Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Zadig and Voltaite! И заг зодиак го имат - 519 е номера. Никак не е лошо направен.
Пуснали са и още няколко нови. За съжаление успях да запомня само Shanghai Lily Tom Ford и Summer by Kenzo.
Току - що получих уж най - актуалния списък от Иво от Базар, но там няма нищо подобно. Някой има ли най - актуалния списък на Заг ?

# 391
Включвам се, за да споделя колко много допадна и на мен Gucci Bloom във версията на Парфен! Поисках да го пробвам в едно квартално магазинче, само защото бях попаднала на препоръката на Bright Crystal тук и след като вече бях харесала и купила парфенския Carat. Bloom не съм пробвала в оригинал, но този аромат, а и Carata-a, радикално променят разбирането ми за имитационната парфюмерия. Благодаря ви, момичета! Simple Smile
Може ли номерата им

# 392
Включвам се, за да споделя колко много допадна и на мен Gucci Bloom във версията на Парфен! Поисках да го пробвам в едно квартално магазинче, само защото бях попаднала на препоръката на Bright Crystal тук и след като вече бях харесала и купила парфенския Carat. Bloom не съм пробвала в оригинал, но този аромат, а и Carata-a, радикално променят разбирането ми за имитационната парфюмерия. Благодаря ви, момичета! Simple Smile
Може ли номерата им
Gucci Bloom - 912
Cartier Carat - 929

# 393
  • София
В другата тема открихме Jenny Glow. Продават се в Нотино и са имитации на Jo Malone. Имената са почти едно към едно.

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 19:18 от Rockstar

# 394
  • Lost in a fairytale ...
В другата тема открихме Jenny Glow. Продават се в Нотино и са имитации на Jo Malone.
Коя е другата тема?

# 395
Пак съм аз 🤗😁
Търся най-добрата имитация на Олимпеа класическата. Трябва ми за подарък. Гледах списъците и май като добра имитация са вписани почти всички възможни, та реших да се до питам тук.
Не познавам този парфюм нито в оригинал нито в имитация

# 396
Моята Олимпеа е на Рефан Голд, капсулован.
Любимец ми е ❤

# 397
Аз се зарибих много  покрай темата, и поръчах на момчето от Олх 16 бр. от 3 мл. за проба. Малко са, но другия месец пак. Grinning

Някои съм ползвала от Рефан, но исках да видя как са в имитация на Заг, другите ги поръчах по отзиви от тук.
Нямам търпение да пристигнат, и се надявам да си харесвам нещо ново, за да променя малко.

# 398
  • София
В другата тема открихме Jenny Glow. Продават се в Нотино и са имитации на Jo Malone.
Коя е другата тема?
Парфюмните размисли и страсти. Hands V
Преди няколко месеца имаше отзиви за марката - не са най-добри имитации. Трайността също не беше коментирана с ласкави думи. Ама, който има желание може да поръча и пробва сам. Smiley

# 399
  • Пловдив
Тези дни изкарах малките проби по 15 мл от Заг, които ми харесаха, но така и не поръчах по - големи.
UN JARDIN SUR LE TOIT  HERMES (313HE) , Ultraviolet (35UL), Be Delicious от Donna Karan (024BB), и Burberry Body (323BO) и The beat (031TB)
Хм, направо са си подходящи за това време според мен. Първия особено, няма такава свежест. Него го слагам наравно с Лалето (386LT). Един и същ кеф ми носят.
Трета бутилка ще поръчам и от Pleasures (336PL)
Препоръчвам всички тези. Много добри и трайни, дори Лалето.
Преди време съм поръчала Si Passione 50 мл (?!?!?) И сега се питам защо. Много пластмасов ми идва изведнъж. Него ще го разкарам.

# 400
Днес се разходих до Рефан в търсене на "мнимия" парфюм - оказа се наистина "Black opium".
Девойката ме попита дали искам да пробвам нещо ново и ме пита какви аромати  харесвам - казах сладки и ванилени. Изкара ми Манифесто, Долче гардън и Обувката. Питах "А нещо по-различно?!" и тя се опули. 🤭😁
Изкара ми Ланком Айдъл. Пръсна ми на блотер, душнах и казах, че не е моя и тръгнах да си ходя и момичето явно в опит все пак да ми продаде нещо ми предложи Скандал Париж.
Взех го и аз не знам защо. Дори още не съм го пробвала на кожа. 😁
После минах през една квартална парфюмерия и видях, че има писалки на сансиро. Беше останала само една дамска -  Narciso Rodrigues Poudree. Взех я - 2,70лв. Какво му плащаш. Обаче и този не е моя аромат. Или е кофти имитацията. Има нещо, което ми харесва, но им нещо, което не е напълно мое. Може би ще му дам шанс. Някога.
Ии мисля да приключвам с необмислени и емоционални покупки. Не ми се отдават. 😁

# 401
  • София
Пудрето на Сансиро си е добро. Сравнявала съм го с оригинала. Ама и аз му се колебая от много време.

# 402
Здравейте, коя е най-добрата имитация на Yes I am?

# 403
# 404

Общи условия

Активация на акаунт