Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 72 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Възхитена съм от Африканския бал, страхотен е.
Gypsy water дали има сполучлива имитация?
Да,няколко поста по-нагоре писах за него, на Заг версия!Но само от официалния сайт на Заг може да се поръча, няма го май по магазините на Заг. Заг имат също и Лалето на Байредо! За мен то е най-хубаво,после Африканския бал и накрая Джипси Уотър. Библиотек и Мохаве Гост ( отново на Байредо) ги имат Мартинез,но аз не се впечатлих от тях:))) Все пак ,ако са ви любопитни нещата на Байредо,това са всички имитации за момента.
Ще отида тези дни:) Иначе Библиотек ми дойде малко тежък, но Мохаве гост ми допадна:) Мерси

# 646
  • Пловдив
Носи ми се нещо на Kilian,но не ми се дават 4-5 стотака. Някой от вас има ли идея кой да пробвам? Май Парфен имат някакви.

# 647
Аз съм пробвала intoxicated на Парфен, но само на блотер, заради неприятното момиче, което стоеше зад щанда. Ами, много е странен, но ми хареса, супер нетипичен, сладък, усетих алкохолен уклон и малко ми вървеше в посока сироп за кашлица, ама не от гадните. Stuck Out Tongue Closed Eyes  Страшно обяснение направих, направо... Девойчето, което ги предлага се изказа, че миришел на мастило, но такива неща съм я слуша да ръси, че даже не й обърнах внимание. Не го купих, макар че има нещо силно притегателно в парфюма, тъй като си знам, че почти няма да посягам към него. За такъв парфюм трябва по-различно настроение, според моите разбирания естествено, което рядко ме спохожда.

# 648
Unforgiven, аз изпробвах 395 KI    MOONLIGHT IN HEAVEN    by Kilian на Заг и много ми допадна.

# 649
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета. Ще тествам.
Днес ще сравнявам Omnia Crystalline на Мартинез с оригинала.

# 650
Здравейте дами! Бих искала да се допитам до Вас. Преди няколко години ползвах 243 на Баргело - Лолита, и получавах доста комплименти. Спомням си, че имаше нотка на череша. Имате ли представа точно кой от оригиналните парфюми на Лолита имитира? Интересува ме също дали бих могла да намеря добра имитация на Miss Dior Cherie? Благодаря!

# 651
Момичета, моя позната издирва Alien saphir soleil, но без успех, явно е спрян. Дали случайно има негова имитация? Гледах списъците, но не го намерих.

# 652
Мацки, какво ви е мнението за Posion girl на Заг?

# 653
  • София
Момичета, моя позната издирва Alien saphir soleil, но без успех, явно е спрян. Дали случайно има негова имитация? Гледах списъците, но не го намерих.
Не няма и го няма.

# 654
Мацки, какво ви е мнението за Posion girl на Заг?

Една от големите ми любови!
Невероятен! ❤

# 655
  • BG-DE
Подкрепям, прекрасен им е Poison girl, има леки разминавания с оригинала но, на мен дори ми харесва повече 😍

# 656
Пойзън Гърл е много сладичък,идва ти да го изядеш,но просто не е за сега.Ползвам го само в студено време,че е тежък за горещини.

# 657
  • София
Аз имам Пойзън гърл на Аристея. Получавала съм комплименти, но един път щях да задуша хората в една малка стая.

# 658
Alien и Тъмния шоколад на Lucky—изключителна трайност.Първия едно към едно с оригинала,втория мирише изцяло на шоколад (не съм го мирисала в оригинал,за да правя сравнение).

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 11:46 от Мила

# 659
Мила, при мен е много траен, приятно се усеща, по-скоро леко, нежно.

Общи условия

Активация на акаунт