ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 237 668
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Не знам дали има такива лекари, по-скоро не ми се вярва.

Като не искате ваксини, не слагайте. Откажете ги при личния, не могат да ви задължат. Но после си гледайте детето вкъщи до първи клас или плащайте частни ясли/градини, ако изобщо и частните са навити да си затворят очите, че нямате ваксини.

# 241
Не знам дали има такива лекари, по-скоро не ми се вярва.

Като не искате ваксини, не слагайте. Откажете ги при личния, не могат да ви задължат. Но после си гледайте детето вкъщи до първи клас или плащайте частни ясли/градини, ако изобщо и частните са навити да си затворят очите, че нямате ваксини.
Ами аз това правя! Гледам си го вкъщи, не се натискам за детските градини. Но искам да уредя нещата документалното с протокол , комисия, или без ( за в бъдеще) и да намеря отговорен лекар, защото и за напред може да ми трябва добър съвет. А сега е смяната на личните лекари.....

# 242
Нашата последната ваксина, тази тройната дето се слага на два пъти, не я сложихме. ЛЛ се подписа за ясла, каза че по-натам ще я сложим, но после нито е питала, нито ние отидохме, че страшна реакция ни направи от първата доза.
Но не съм отишла да й кажа - подпиши ми незаконно, по-скоро и тя и ние си знаехме без думи.
Но много лекари ги е страх от ваксините, и мойта лична като я питах дали е ок да си сложа ковид ваксина каза - никой не знае след години как ще се отразят тези ваксини. Каза, че слага на стари хора, но на млади не препоръчва, защото пътя още е пред тях.

Според мен търсете педиатър с интерес към хомеопатия, обяснете както на нас обяснихте и питайте какво да правите. Ако е искрен човек ще ви разбере. Ще отлага докато може, което не е малко примерно.

# 243
Нашият ЛЛ се беше видял в чудо.Въпреки че за мен е най-върлия привърженик на ваксините,сам отказа да постави последната реимуницация,докато не спадне и последния лимфен възел.Вписваше си нещо в листа. Миналата година мъжът ми се разписа,че го е страх да се постави реимунизацията заради вируса.Детето сега има други проблеми и дума не е ставало за ваксини.
При нас се започна с увеличаване на лимфни възли,еднократни температури около 40 гр,неутропения с лимфоцитоза,плазмоцити ,атипични и активирани лимфоцити ,фебрилен гърч,гърчове при субфебрилитет , и др.
ЛЛ ни изпращаше при специалисти,лежахме и в болница.Устно ни беше заявено, че детето прави бурни реакции към ваксините, нахокаха ни,че вместо да се радваме,че те действат сме тръгнали да ревем,колко майки се молели и техните деца да са така(това д-р Точков,В.Търново). Никой,освен ЛЛ,не отложи реимунизацията.Когато занесохме документ за имунизации при постъпване в ясла,директорката само прочете броя на редовете(не зная защо ЛЛ беше написал данните за едната ваксина на два реда) и нямахме проблем.Никога не съм смятала да лъжа,казах на директорката.За нея не беше проблем.
Желая успех с намиране на решение.

# 244
За съжаление има. Нито е законно, нито е етично, но има...

Монетата има 2 страни.. Ако нямате дете с увреждане или вие самите не сте пострадали след ваксинация, не давайте акъл на хората в тази тема, защото си нямате и най-малка представа какво е да гледате подобно дете доживот в тази държава, абдикирала от решаването на проблемите, социалните и национални отговорности!!! Може да не е етично към БигФарма и транснационалното задкулисие, но пък към случаите на пострадали хора е морално и хуманно. Благодаря на тези истински лекари, професионалисти и преди всичко хора! Относно законите -  задължителната ваксинация и отказа от компенсации на пострадалите, ограничаването на свободното движение, както преследването и грубата намеса в съдбите на хората е антиконституционално. В мрежата е пълно с тролове, така, че моят съвет към онези, които имат нужда или контакти е да не споделяте в интернет, а да разговаряте на 4 очи и деликатно да обясните ситуацията.
Първо ми кажете къде в цитираното мнение давам акъл?
Второ - имам вуйчо с ДЦП и олигофрения, на 48 години, за когото аз се грижа откакто починаха баба ми и дядо ми преди почти 8 години. Инвалид е 100% с ТЕЛК.
Трето - мама почина преди три месеца, на 58 години, недочакала ваксина.
Имам ли право да пиша, според Вас?

