 3 пъти, поредни. Косата е като коприна, буквално, изключително лъскава, с обем, без заплитащи се крайчета. Не знам защо толкова време не съм им обръщала много внимание, освен на коприната с червената капачка. Усещам, че ще залитам натам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт