Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 925
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз също харесвам Omnia Paraiba и я имам в оригинал, но не я усещам. Търсех реплики, но не открих.

Закучих се и изядох списъците на 1-а страница, да го търся тоя Парайба. Единственото, което открих, беше на The Moon, W139 BVL Omnia Paraiba. Като отворих сайта обаче, ми дава грешка. Нека да минат празниците и ще се обадя по телефона, да видим каква е тая работа. Много се надявам да е в продажба, защото тоя аромат ме побърква от кеф.

# 106
  • Пловдив
На мен не ми дава грешка. Пробвай пак 🙃
Едит. Кои са най - новите на Заг, за които знаете? Преди 2-3 месеца последно момчето от Базар ми изпрати актуален списък.

# 107
Аз също харесвам Omnia Paraiba и я имам в оригинал, но не я усещам. Търсех реплики, но не открих.

Закучих се и изядох списъците на 1-а страница, да го търся тоя Парайба. Единственото, което открих, беше на The Moon, W139 BVL Omnia Paraiba. Като отворих сайта обаче, ми дава грешка. Нека да минат празниците и ще се обадя по телефона, да видим каква е тая работа. Много се надявам да е в продажба, защото тоя аромат ме побърква от кеф.
Аз бях писала за Парайба ! Точно от The Moon си взех една.И аз съм с оригинала,който много харесвам, но това,че е нетраен е голям минус.На The Moon е една идея по "не зелена" .Има малка разлика,но като цяло е доста добре и при мен е по трайна от оригинала.Мисля следващия път да си я поръчам с масло (всеки парфюм има и масло както са в Гиза,6 мл за 15 лв, с ролон).

# 108
  • София
Ре, надявам се, че е разпознаваем парфюма, а другото ще го преглътнем. Много ти благодаря, че се отзова с мнение. Нали не бъркам, че само The Moon го правят?

# 109
Аз лично само на The Moon съм виждала, за мен е точно Парайба:)

# 110
detelistna.4etirilinka  и  Ре,
Благодаря ви за информацията относно Omnia Paraiba. Разглеждайки парфюмите на The Moon, които никога не съм ползвала, разбрах, че имат и реплика на YSL Parissiene. Този парфюм ми е от любимите, но отново твърде нетраен в оригинал и затова отдавна си търся подобен аромат.

# 111
Момичета, следващата седмица съм решила да отскоча до Мартинез да помириша Африканския бал. Препоръчайте ми други техни летни парфюми. Мисля си да проверя и тяхното Twilly и Daisy.

# 112
Момичета, следващата седмица съм решила да отскоча до Мартинез да помириша Африканския бал. Препоръчайте ми други техни летни парфюми. Мисля си да проверя и тяхното Twilly и Daisy.
На Мартинез за това време са чудни Fucking Fabulous Tom Ford  и Good Girl Gone Bad By Kilian.

# 113
Пробвай 303 на Jo Malone,унисекс е,много траен и уникален аромат.Аз го купих когато го пуснаха(миналото лято)и сега мисля пак да повторя.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 09:40 от Mimeto74

# 114
  • Lost in a fairytale ...
И аз се каня да преслушам Мартинез и то точно Twilly и Good girl gone bad са ми в ума.
А Fucking fabulous го купих есента и всичко, което усещам в него са подправки, както и във Vanille Fatale. Ще се побъркам вече- втория ми беше ненормално любим като го взех, бях влюбена във ванилия та, а сега няма и помен от нея за моя нос. Confused

# 115
И аз се каня да преслушам Мартинез и то точно Twilly и Good girl gone bad са ми в ума.
А Fucking fabulous го купих есента и всичко, което усещам в него са подправки, както и във Vanille Fatale. Ще се побъркам вече- втория ми беше ненормално любим като го взех, бях влюбена във ванилия та, а сега няма и помен от нея за моя нос. Confused
Даа,подпрвки е,но на мен са ми свежи някак,има копър, не ми е тежък ориенталец.

# 116
  • Пловдив
От Good girl gone bad на Мартинез ме заболява главата. Три пъти тествам. Имам чувството, че съм полята с пластмаса. Но не мога да излъжа, интересен парфюм е. Долче гардън последно не ми хареса, също прекалено ми идва, но който обича цветя, ще му допадне, сигурна съм. А The only one е хубав , но след четири минути и половина го нямаше по кожата ми.

# 117
Привет.Здраве и благодентствие на целите ви семейства!
 Има ли Диорисимо имитация освен на D&P? Трябва ми нещо много бяло, дали от изолацията ама направо вътре в мен крещи.Без Alien.Не съм влизала тук от месеци,надявам се  нови попълнения из ароматите. И да питам,Шалимар има ли имитация?

# 118
Да знаете, Creed -  Aventus for her от Рефан е нещо страхотно. Избухна ми мозъка като го пръснах. Много вълнуващ и хубав. Много Heartpulse
Кой номер е и ако може да ми.го опишете,моля.Заинтригувахте ме.

# 119
  • Пловдив
Да знаете, Creed -  Aventus for her от Рефан е нещо страхотно. Избухна ми мозъка като го пръснах. Много вълнуващ и хубав. Много Heartpulse
Кой номер е и ако може да ми.го опишете,моля.Заинтригувахте ме.

Съжалявам, не мога да описвам. Мога да кажа само,че е свежак, въпреки, че го пишат нишов аромат. Много много по - интересен от голяма част от парфюмите. През последната половин година тествах страшно много нови аромати, но този е в топ 10. Може би дори в топ 5.
Ето какво пише, че има в състава: зелена ябълка, лимон, теменуга, бергамот, розов пипер, пачули, стиракс, мускус, сандалово дърво, роза, касис, люляк, праскова, кехлибар, иланг-иланг.
Страхотен. Номерът е 352.
Аз днес се поразрових за мъжките имитации.  Интересуват ме Invictus и Sauvage. Някой може ли да сподели накъде да се насоча?  Виждам ги в списъците на Рефан, Мартинез, и Заг.

Общи условия

Активация на акаунт