ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 237 731
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Само знам, че преди при най-малък проблем забраняваха ваксини, а сега видиш ли точно хората с проблеми трябвало да е ваксинират, защо? Защото са ненужни, нали?

Кога е това "преди". Ваксинираха ни под ред. Заставаш пред лекарския кабинет в училище и просто те ваксинират. На 43 години съм. Кога е било това с "най-малък проблем". И какъв ще да е бил този най-малък проблем.

# 676
Само знам, че преди при най-малък проблем забраняваха ваксини, а сега видиш ли точно хората с проблеми трябвало да е ваксинират, защо? Защото са ненужни, нали?

Кога е това "преди". Ваксинираха ни под ред. Заставаш пред лекарския кабинет в училище и просто те ваксинират. На 43 години съм. Кога е било това с "най-малък проблем". И какъв ще да е бил този най-малък проблем.
Ваксинирали са те с ваксини, пръкнати на пазара от няколко месеца?
Диорела, това за циклите го каза Лорета в интервюто. А в английската статия разказва същото, за което си приказвахме преди няколко дни - същите тия ваксини са били забранени за ползване върху хора при предишния САРС. Защото всички животни са измрели или са проявили необратими странични ефекти и са ги счели за опасни. Това вече се чува от доста места.

# 677
По соц време никой не е обяснявал кога, как и колко е тествана ваксина. И никой не е смеел да попита Simple Smile
Нас в училище под строй ни караха в лекарския кабинет за гама глобулин, това го помня. И никой не е питал родители, нито е имало оплаквания. Не, че ми харесва това и милея за времето, просто го казвам за протокола, че стана дума.

# 678
  • София

Тези цифри според мен са силно преувеличени. Въобще не е никаква тайна вече, че починали от инфаркт, инсулт и всякакви други причини се записват като "ковид" и това увеличава неимоверно статистиката.
Добре, де. Но в такъв случай защо и вие твърдо решихте, че това момиче, за което стана въпрос по-горе, е умряло от ваксината? Все пак още не е минала аутопсията. А и то си има хронично вродено заболяване. Но не, то е жертва на ваксината, а жертвите на Ковид са приписани ...[/color]
При хронично вродено заболяванe, детето въобще не е следвало да се ваксинира, макар пропагандата да казва точно обратното- че хората с хронични заболявания са рискова група и на всяка цена трябва да се ваксинират, за тяхно добро./ и за доброто на околните/. Ако ваксината е сложена от личен лекар на детето, той е знаел състоянието му и не е следвало да го подлага на този риск. И, най- вероятно, това дете щеше да живее още дълги години с хроничното си заболяване.
Да, жертвите на ковид са приписани / не всички, разбира се/. Просто умишлено се вдига процентът на смъртност. Обратно, в страните с висок вакс.процент, които махнаха всякакви мерки /напр. Белгия/, вирусът няма да изчезне, смъртни случаи ще продължава да си има, но твърде вероятно починалите от ковид ще бъдат записани като починали от друго, с цел изкуствено снижаване % на смъртността и затвърждаване на теорията, че "ваксината работи".

# 679
Аз изобщо не искам и не милея за това време…
Но един факт ,че сега масово народа има репродуктивни проблеми и какъв бизнес е това в момента …просто не искам да коментирам ….а дали е случайност че такъв голям процент от населението не може да има деца …не мисля.
И колко се плаща сега за да имаш дете ….не искам да коментирам .
И какви ще са последиците от сегашните ваксини ,нямам идея какво са замислили .
Разликата е че преди народа изобщо не е бил информиран и не е имал право на избор.
Дано поне сега оставят правото на избор .
Аз за сега за това се моля ,друго едва ли ще може да промени обикновенния човек колкото и да протестира и колкото и неща да знае.

# 680
По соц време никой не е обяснявал кога, как и колко е тествана ваксина. И никой не е смеел да попита Simple Smile
Нас в училище под строй ни караха в лекарския кабинет за гама глобулин, това го помня. И никой не е питал родители, нито е имало оплаквания. Не, че ми харесва това и милея за времето, просто го казвам за протокола, че стана дума.
Ммм да, и марулите на чернобилския дъжд бяха вкусни, нали. И манифестацията също. Хубаво време беше, една носталгия ме обзема.

