Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Lost in a fairytale ...
Оо, на тази цена съм тотален пас. Добре, че не помня аромата Joy

Видях, че Мартин Лион имат Бакарат Руж, също и Мартинес. Някой запознат с аромата, че според фрагрантика ще ми допадне, но така каза и за Черния опиум, пък хич не ми е ок Heart Eyes

# 376
Днес гледах цени 79-89 лв, а имало и промоция 2 за 150 лв. Ако са качествени, може би си заслужава. Интересно ми беше някой пробвал ли е и има ли впечатления.

# 377
  • София
Аз пробвах няколко тази зима. Не помня имената, но два от тестваните приличаха на Нарцисо фор хър и Клайф Крисчън Х фор уимин. Аз купих Хабиби, който е чудесен ориенталец и не наподобява никой дизайнерски или ниш.
Трайността и излъчването е различна. Трябва да се пробва на кожа.

# 378
Аз пробвах няколко тази зима. Не помня имената, но два от тестваните приличаха на Нарцисо фор хър и Клайф Крисчън Х фор уимин. Аз купих Хабиби, който е чудесен ориенталец и не наподобява никой дизайнерски или ниш.
Трайността и излъчването е различна. Трябва да се пробва на кожа.
Благодаря

# 379
  • Варна
А да ходят да се гръмнат според мен. За тия цени предпочитам да си купя оригинали. Мартинез и Заг ме устройват и като качество и като цени за имитации. Триифрена сума за имитация не давам посмъртно.

# 380
  • София
В сайта им ги продават за 98 Евро. Двеста лева няма да дам за 50 мл, за тези пари ще си взема поне 10 качествени реплики.

# 381
  • Ямбол
Добро утро момичета,

Търся имитация на дамски аромат на Zadig and Voltaite! Имате ли идея, дали има такава? Благодаря!
Парфен имат!

И заг зодиак го имат - 519 е номера. Никак не е лошо направен.
Пуснали са и още няколко нови. За съжаление успях да запомня само Shanghai Lily Tom Ford и Summer by Kenzo.

# 382
Момичета, ще си идвам към София и искам да пробвам новите аромати от Заг, можете ли да ме насочите кой магазин е най-зареден откъм новости 💟🌺

# 383
Доста съм разочарована от Рефан. Какво ли не съм взимала и мирише сходно или бързо изчезва аромата.. Поне аз не го усещам, или супер дискретно ако забия нос в китката си. За мен това не е излъчване на аромат.. Скоро не бях взимала наливни аромати, мисля и да не взимам.. Просто исках да се оплача, съжалявам, че не съм полезна на никого. Иначе пишете страхотни неща, как човек да не желае да си купи. Рефан са ми налични и удобни, за това съм взимала от тях. И малките роксанчета. Те като че ли са малко по-свестни за мен от Рефан. Но пак не намирам богат избор от всички..
И аз така споделих тук.
Ходех на едно място близко до нас да ми наливат ,всичко мирише еднакво ,една отвратителна нотка ,бях се отказала вече да наливам.
В нашия град има няколко места ,където наливат и реших един и същи номер парфюм да си го налея на друго място.
В началото на центъра ни има едно доста добре заредено магазинче и си налях от там. Ето това:
106  BE DELICIOUS/DKNY
Нищо общо.
Мирише на много хубав парфюм ,дълготраен ,дори дрехите ми миришат непрекъснато на парфюма.
В първия магазин до нас разреждат ли ги?
Някаква основа ли има ,която купуват и нея пробутват ,не знам.
Но ако има друг магазин ,където наливат ,пробвай там.
Сега съм с
320. LA PETITE ROBE NOIRE/ GUERLAIN и се наслаждавам на аромата. 🌺🌺🌺🌺🌺🥰
Определено магазина до нас ме изгубиха като клиент.
А в центъра ,хем ще ходя на разходка ,хем ще си наливам качествен парфюм.
Следващия път ще заложа на
020. EDP FOR HER / NARCISO RODRIQUES

