У дома ОСМОКЛАСНИКЪТ стои, мама и татко се молят училище да поднови

• 27 331
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
От друга страна поради икономическата криза ще намалеят пътуванията и би трябвало авиокомпаниите и туроператорите да се борят, за да задържат клиентите си. По-високите цени не работят за това.
Разбира се Звездица познава по-добре този бранш. Аз теоритизирам.

# 676
  • София
От друга страна поради икономическата криза ще намалеят пътуванията и би трябвало авиокомпаниите и туроператорите да се борят, за да задържат клиентите си. По-високите цени не работят за това.
Разбира се Звездица познава по-добре този бранш. Аз теоритизирам.
Аз си мисля, че много авиокомпании и туроператори няма да оцелеят, за да има борба Sad

А за ИП аз отдавна прогнозирах до 13 юни, сега си мисля, като гледам как са подковани медиите, че може и до юли да се удължи.

Дано не съм права , и в двете хипотези Sad

# 677
  • София
Лоу кост компаниите, които оперират в Европа разчитат на пълни самолети, за да поддържат ниски цени. Това е все по-малко вероятно вече. Четох днес, че изпълнителният директор на Райн Ейр е казал, че няма да възобновят полетите си, ако се приеме предложената мярка за празна средна седалка. Това за тях означава 100%- ова загуба. Далечните полети на авиокомпаниите, които ще оцелеят, също не виждам как биха били пълни, поне в началото.
Аз също мисля, че ще удължат ИП поне до юни.
Ние не сме си взели още парите за нашата почивка в Египет за май. Нямам против да ми дадат ваучери, но ме притеснява, че туроператорът няма да оцелее и ще фалира, а тук в България никой не е защитен от държавата -нито ние като потребители, нито те като туроператори.
Колкото повече време минава, толкова повече ме хваща яд на китайците, че ни докараха това.

# 678
  • София
За периода, през което се дистанцираме сте прави. Но икономическата криза ще е много по-дълга. Аз имах предвид времето след изолацията и когато се разхлабят мерките. Който оцелее, ще трябва зверски да се бори за платежоспособни клиенти.

# 679
Изявление на ББ от днес за съкращаване на ИП. Майка е чула по радиото, че възнамеряват да върнат децата в класните стаи. Влязох в мрежата - за учениците не прочетох нищо /не намерих/, но мнението на ББ за скъсяване на ИП го има. Това ме плаши повече от удължаването. Децата ще разнесат болестта и язък за мъката ни до сега!

# 680
  • Там, където мечтите се сбъдват
Изявление на ББ от днес за съкращаване на ИП. Майка е чула по радиото, че възнамеряват да върнат децата в класните стаи. Влязох в мрежата - за учениците не прочетох нищо /не намерих/, но мнението на ББ за скъсяване на ИП го има. Това ме плаши повече от удължаването. Децата ще разнесат болестта и язък за мъката ни до сега!

Нищо не намирам, той твърди, че все още не сме стигнали пика, макар че при малкото тестуване не е ясно дали сме или не сме го стигнали, така че ме съмнява връщане на децата, евентуално от 7 клас нагоре...

# 681
И аз съм работеща в сферата на туризма,и аз не съм настроена оптимистично за този сектор.Но,ще поживеем и ще видим. Видях я тази песен в интернет пространството,която малко ми оправи настроението. Споделям я с вас

# 682
# 683
  • Sofia
Aaaa, и вас ще спирам да ви чета Hands Hand Какви са тези мрачни прогнози Laughing От седмици премятам една пола в една кошница в един сайт и се чудя има ли смисъл да я поръчвам или няма да има къде да я облека Grin
Все си мисля, че полека-лека ще започнем да се връщаме към живота. Ще свикнем да живеем с този вирус. Нищо не пречи да си останем по-осторожни към хигиената.
Откъде се сдобихте с красиви, бюджетни и неспарващи маски? Да взема в няколко цвята и различни размери. Тези, които ние имаме в къщи хич не са красиви. На мен започна да ми харесва да не ме познават хората на улицата Laughing

# 684
  • София
Хахаа АниК, взимай полата, от време на време човек трябва да отпуска душата, че иначе не се издържа Simple Smile
Баш не ни познават с тези екипи. Днес с щерката се разходихме до книжарницата за две книжки и отпред виждаме нейна съученичка, която чака някого. Ама щерка ми сложила шапка с козирка и маска до очите, и детето естествено изобщо не я разпозна. И на мен ми писнА от тези мерки, когато съм с очила много се запарват стъклата от маската, слагахме гумени тънки ръкавици навън но с тези температури след 2 минути стават вир вода, извън социално-дистанциращия елемент, който е най-непоносим, и другите съпътстващи неудобства са ужасно дразнещи. То като се приберем половин час се мием и дезинфекцираме, просто да ти се отще и излизането. Сериозно замислям да мигрирам на село, там поне на двора няма да се дегизирам 😁

# 685
  • София
Пускай полата, Ани. Аз вчера се разписах за първи път от края на февруари. Щом взехме да ровим по сайтовете, вижда му се края. Grinning

Внушила съм си, че като подпъхна маската под очилата, по-малко се потят стъклата.

# 686
  • София
Звездица, ако ти не емигрираш, ще те помоля любезно аз да го направя..
Най-големият ми дерт е това. На ММ му намалиха заплатата с 30%, много удобно от март месец. Направо не съм на себе си от яд. А фирмата му съвсем не е от най-бедните, като и персонала е с не повече от 10-тина човека.

# 687
  • София
Все повече приятели и познати споделят, че някой в семейството изцяло или частично е останал без доходи.

# 688
  • Sofia
О, аз изкарвам носа от маската, че и на мен ми се запотяват цайсите.

Игривата слива, Sad Heartpulse
На моя приятелка майка ѝ я съкратили още на 6-ти април и дори не я информирали... Миналата седмица случайно разбра Rage

# 689
  • София
Как така? Не са ли ѝ връчили предизвестие?

Общи условия

Активация на акаунт