# 245

Монетата има 2 страни.. Ако нямате дете с увреждане или вие самите не сте пострадали след ваксинация, не давайте акъл на хората в тази тема, защото си нямате и най-малка представа какво е да гледате подобно дете доживот в тази държава, абдикирала от решаването на проблемите, социалните и национални отговорности!!! Може да не е етично към БигФарма и транснационалното задкулисие, но пък към случаите на пострадали хора е морално и хуманно. Благодаря на тези истински лекари, професионалисти и преди всичко хора! Относно законите -  задължителната ваксинация и отказа от компенсации на пострадалите, ограничаването на свободното движение, както преследването и грубата намеса в съдбите на хората е антиконституционално. В мрежата е пълно с тролове, така, че моят съвет към онези, които имат нужда или контакти е да не споделяте в интернет, а да разговаряте на 4 очи и деликатно да обясните ситуацията.
Второ - имам вуйчо с ДЦП и олигофрения, на 48 години, за когото аз се грижа откакто починаха баба ми и дядо ми преди почти 8 години. Инвалид е 100% с ТЕЛК.

И тези здравни и житейски проблеми вследствие ли са от реакции след ваксини? Аз пък се грижа за болно дете и болна сестра след ваксинация, загубих баба и дядо след лекарски грешки. Но не аз пъртви заговорих за закони и морал..

# 246
  • Варна
Колкото и да не ви харесват законите, те все още са такива. Като искате промяна, станете политик и драпайте за такава.

# 247
Скрит текст:

И тези здравни и житейски проблеми вследствие ли са от реакции след ваксини?
Не аз пъртви заговорих за закони и морал..
Казвахте, че си нямам "и най-малка представа какво е да гледате подобно дете доживот в тази държава, абдикирала от решаването на проблемите, социалните и национални отговорности!!!" И аз Ви отговарям, че имам представа, защото реално гледам човек със 100% инвалидност. От каквото и да са заболяванията му, имам представа как се гледа. И вероятно ще го гледам доживот.
Както каза и HighSpeed, законите са такива. Реално наистина е незаконно и неморално да се издават фалшиви документи.
По-напред съм посочила какъв е законният начин да се освободи дете от ваксини.

# 248
Я кажете тогава морално и законно ли е след ваксини детето ми да е цялото в кръв от рани и нито един лекар да не даде диагноза с подпис и печат в амбулаторния лист, да репортне реакциите и да предложи отлагане, да не го искат дори и в частната градина и да напусна работа, за да го гледам, при положение, че плащам хиляди левове данъци на държавата? Не само законите, а и разбиранията на хората имат нужда от промяна. Точно такива постове несъм очаквал от човек гледащ инвалид и примиряването с неправдите не е решение. Редно е държавата да подпомага семействата на тези хора, за да могат да живеят по-поносимо и достойно, да осигури облекчен ред и компенсации. А когато някой протестира основателно, да застанем рамо до рамо, а не да се крием като охлюви в черупките си. Съжалявам, но немога да приема разбиранията на повечето хора тук за морал и двоен стандарт, както и оправдания, че такива са законите.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 14:42 от Пух

# 249
Я кажете тогава морално и законно ли е след ваксини детето ми да е цялото в кръв от рани и нито един лекар да не даде диагноза с подпис и печат в амбулаторния лист, да репортне реакциите и да предложи отлагане? Не само законите, а и разбиранията на хората имат нужда от промяна. Точно такива постове несъм очаквал от човек гледащ инвалид и примиряването с неправдите не е решение. Редно е държавата да подпомага семействата на тези хора, за да могат да живеят по-поносимо и достойно, да осигури облекчен ред и компенсации. А когато някой протестира основателно, да застанем рамо до рамо, а не да се крием като охлюви в черупките си. Съжалявам, но немога да приема разбиранията на повечето хора тук за морал и двоен стандарт, както и оправдания, че такива са законите.
Няма смисъл, дори не разбирате какво пиша...

# 250
  • в кукувиче гнездо
Като нямате медицински документ, който да потвърди как така решават, че детето е увредено от ваксина? Племенникът ми беше с атопичен дерматит. Имаше също проблеми с кожата, нелеки. На никой не му хрумва да обвинява ваксините, лекарите, биг и миг фарма, политиците и т. н. Има хора с нелеки житейски истории, ама не са тръгнали да обвиняват ваксините. Както казах и преди да бъда изтрита навремето хортаа са горили вещици, вярвали са, че токът в пратен от дявола да ги убие и прочее глупости. Сега пък има хора, които вярват, че с ваксините искат да ги убият. А не виждат, че благодарение на тях понатежахме в последно време на клетата Земя.

