ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 237 279
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
М да...а кой твърди, че кат си биеш нещо дето още никой незнае как ще подейства, няма да си идеш?
Ама тогава пак ще го припишат, че е Корона и готово.

# 106
  • в кукувиче гнездо
Предполагам, че като яйцето упре до дупето, човек променя мисленето си. А и изпитания се правят, от едни по-умни и знаещи хора от всички нас тук. Еле пък от антивакъсрите, които намилат винаги едно и също.

# 107
  • Пловдив
Да, да...ще изчакаме вие, любителите на ваксини да се набоцкате. Ние след вас...

# 108
  • в кукувиче гнездо
Да, да...ще изчакаме вие, любителите на ваксини да се набоцкате. Ние след вас...
Не казвай голяма дума, да не ни предвариш...

# 109
  • Пловдив
Мх...и как ще стане?

# 110
  • в кукувиче гнездо
Абе, има варианти. Да се похвалиш само тук.

# 111
  • Пловдив
Шъ почакам...вие сте с предимство.

# 112
  • Варна
Стига сте се надцаквали. Ще ви заметат след малко и без друго. Слагането на точно тази ваксина би трябвало да е пожелателно. За съжаление, вече се виждат опити да принудят хората да си я сложат, разбира се замаскирани под мотото "за общата безопасност". Аз лично ще почакам колкото мога. Не съм против да я сложа, но на един по-късен етап, когато ми се наложи.

# 113
  • Куциндрел
За нашия случай мисля, че първо ще си видим нивата на антитела, а после ще мислим за ваксина. Вече всеки втори мои познат е с ковид или го е прекарал скоро. Доста голяма част са с усложнения в дробовете, други не, но почти всеки е имал задух, голяма умора и това е траело почти 2 седмици. Аз съм от леките случаи, все още се чувствам страшно уморена.

# 114
Здравейте,дами Simple Smile Имам момченце с поставени всички ваксини без реимунизациите на 12 и 16 месеца.Искам да ги откажа,но ме притеснява факта как ще го запиша на ДГ и Училище. ЛЛ категорично ми налага да ги сложим и вече два пъти ме гони от кабинета си. Моля,мамите от Пловдив да ме насочите с лекар с когото мога да разговорям спокойно и да видя какво да правя. Много съм притеснена на тази тема,защото съпруга ми не ме подкрепя.

# 115
  • в кукувиче гнездо
А защо не искате да правите реимунизации?

# 116
От тази на 12 месеца от тази година е на три приема вече, а той ще има 4 ако му я сложат. Няма да дам да го дупчат щом с три приема се счита за завършен имунитет.Тази на 16 месеца дава най-кофти реаксии и щом другата може с три,защо тази да не може.

# 117
Ами те нали промениха календара, всички след 2020 родени са с един прием по малко, няма как да ви задължат.
Тези родени до Декември 2019 остават по старият календар.

# 118
Момченцето ми е родено септември 2019.

# 119
Момченцето ми е родено септември 2019.
За съжаление нама как да я изпуснете, освен ако лекаря не се съгласи.....
тъпо ама факт, моят е Октомври 2019 и лекарката каза, че за тях не отпадат и няма вариант.....
На моя пък приятелката която също е 2019 тяхната лекарка се е съгласила да не я слага.

Общи условия

Активация на акаунт