Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Точно сега си мисля кога ще отворят мол-а, за да си купя дейзи на мартинез и прочитам горния пост Simple Smile Simple Smile Много ми хареса и го мисля най- редовно

# 166
  • Пловдив
Точно сега си мисля кога ще отворят мол-а, за да си купя дейзи на мартинез и прочитам горния пост Simple Smile Simple Smile Много ми хареса и го мисля най- редовно
Може да си го поръчаш и от сайта Simple Smile Тези дни ще поръчвам поредната 50-ка.

# 167
Daisy е моята вечна любов, но много нетраен върху моята кожа в оригинал. Според моите възприятия версията на Мартинез доста се различава от оригинала, а за D&P мога да кажа, че е доста по-сполучлив, имам го, идеален е за сезона, но пак е много нетраен

# 168
  • Пловдив
След моето "разследване" установих, че Мартинез имитират Daisy eau so fresh, което всъщност аз харесвам, и което мислих, че е първообраза. Дано не съм заблудила други. Явно D&P и Eyfel имитират точно първообраза - само Daisy. Затова ми се струват толкова различни.

# 169
И още намаления в KAMEYA Simple Smile Някой знае ли ги? Има ли нещо тяхно и дали са добри като имитации и трайност?

https://www.kameya.bg/

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 13:16 от Ре

# 170
По спомен нямаше много ласкави мнения за тях.
От сайта на Заг само 50/100 мл. ли се предлагаше? Не ми се ходи до физическия им магазин в Пловдив и мислех да поръчам по 30 мл. от новите предложения.
Мон Герлен на Аристеа за мен не е достатъчно добре докаран до оригинала. И за Заг смятам същото. Това го споменавам в отговор на собствения си въпрос от преди няколко седмици. Joy Ама може да е полезно за някого. Bowtie

# 171
Здравейте,
Купих имитацията на Картие Карат на Парфен. Някой би ли коментирал колко е близка до оригинала. Още се чудя дали да поръчвам и него.

# 172
Здравейте,
Купих имитацията на Картие Карат на Парфен. Някой би ли коментирал колко е близка до оригинала. Още се чудя дали да поръчвам и него.
Перфентен е на Парфен, разлика можеш да хванеш ,ако паралелно с оригинала прснеш на кожа и търсиш разлика:) За мен е 1:1, силен,шлейф,развитие и много траен, на дреха ми държи по два дни. Лично аз не виждам смисъл да се дават пари за оригинала!

# 173
Търся няколко свежи аромата за настъпващия сезон на Рефан. От миналата година използвам  Рефан 126 , днес си го заредих отново. Нямах време да разгледам и други аромати а ми се иска нещо новичко и свежо , цитросово

# 174
Перфентен е на Парфен, разлика можеш да хванеш ,ако паралелно с оригинала прснеш на кожа и търсиш разлика:) За мен е 1:1, силен,шлейф,развитие и много траен, на дреха ми държи по два дни. Лично аз не виждам смисъл да се дават пари за оригинала!

Pe, много благодаря за отзива. Нося го два часа вече и наистина ми харесва. Освен пролетните цветя усещам и една креместо-сапунена нотка. Ще сравнявам, когато мога, но засега съм доволна. Simple Smile

# 175
...Pe, много благодаря за отзива. Нося го два часа вече и наистина ми харесва. Освен пролетните цветя усещам и една креместо-сапунена нотка. Ще сравнявам, когато мога, но засега съм доволна. Simple Smile...
Даа,пробвай задължиелно:) И сподели как е според теб!

# 176
  • Бургас
Така ми се иска да се заредят с няколко аромата на Заг, но така или иначе имам много, ще изчакам да отменят ИП. Имам няколко от парфюмите на Зара, единият е от преди 2-3 години силен и траен, другите от тази и миналата са слаби и нетрайни, някой има ли подобни наблюбения.

# 177
Абсолютно подкрепям мнението ви за Карат.Това е един от най-красивите парфюми,които съм имала.Много е траен и на дрехи стои с дни.Действа ми като наркотик,защото скоро ми свърши,ама май не мога без него!

# 178
Абсолютно подкрепям мнението ви за Карат.Това е един от най-красивите парфюми,които съм имала.Много е траен и на дрехи стои с дни.Действа ми като наркотик,защото скоро ми свърши,ама май не мога без него!
Абсолютно:) Рядко така ме грабва цветен парфюм. Аз за това след поредната 100-ца , си поръчах от Гардени направо 250 мл Simple Smile))

# 179
Момичета,този Карат на Картие,може ли.линкове откъде миже да се купи? Благодаря предварително.И ако марките са различни,коя е най—сполучлива?

Общи условия

Активация на акаунт