Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 874
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря все пак за отговора но питах за този

# 196
Благодаря все пак за отговора но питах за този..
Аз лично се влюбих в Скандал от първо помирисване, а Ла Бел го пробвах два пъти и не ме впечатли с нищо, скучен и сладък. Аз сладки парфюми не обичам.Скандал е изключение при мен:) Има нещо опияняващо в него. Но все пак носове различни!
За Клие - имам D & P, страхотно са го направили и трайността му е 2-3 дни на дреха!!! Вече втора 100-ца от него изпръсквам. Питат ме редовно с какво съм се напръскала!

# 197
  • Бургас
Миме, ще се хареса Ла Бел според мен, макар никога да не можем да бъдем сигурни, аз харесвам ЛВЕБ и Скандал, Доброто момиче не мога да понасям обаче, но пък доста хора харесват този парфюм.В Ла бел сладостта е по- премерена, сочността от крушата ме побърква, пиша за оригинала, който обожавам! Трайност върховна, сладко, секси незабравимо ухание допълващо хубава жена.Нищо не съм пробвала ново от имитациите, забих се в други парфюми.Клое е великолепно направен, траен и пристрастяващ във версията на Ди Енд Пи.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 14:32 от Bright Crystal

# 198
Който чете между редовете е така 😊

А аз да попитам Черният опиум в изпълнение на Заг траен ли е?

# 199
Благодаря Брайт, утре ще поръчам и каквото такова!

# 200
  • Пловдив
Който чете между редовете е така 😊

А аз да попитам Черният опиум в изпълнение на Заг траен ли е?
Не колкото на Парфен. На дрехи стои с дни.

# 201
Има ли доволни от La Belle на Мартинез, към близост до оргинала и от към трайност? Благодаря! Ще се хареса ли според вас на дами,които харесват Скандал и Доброто момиче?
La Belle на Jean Paul Gautier е хубав парфюм, класен, по мое мнение. Имам го в оригинал и го ползвах през зимата, оказа се, че доста впечатлява и околните. Не знаех, че го има в имитация. Аз определено не харесвам скандал /само нощният ми допада/и Доброто момиче. Blush

# 202
  • Варна
Аз също имам  La Belle в оригинал /Кристалче обичам те Heart/ и много го харесвам, Харесвам и  Good Girl  и съм употребила количества от него както в оригинал така и в имитации.
Скандал така и го заобикалям както класическия така и фланкъра,но не е заради самия парфюм-той сам по себе си е хубав и скандално мой,но личност,която не понасям го обожава и се полива с него/между другото грам не и стои/ та затова.
 La Belle за мен е носим и е от ароматите,които лесно се харесват тъй,че ако Мартинез са се справили с имитицията ще е супер. Утре ако сколасам ще мина да го тествам и ще сравня.

# 203
Здравейте, някой знае ли la rive touch of woman, имитация на кой парфюм е, търсих на първа страница, но не намирам.

# 204
  • София
Black Opium YSL.

# 205
  • гр.Пловдив
Благодаря ви от сърце ,мили дами,че споделихте,значи ще поръчам от Ди енд Пи Flowers Hibiscus

Последна молба да ми изпратите линк към оригиналния сайт,да съм сигурна !

# 206
Като описание видях, че има праскова, бели цветя.... във la rive touch.... а в блек опиума ги няма.

# 207
  • BG-DE
Няма никакво значение доста често различни комбинации от парфюмни нотки дават сходни аромати.

# 208
  • София
Момичета,сега по време на ИП работи ли Елитис в Халите и ЗАГ на ул. „княз Борис I ?

# 209
  • Пловдив
Минавам да кажа, че тествах нилските градини на Мартинез, както и Африканския бал.
За градините- ами това си е на 100% A girl in Capri на ЛАнвин. Според мен 1:1. Само, че Ланвина се развива по - натам, и доста се променя. Но в началото е същия.
Африканският бал все още се чудя дали ми хареса. Хем да, хем не. Явно ще отива в кашончето за подаръци. 😜 Щом се колебая, по - добре да не го мъча. Вероятно ще му дам още един шанс само. Имам много, няма да ми липсва.
Едит. Тези Тесорита са ми много интересни. Взех си едно, което ми ухае на нещо познато. Нещо, което съм пръскала като лапе. Или тийнейджър. Но не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт