ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 237 596
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 210
  • в кукувиче гнездо
Eми да цакат. Особено във времената на пандемия, в които живеем. Ние не можем още да се преборим с конспирациите свързани с детските ваксини, какво да говорим за ковид, който избива милиони пред очите ни и пак ... чипове.

# 211
  • София
Значи аз не виждам проблем да се платят тези глоби. Никой от пишещите не е казал, че няма да плати. Аз даже бих платила доброволно, няма нужда те да ме издирват. Не смятам, че е някакво престъпление да имаш право на информиран избор. Който иска, да си се ваксинира с/у каквото прецени, никого не спирам и на никого не налагам мнение.

# 212
  • Пловдив
Значи аз не виждам проблем да се платят тези глоби. Никой от пишещите не е казал, че няма да плати. Аз даже бих платила доброволно, няма нужда те да ме издирват. Не смятам, че е някакво престъпление да имаш право на информиран избор. Който иска, да си се ваксинира с/у каквото прецени, никого не спирам и на никого не налагам мнение.
така е...но у нас ваксините са задължителни и никой не те информира за нищо...било то хубаво или лошо. Просто отиваш на датата и боц!

# 213
  • в кукувиче гнездо
така е...но у нас ваксините са задължителни и никой не те информира за нищо...било то хубаво или лошо. Просто отиваш на датата и боц!
Не са задължителни само у нас!

# 214
  • Пловдив
Не са задължителни само у нас!

Нищо подобно...във Франция нито една ваксина не е задължителна-от денят на раждане до денят на смъртта,изключение е само френската армия(ММ е бивш военен от френската авиация).

# 215
Ще бъда още по-крайна 16век са горили вещици, а 18 са смятали, че токът е превъплащение на Дявола, който иска да убие хора с адски съскания и лъчи. Толкова за прогреса.

Проблема стана след Пентаксим и Симфлорикс. Никога в природата няма да те атакуват 5+ различни агента директно в кръвоносната система. Дали умишлено или не, бъркате прогреса с нещо друго..

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 21:28 от Пух

# 216
  • в кукувиче гнездо

2017 е информацията от Фигаро. А какво е ваксинационното покритие във Франция? Сигурно по-добро от нашето.

# 217
Ще бъда още по-крайна 16век са горили вещици, а 18 са смятали, че токът е превъплащение на Дявола, който иска да убие хора с адски съскания и лъчи. Толкова за прогреса.

Проблема стана след Пентаксим и Симфлорикс. Никога в природата няма да те атакуват 5+ различни агента директно в кръвоносната система. Дали умишлено или не, бъркате прогреса с нещо друго..
След тази "перфектна" комбинария двумесечно бебе спа 24 часа непробудно, будено само за храна - едва-едва. Било "нормална" реакция. Невротоксинче малко, какво.

# 218
  • САЩ
За кой университет става въпрос?
В САЩ живея и тук съм учила. Иначе тук ваксините не са задължителни в повечето щати. Но трябва да представиш бележка дали на религиозна основа отказваш ваксини, по медицински причини и т.н. Има и възможност да сложиш само някои ваксини по избор или да се отложат бебешките примерно за по-късно. Но не всички доктори приемат пациенти които отказват ваксини, аз сега търся педиатър който да не ме натиска да ваксинирам. Има щати които се опитват да направят задължителни ваксините за ученици, ако детето няма, си го обучаваш вкъщи, няма право да ходи на училище, но не съм сигурна дали тези промени влязоха в сила.
Това че са задължителни в Б-я е ужасно, особено като знаем какви са условията в болниците и поликлиниките, кой знае как и по колко време ги съхраняват.

# 219
  • София
За кой университет става въпрос?
В САЩ живея и тук съм учила. Иначе тук ваксините не са задължителни в повечето щати. Но трябва да представиш бележка дали на религиозна основа отказваш ваксини, по медицински причини и т.н. Има и възможност да сложиш само някои ваксини по избор или да се отложат бебешките примерно за по-късно. Но не всички доктори приемат пациенти които отказват ваксини, аз сега търся педиатър който да не ме натиска да ваксинирам. Има щати които се опитват да направят задължителни ваксините за ученици, ако детето няма, си го обучаваш вкъщи, няма право да ходи на училище, но не съм сигурна дали тези промени влязоха в сила.
Това че са задължителни в Б-я е ужасно, особено като знаем какви са условията в болниците и поликлиниките, кой знае как и по колко време ги съхраняват.
Благодаря за отговора, бях сигурна, че не става въпрос за учебно заведение в Европа.

