У дома ОСМОКЛАСНИКЪТ стои, мама и татко се молят училище да поднови

• 27 272
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Петенка, съжалявам за животинчето. Ние някога имахме зайче - за Коледа го получи дъщеря ми, но не съобразихме, че не е добре за синковец, който тогава правеше бронхиолити и го водеха с астма (пупу, надявам се, че я израсна). И зайчето заживя при баща ми, докато един ден щастливо не прегриза маркуча за мръсната вода и той го даде на приятел, той на съсед и отдавна не знаем къде е. Много страда тя тогава.
Сега имаме 50 л аквариум с риби и още една стъкленица с две костенурки - много са глупави според мен, детската стая понякога мирише на блато, въпреки, че редовно децата им мият аквариума.

За по-смислена животинка - и чичо ми и леля ми много страдаха за последното куче, което отровиха мисля.. и се зарекоха - никога повече. Обаче 2-3 месеца бяха като пребити, един ден един съсед им завлече уж временно, но после си стана постоянно кученце. Ей, все едно се преродиха, мърморят, че прави бели, но са много щастливи всъщност.

А относно кекави породи - моя приятелка си има ветеринарна клиника, та тя едно време разправяше, че как на мопсчетата и се дължал половината оборот на клиниката. Много се разболявали.

ММ е решил да го играе морска хазяйка тази година. По принцип с това се занимава основно майка му с помощ от леля ми и дъщеря ми, а всички ние прихождащи елементи събота и неделя активно се включваме.
Но сега и жената я е страх, ако има сезон да не и цъфне някой болен, а и ние не искаме да и причиняваме подобни емоции. А на мъжото не му се губи сезон - и как ще пере, простира, чисти и глади плюс, че ще си работи работата онлайн, не ми го побира главата. Но на този етап си имаме активни резервации още юни месец.

Цецо, много красиви саксии! А от къде купи европалетите? и ние сме с такива мебели, едно лято ших 1 месец възглавници и какво ли не за тях, но сега искам за София да си купя... да препоръчаш откъде?

предстоят последните 6 страници Simple Smile да изчета

# 736
  • Sofia
Сънчо, нещо подробности да дадеш, може да му помогнем на човека с прането Grin

# 737
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Липсва ми да прегърна баба, мама и кака.
Лично за себе си се поглезих с акумулаторна пръскачка Smile
Опитвам се да организирам някое море в края на август, но нямам много време. Децата  не вярват, че ще стигнем до почивка и затова нищо не съм им казала, за да не се разочароват. Всички се надяваме на много горещо лято и да си се плацикаме в басейна на двора.

# 738
Сънчо, благодаря! Палетата ми идват със стоката, която внасям, тоест са ми безплатни. Едните са чамови, по-леки и са перфектни за мебели, приятел си обзаведе цялата къща с тях. Истинските европалета са много масивни и тежки. По нета можеш да намериш къде продават палета.

# 739
Последното, на което се надявам е горещо лято тази година; с тая обстановка с маските и всички екстри само едни горещини ни липсват и тотално ще се сдухаме. Дано да е по-хладно!!! И не мога да повярвам, че точно аз го казвам, която много обичам топлото време.

# 740
  • София
Подписах петицията. Аз също се моля за по-хладно лято Smile

# 741
  • София
Губи ми се "На Веси Патето"! Дано да са добре всички.

И на мен ми липсва моят си живот. Да си ходя, където искам, да си планирам почивки, пътувания. Да си правя шопинги, срещи. Изобщо свободата да правя това, което обичам ми липсва. Много!

# 742
  • София
От суеверие не сложих снимката, избрана от Шарлот.
Нека е последната изолационна нова тема!

Общи условия

Активация на акаунт