# 681
  • София
Аз изобщо не искам и не милея за това време…
Но един факт ,че сега масово народа има репродуктивни проблеми и какъв бизнес е това в момента …просто не искам да коментирам ….а дали е случайност че такъв голям процент от населението не може да има деца …не мисля.
И колко се плаща сега за да имаш дете ….не искам да коментирам .
И какви ще са последиците от сегашните ваксини ,нямам идея какво са замислили .

По този повод и изказването на някои учени, че ковид ваксините могат да се отразят на репродуктивните способности в бъдеще, ето едно видео.
https://www.facebook.com/RonyInorRony/videos/913185002743864/

# 682
Ваксинирали са те с ваксини, пръкнати на пазара от няколко месеца?
Диорела, това за циклите го каза Лорета в интервюто. А в английската статия разказва същото, за което си приказвахме преди няколко дни - същите тия ваксини са били забранени за ползване върху хора при предишния САРС. Защото всички животни са измрели или са проявили необратими странични ефекти и са ги счели за опасни. Това вече се чува от доста места.
Аз сега опитвам да го гледам, но превода е много лош. До колкото схванах, тя говори за САРС 2003, че без ваксини, не е имало мутации, които да заобикалят имунната защита и вирусът е станал безопасен за хората и е изчезнал. това се е случило, благодарение на естествения имунитет. А сега ваксините са насочени само към шипа и вирусът създава заобикалящи го мутации.

# 683
Аз това го писах в темата дали ще се ваксинираме когато излязат ваксините, че заради еволюционния натиск, вирусът ще мутира, ама тогава ми се смяха някои и ми обясняваха как говоря глупости.

# 684
Вирусът мутира с тази скорост заради огромното безконтролно разпространение.

За грип ще се ваксинирате ли?

# 685
Някакви изследвания по темата може ли да споделиш или поне от позицията на какъв специалист стигна до това заключение така категорично?

Не, няма да се ваксинирам срещу грип както всяка година до сега.

# 686
Цитат
„ Преди три години докладвах на заместник -министъра на здравеопазването проучване на МКС, което показа, че честотата на тежката пневмония се е увеличила с 50% при ваксинираните с грип. Проучването съобщава също за 12% по -голяма смъртност при ваксинирани поради потенциране на болестта.
От статията на Арвен.

# 687
Вирусът мутира с тази скорост заради огромното безконтролно разпространение.

За грип ще се ваксинирате ли?
Никога не съм и няма и да се ваксинирам срещу грип. Не знам да има безсмъртен човек на този свят, то ако за всеки грип, болест и болежка имаше лек, светът щеше да е пренаселен. Няма по-силно нещо от човешкия имунитет, жалко че много хора забравиха тези неща през последните 2 години...Забравиха че ваксини не се слагат на бременни, забравиха че ваксини не се слагат току-така на хора с придружаващи заболявания, майките забравиха паниката, която изпитваха всеки път, когато детето им трябваше да бъде ваксинирано със ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксина(особено тази срещу Морбили, защото има и е имало много страшни последици от нея), забравиха мноооого много неща, но ние не сме забравили.

# 688
Според мен не може да се прави сравнение с ваксините през социализма. Тогава са се използвали класически ваксини. Сега имаме ДНК вектор и мРНК, които и двата вида програмират човешкото РНК да произвежда шипчестия (spike) протеин на коронавируса /това е протеинът, който образува стърчащите шипове от короната на вируса/. Това предизвиква ответна реакция - производство на антитела, които се борят с нашите клетки, произвеждащи този протеин.
За да се вкарат тези неща в нашите клетки се използват методи, които ги вкарват, според някои учени, и в такива клетки където вирус по принцип не би могъл да влезе.
Не съм специалист, но това ми звучи като рецепта за автоимунно заболяване.

# 689
Известно е, че адювантите във ваксините като алуминий, които са предназначени да провокират имунен отговор, могат да провокират твърде много имунната система при генетично податлив човек, което води до автоимунитет.

При това за ваксинираните има томбола: в САЩ за 1 милион $, в Русия за апартамент, а вече и в България за "умен часовник".  Директорът на Pfizer: Ще са нужни ежегодни ваксинации. Без коментар Close

https://thelivingproofinstitute.com/triggering-autoimmune-disease/

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/09/30/mz-s-igra-za-vaksinira … chasovnici.505400

https://nova.bg/news/view/2021/09/26/340963/%D0%B4%D0%B8%D1%80%D … 1%86%D0%B8%D0%B8/

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 14:57 от Пух

Общи условия

Активация на акаунт