Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
от къде може да поръчам новите Заг? вчера в магазина на Княз Борис ми казаха , че скоро нови няма да има..

# 421
И още два нови са пуснали заг ...
520 jo malone english pear & freesia
521 jo malone wood sage & sea salt
Може ли линк?
Защото при Иво от Базар БГ ги няма.
Благодаря.

# 422
  • Пловдив
И още два нови са пуснали заг ...
Може ли линк?
Защото при Иво от Базар БГ ги няма.
Благодаря.
В сайта също не ги намирам.

# 423
Здравейте. Днес отидох до магазинче на Рефан с идея да открия номера на парфюма, който ми бяха подарили преди време. Не мога да разпознавам повечето аромати и нямам идея как да го опиша..освен, че е доста свеж-цветист и много леко плодов..нещо от сорта на момина сълза, божур и лилия, малко лимон...поне според мен. Та описах го така и на мимичето, тя пръсна на хартийка, но и от доста близо и това попречи на аромата да се разгърне(каза че усеща кафе вътре, но според мен точно кафе няма), особено за 5-те минути, през които бях там. Уви, не успя да ми помогне и ме препрати към ligh blue като уж подобен.Нямаше нищо общо. .. Също така пръсна с още един, мисля че е CK in 2 you-отново не беше подобен. Ясно стана, че няма да го открия. Междувременно ме попита дали харесвам аромата на кафе, казах и по-скоро нещо с кокос, та показа един, който по нейни думи е по-различен (333 Dolce Garden). Разкош! Съвсем леко нетипичен за мен(може би заради бадема), но аромата на кокос заедно с другите така приятно се сливат, че директно ме пращат в летните дни, когато ухае на плажно масло..(имам и друг запечатан, много любим парфюм за плажно време с кокос и пр. - victoria secret-coconut passion на Заг-пробвах целия списък и този е най съвместим с моя летен вкус) . Със сигурност бих закупила отново 333 при друг магазин на Рефан,като ще пробвам последно и за моя Х(дано не е спрян.. момичето ми каза, че е възможно вече да го няма). Като за целта, за да бъда по ориентирана, без да се налага да ми преглагат на собсвтена глава, идеята ми е да попитам дали можете да ме насочите към някакви парфюми, които смело ухаят на кокос, пуканки,масло, нероли, ванилия и подобни. Благодаря!

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 16:45 от Иоанна Стоянова

# 424
  • Варна
Това са сигурно пак поръчка от частни клиенти, които не пускат в магазините, затова не ги намирате никъде/освен в Бургас, Стара Загора и Ямбол, евентуално/

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 20:02 от Nell999

# 425
Бих искала да попитам дали някой знае има ли наливна версия на Еstee lauder "Sensuous noir"?

# 426
Quatre Boucheron, класическия и Ла ви е бел парфюм имат ли добри реплики?

# 427
Аз влизам да си върна думите назад:)) ,които отправих към Мадам Гламур преди време.....вчера в Лидъл реших да го пробвам,времето беше идеално за КМ и като излезнах от магазина,се завъртях и влезнах отново и го купих с 3 крема за ръце от същата серия,които ще ми бъдат лосион за тяло.Ръкавът на якето ми мирише още и точно едно към едно с оригиналния Коко Медмоазел,явно ни се променят капризните обоняния и ароматни възприятия.....а,същевременно се разочаровах от Заг:абсолютно грам трайност на Шанел тендре,Елексирът на Ерме,Авентус мъжки и женски,добре ,че взех по 17 мл,сега да си ароматизирам колата,ако въобще и затова стават.

Как се казва този парфюм, който е реплика на Шанел Коко Мадемоазел? за първи път чувам, че има такива реплики в Лидл...

# 428
  • София
Angel 2010, на първа страница го пише. Това е.
Скрит текст:

# 429
  • Пловдив
Току- що се сдобих с едно Алиенче от Лъкитата. В това гадно време поне аромат да има. Различен е от имитацията на Сан Сиро. Не знам дали не е по-хубав. Сега ще издирвам на Айфел Линтерди. И МОЛ Плаза отвориха, ще ходя да душна Карат от Парфен и ако имат Линтерди и те. Бих си го купила в оригинал, много ме грабна оригиналът.

# 430
  • Ямбол
solar_fields не са поръчани през сайт (ако молбата за сайт е към мен). Всички които изредих като нови ги има заредени в нашия град (Ямбол).

# 431
  • Пловдив
За лидълския мадмоазел сме говорили много Simple Smile много близък, обаче му развалиха трайността.
Аз напоследък не мога да намеря нищо трайно Confused Последно Брайт кристал заредих на Рефан...еми пак няма никой. Усещах го само два дни.

# 432
  • София
Последно Брайт кристал заредих на Рефан...еми пак няма никой. Усещах го само два дни.
Уау, това е завидна трайност! Simple Smile Предполагам, че са 2 часа. Hug

# 433
  • Пловдив
Blush
Друго имах предвид...
Двата дни го усещах, напр.до обяд и след това никой. Вече на третия само сутрин като пръсна и така...

# 434
  • BG-DE
Явно не е от парфюма, а бързо свиквате с аромата.

Общи условия

Активация на акаунт