# 384
Мавина благодаря. Не съм толкова обезкуражена значи..Има още едно място , където мога да налея. Там винаги е имало много малък избор от наличния рефан, но ще взема, каквото харесам от наличното, малко , не малко... На този магазин не ми е харесвало,че не мога да мириша всичко, тоест мострите са при жената зад щанда... а аз не знам какво искам , за да й кажа " дай ми тежко, дай ми леко".. Искам просто да мириша на ред.. Преди й кажа " искам нещо подходящо за сезона" и тя ми дава едно и също, което не ми харесва, като лайт блу и аква нещо си.. Едно си баба знае и едно си бае.. А съм сигурна, че има много хубави парфюми, та заради това не ходя при нея, защото не предлага на клиента избор сам да реши какво да си вземе. Другата седмица ще опитам за последно.. Дано се влюбя в аромат Simple Smile

# 385
mountain_cristal ,моля! ☺️🥰
Дано си намериш твоя аромат.
За пролет и лято /ако не харесваш тежки парфюми/ можеш да пробваш
106  BE DELICIOUS/DKNY ,много свеж лек и дълготраен аромат.
На мен ми хареса много и три пъти напълних от него.
Но на мен много бързо ми омръзва един и същ аромат и така всеки път си пълня нов ,като на списъка си с аромати задължително отбелязвам дали даден аромат ми е харесал или не.
Ако не ми хареса аромата ,пръскам си обувките и маратонките с него 😁.
Ако ми хареса си го изпръсквам с кеф!

# 386
Flowers HibiscusFlowers HibiscusМавина, имам го във версия на Роксан от малките. На Рефан не го познавам. Но във версията, която имам е наистина много нежен, траен и става за цяло лято. W49 се води в техните списъци. Вкусовете ни се покриват за този . Какви са другите ти фаворити ?Stuck Out Tongue Closed EyesFlowers Hibiscus

# 387
Flowers HibiscusFlowers HibiscusМавина, имам го във версия на Роксан от малките. На Рефан не го познавам. Но във версията, която имам е наистина много нежен, траен и става за цяло лято. W49 се води в техните списъци. Вкусовете ни се покриват за този . Какви са другите ти фаворити ?Stuck Out Tongue Closed EyesFlowers Hibiscus
193  NOA / CACHAREL  разносвах го с удоволствие! 🥰
035  INCANTO SHINE/ SALVATORE FERRAGAMO - също много любим.
333. Dolce Garden /D&G/- много интересен аромат ,определено ще си пълня пак.
110  VENEZIA / L.BIAGIOTTI   
126  L'IMPERATRICE / D&G/
041  JUST CAVALLI /2018
042 MON GUERLAIN BLOOM OF ROSE/Guerlain
136  BRIGHT CRYSTAL/VERSACE/
137 AQUA DI GIO / ARMANI 2018 
140  Cool water game/ Z.Davidoff
Списъкът с нехаресвани аромати е също толкова дълъг.
Винаги пробвам нещо ново.
Предложения?

# 388
Здравейте. Може ли мнения за J'adore на Prouve. Предварително благодаря

# 389
Привет ароматни феи.
Днес, разчиствайки шишетата, попаднах на едно празно от рефан. Имаше в него 1,2мл и разбира се го доизфъсках докрай. Еее, голяма наслада. Обръщам да видя номера и греда - изтрил се. Само една едва доловима следа от последното число - 3 или 8.
Много се изнервих, защото идея си нямам какво съм купила. Почнах да ровя коментари да видя дали случайно не съм писала - не. Почнах да ровя списъка на рефан и набелязах възможни варианти.
Днес ще ходя с празното шише до някой рефан и ще сравнявам. Имам съмнение, че може би е опиума - 038, защото попаднах в старите теми, че наподобявал Манифесто, а тайнственият приятел наистина малко прилича. Прекрасен е в това време - сладникав, кремообразен, все едно някакъв супер вкусен десерт.
Със сигурност има Ванилия, но всичко останало е Х.
Обачеее ме озадъчи още нещо - преди една, две седмици пробвах опиума на Elode  и въобще не беше съшия като този рефанския (ако изобщо е той).

Общи условия

Активация на акаунт