# 220

След тази "перфектна" комбинария двумесечно бебе спа 24 часа непробудно, будено само за храна - едва-едва. Било "нормална" реакция. Невротоксинче малко, какво.

Кое е това бебе? Трябва да си поговорим с майката ако може на лични. При нас проблема бе същия и нямаше кой да ми обясни какво е станало и ме натиснаха за следваща ваксина, с което всичко се омаза. След 14 години ходене по мъките и въобще не преувеличавам но близо половин милон разходи за лечения и изследвания мисля, че знам какво е станало. Ако желаете пишете ми.

# 221
Лично аз бих искала да разбера какво се е случило .
И мисля ,че е полезно да се описват тези неща в темата ,защото никой друг от по високо ниво няма да признае вината от ваксините.
На мен ми се наложи да вляза в различни групи и от там чета доста истории на пострадали семейства от ваксини,но лошото е че човек обикновенно късно разбира за тези неща .

# 222
  • София
the Дорис, мисля, че ще е полезно да опишеш накратко до какви резултати си стигнала през тези години. Това е сериозен опит, макар и негативен, и може да бъде от изключително значение за някого. Никой лекар няма да го изкаже на глас, освен ако не ти е роднина или много близък.

# 223
Ами ще се опитам да го обясня просто. Щом става думи за ваксини всеки смята, че проблемът е в "убития", "неубития" част от вирус. Реално в нашия случай фатален е бил не вируса/болестта, а веществата носители във ваксината.
В едно от генетичните иследвания на дъщеря ми изрично пише, че на генетично ниво тя не може да се изчисти от химичните компоненти във ваксината. Те остават в и циркулират в кръвното русло и нанасят поражения прекалено дълго. Пораженията са на ниво нервна система, централен мозък, черен дроб и метаболитни нарушения и отключва други негативни гени. В случая е написан Thiomersal в изследването.
Същия ген прави лекарства като парацетамол, нурофен, упойки и мн. др. неподходящи за нея.
В изследването не го пише, но лекар ми каза, че факта, че е момиче я е спасило от аутизъм и мозъчни поражения. Х хромозомата прави жените, по издържливи и в неговата практика момичетата по-рядко стават аутисти в следствие на такъв полиморфизъм.
Без ваксината, която е отключила гена детето ми щеше да е напълно здраво Sad

Някой ще каже - малшанс. Не, не го приемам това! Искам след като медицината знае, че има хора като нея, които ще реагират така и живота на цели семейства ще стане ад да го предвидят и предодвратят!

Полиморфизма въобще не е рядък. При нас в съчетание с друга генетична комбинация става още по-зле Sad

Tрябва да уточня, че в момента Thiomersal не се използва във ваксини за деца. В грипните ваксини не е сигурно. Не намирам информация от кога в Европейския съюз е спряно неговото включване във ваксини, Прилагам малко информация за някой, който се поошашка:

Нито една от „живите“ ваксини, включително морбили, MMR (морбили, паротит, рубеола), орален полиомиелит, жълта треска и BCG (туберкулоза)някога са съдържали тимерозал. Тимерозалът обаче се използва при много хепатит В, DTP (дифтерия, тетанус и коклюш),дифтериен и тетаничен токсоиди (DT и Td), тетаничен токсоид (TT), грип и други ваксини.
Сравнително лесно е да се замени, намали или премахне тимерозалът като консервант в еднократни и многодозови ваксини, които са широко разпространениизползва се в повечето индустриализирани страни. Въпреки това, многодозовите флакони, използвани за ваксинации в Глобалния юг, трябва да съдържатконсервант за предотвратяване на замърсяване с ваксина при липса на охлаждане. 6 Световната здравна организация казва, че тимерозал-съдържащи многодозови ваксини са необходими в тези страни, тъй като еднодозовите ваксини са по-скъпи и честоизискват охлаждане.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 01:30 от the Дорис

# 224
Дорис ,благодаря за споделеното.

Общи условия

Активация на акаунт