Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за ваксината Bacillus Calmette-Guérin (BCG) в контекста на COVID-19?
Какви са препоръките за реваксинация с БЦЖ след несигурен резултат от манту?
Какви са мненията за ваксините и тяхното въздействие върху разпространението на коронавируса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за ваксината Bacillus Calmette-Guérin (BCG) в контекста на COVID-19?
Форумът включва различни мнения относно ваксината Bacillus Calmette-Guérin (BCG) в контекста на COVID-19. Някои участници споделят надеждата, че ваксината може да помогне за справяне с вируса, докато други изразяват съмнения относно нейната ефективност. Въпреки че има предположения, няма конкретни научни доказателства за връзката между ваксината и COVID-19. Важно е да следвате насоките на здравните организации и да се консултирате с лекар по въпросите, свързани с ваксинацията и COVID-19.
-
Какви са препоръките за реваксинация с БЦЖ след несигурен резултат от манту?
-
Какви са мненията за ваксините и тяхното въздействие върху разпространението на коронавируса?
Мненията относно ваксините и тяхното въздействие върху разпространението на коронавируса варират. Някои хора вярват, че те могат да помогнат за намаляване на предаването, докато други имат опасения относно потенциални странични ефекти. Препоръчително е да се консултирате с медицински специалист за най-точна информация.
-
Какви са мненията относно карантината и мерките за борба с COVID-19?
-
Какви са препоръките за оценяване и учебния процес по време на извънредното положение?

Достатъчно пица и паста имаме в седмичното меню.
(нещо в това ИП всеки върви към изтрещяване). Аз по принцип искам голямо, ако ще взимаме, но знам всички трудности, свързани с гледането на голямо куче без двор. Та хем да е куче, хем да е по-лесно, нахвалили му мини йоркширски териер. Ако някой има опит или препоръки, може и на ЛС, да не занимаваме всички.
В пети клас, отново подарък за Коледа, йорки. Полагат грижи, но основно съм аз. Въпреки всичко е голяма любов! Толкова е крехка, а и имахме неприятен инцидент, че не мога да си представя да я оставя на грижите на друг, докато ни няма. По почивки навсякъде е с нас и понякога срещаме трудности с резервациите. Въпреки всичко, това е кучето, което създава най-малко главоболия, гледано в апартамент, да не говорим в къща. Няма косми, няма разрушения ( С изключение на първите 6 месеца - буквално изкопа две дупки в стената на всекидневната. Още не знам как го направи!). Правим дълги разходки из селото като мога. Като не мога, отварям вратата да излезе на двора и след 5-10 мин. сама излайва да се прибира. Недостатък е времето, което отнема за ежедневен тоалет и времето след баня - сушене, ресане... Някои хора казват, че йоркитата са "мухнати". Според мен е както си ги отгледаш. Да чукам на дърво при нас няма болести, изключително рядко я обличам, само в най-студено време. Цяла зима е навън за разходка и дори в снега при меко време е без яке. После следва измуване и топло подсушаване. Абе, дете си ми е! Ама то и морското свинче така! Да не се отплесвам и за него.
Ние от началото на ИП сме трите, и едно готвене е за 2 или 3 хранения. Боб, леща и грах от варивата, свинско със зеле, с картофи, с ориз, дробчета с ориз, пилешко напоследък не искат, риба досега два пъти, картофи в други варианти, омлети, баница, пица, спагети вариации и после отначало