# 251
Да де ,но от ток не се умира нито ти го вкарват в тялото .....и то задължително.
Ваксината е нещо съвсем друго .
И е повече от нормално ,когато хората четат и търсят информация ,да разберат за какво става дума и още по нормално би трябвало да бъде да имаш право на избор и да откажеш.
Друг е и въпроса до колко имаме и достъп до информация.
Аз също приемах ваксината за нещо хубаво и полезно ,докато не се наложи да потърся повече информация  ,преди да го използвам на детето си .

# 252
Stillness, незнам какво точно имате в предвид, но семейството ми също гледа инвалид и говоря от първа ръка, много четене и ходене по мъките. От училищната биология си спомням за бактериите и вирусите, за детския паралич (ДЦП), ползите от ваксините, блатното кокиче и откривателя на нивалина. Чувал съм и за "Инцидентът с Кътър", когато между 1955-60г. са ваксинирани с жив полио вирус по погрешка хиляди деца (въпреки формалалдехида / междудругото канцерогенен и ракообразуващ) в САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Великобритания и др., оставяйки стотици мъртви или парализирани деца. Моето уважение към медицината, технологиите и еволюцията, но при цялото това развитие през тези години е факт, че имаме невероятен бум на алергиите, хроничните и дегенеративни заболявания, епидемия от хиперактивност и деца в аутистичния спектър. Нямам разумно обяснение защо това продължава да се случва в 21 век, въпреки масовата ваксинация, бюджетите и програмите за здравеопазване.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 15:45 от Пух

# 253
Естествено , от хубави ваксини и лекарства и куп др неща на които сме подложени .Се раждат толкова много деца с увреждания ...И след това още толкова деца родени живи и здрави ,после и те така неразбираемо и от нищото се разболяват и имат куп симптоми ....а докторите се чешат по главата и ти казват че не знаят от какво е.

# 254
Я кажете тогава морално и законно ли е след ваксини детето ми да е цялото в кръв от рани и нито един лекар да не даде диагноза с подпис и печат в амбулаторния лист, да репортне реакциите и да предложи отлагане? Не само законите, а и разбиранията на хората имат нужда от промяна. Точно такива постове несъм очаквал от човек гледащ инвалид и примиряването с неправдите не е решение. Редно е държавата да подпомага семействата на тези хора, за да могат да живеят по-поносимо и достойно, да осигури облекчен ред и компенсации. А когато някой протестира основателно, да застанем рамо до рамо, а не да се крием като охлюви в черупките си. Съжалявам, но немога да приема разбиранията на повечето хора тук за морал и двоен стандарт, както и оправдания, че такива са законите.
Няма смисъл, дори не разбирате какво пиша...

Има разлика и то голяма във Вашия случай и увредено дете от ваксина. Вашият вуйчо така е роден, медицината се опитва да му помогне. Дете увредено от ваксина е родено здраво и медицината го е докарала до окаяно положение. Има разлика и имаме основание да сме не просто недоволни, а бесни!
Задължават да ваксинираме и при проблем абдикират, изпокриват се и ни помощ, ни нищо в ада, който ни хвърлят.

lechugitka, медицински документ, доказващ, че ваксина е навредила в БГ би могло да бъде само смъртен акт - смърт на дете след ваксинация. Вярва ви се или не, когато звънях и ревях търсейки помощ след като моето дете не се събуждаше кротко ми обясниха от съответния отдел на МЗ, че 5% е смъртността от ваксини - нямало какво да направят, за да ми помогнат.... Когато си сред 95-те процента си е направо малък риск, когато си сред 5-те процена е целият ти свят ...

Безумие е да се очаква, че родителят ще доказва , че ваксина е увредила или влошила здравето на детето. След като е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО медицината трябва да направи нужните изследвания, да докаже и гарантира, че последваща ваксинация няма да е фатална. Какви са тези простотии родителят да доказва нещо си! Тук говорим за живот! Не играем покер или детска игра! И защото вашите роднини не са разбрали причината за заболяването на детето си това как автоматично отхвърля ваксинацията като първоизточник? Тях защо не ги накарахте да докажат, че АД не е от ваксиниране?

Общи условия

Активация на акаунт