Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 885
  • 739
  •   2
Отговори
# 180
Момичета,този Карат на Картие,може ли.линкове откъде миже да се купи? Благодаря предварително.И ако марките са различни,коя е най—сполучлива?
https://parfen.com/parfen-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F.html

# 181
Карат на Гардени ли е или на Заг? Аз да споделя колко ми е трайно Лалето, сутринта към 10 пръснах, вечерта до 18 се усещаше. После взех душ и пак си се напръсках да си мириша. Разкошно лале! Но предната бутилка ми траеше по 1 час, може би, защото съм не съм го носила отдавна, от миналата пролет мисля и не съм се наситила и затова го усещам траен.Но това е пословична трайност, чак не ми се вярва, при положение, че преди се полинах през час-два.

# 182
За тези, които харесват Карат, а не могат да намерят негова имитация, има 1 парфюм на Орифрейм, white lilac се казва. За мен този парфюм е едно към 1 с Карат. Аз първо ползвах този на Орифрейм, намира се на промоция понякога и за 14-15 лв. След това си взех Картие. Моят нос регистрира в Карат единствено и само люляка, както и в този парфюм на Орифрейм. Аз лично не намирам разлика между двата. Но все пак всичко е въпрос на усещане.

# 183
  • Пловдив
Не харесвам парфюмите на Орифлейм и Ейвън. Тествала съм някои заради супер хипер мега гига нахални дистрибуторки, и мога да кажа, че всички те за мен са еднакви. Иначе нямам против. Някои жени пък ги обожават и си ги носят с кеф.
Аз в Карат люляк не хващам никакъв слава Богу.

# 184
Момичета, може ли линк към olx, където обсъждахте, че се предлагат тестери, т.к. искам да пробвам в по-малки количества аромати, за които ме зарибихте, преди да си избера Simple Smile.

# 185
  • Пловдив
Аз поръчвам от базар. Момчето е същото
https://m.bazar.bg/obiava-14346275/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-z … ezplatna-dostavka

# 186
Момичета,днес за първи път ходих до Мартинез с идеята да си взема така хваления Bal d'Afrique,както и да се запозная с Intense Cafe за евентуална бъдеща покупка. Последва абсолютно разочарование и от двата,но си тръгнах със съкровище по препоръка на дамата в магазина.Този парфюм се очертава като една от най-големите ми любови.Става въпрос за Мojave Ghost,който е  някак различен от другите и не ми напомня на никой друг.Това е нежност в бутилка!
Води се унисекс,но за моето обоняние е чист дамски аромат.След няколко дни тест ще пиша за трайността му.Много съм доволна от днешната покупка.

# 187
Brilliant, сподели моля те какво не ти допадна в Bal D'afrique на Мартинез? Понеже му се чудя отдавна.
Може ли малко повече информация за Мохавето, има ли сладникави нотки?

# 188
В Бала не ми допадна мъжката нотка,която ми излезе малко след пръскането,след което се появиха някакви цитруси.В магазина нямах време да му дам повече шанс за развитие.Затова харесвам  десетмилилитровките,сипвам смело няколко парфюма за проба и ако някой ми допадне,тогава се връщам за повече.А на Мартинез разфасовките са по 50мл..
На другият ти въпрос-да, има някаква сладникавост,но не е накъртваща ,а му придава нежност.

# 189
  • гр.Пловдив
Дами,не мога да намеря сполучливо производство на Клое-то,само една колежка беше намерила отнякъде,но не пожела да ми каже маймуната:rage:

Моля ,ако знаете или сте ползвали да споделите.
благодаря!

# 190
Има ли доволни от La Belle на Мартинез, към близост до оргинала и от към трайност? Благодаря! Ще се хареса ли според вас на дами,които харесват Скандал и Доброто момиче?

# 191
  • София
teddynm На първа страница, според мненията, добрите имитации са на Ди Енд Пи и на Рефан. Не съм пробвала тях, но имам на  Roxanne, един от техните 4  луксозни аромата - Love Beuaty, който при мен много се доближава, много ми харесва и е доста траен, но и доста по-скъп. Парфюмерийните магазинчета работят, и като че ли трябва да се направи тест на собствената кожа.

# 192
Момичета, когато поръчате проби от Заг в какво шише поръчвате - стъкло или пластмаса. ..
Ии още нещо. Щерка ми искала парфюм, който да ухае на рози. .
Аз си поръчвам д ами изпратят дадени мострички на Заг,кат си пускам поръчка от тях във Фейсбук страницата им на ЛС.И тъй като са бзплатни ми е неудобно да искам много,обикновено нещо ново или нещо интересно(2-3 неща).Абсолютно достатъчни са ми да разбера дали аромата ми харесва или не.
За роза и аз не мога да помогна,не съм от розоманите никак.Единствената роза,която нося е Клое на Клое във версия на D & P. Мек е,не е сладък и е много уютен. Подариха ми също Идола на Ланков -на Заг,не ми хареса,защото имаше доста силна роза! Но за лека роза за малко дете,не се сещам.Трябва да е нещо свежо с роза Thinking
Еедно от Сhloe-тата е чиста роза,както и Cres

# 193
Дами,не мога да намеря сполучливо производство на Клое-то,само една колежка беше намерила отнякъде,но не пожела да ми каже маймуната:rage:

Моля ,ако знаете или сте ползвали да споделите.
благодаря!
На D&P са много качествени.

# 194
Има ли доволни от La Belle на Мартинез, към близост до оргинала и от към трайност? Благодаря! Ще се хареса ли според вас на дами,които харесват Скандал и Доброто момиче?

Разбира се.
Ла Ви Е Бел е вечната класика за дамите, харесващи сладости (включително и аз) така , че ще се хареса според мен.

Общи условия

Активация на акаунт