Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 691
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Вече нямам търпение да ги получа и пробвам. Grinning Това не ми се е случвало от много дълго време. Joy О, крушата съм я проспала. Scream Сега ще пробвам да я добавя към поръчката.

# 676
Всъщност,ако наистина ги има във физическия Нотино,не е ли по-добре да се пробват,вместо сляпа поръчка в сайта.

# 677
Всъщност,ако наистина ги има във физическия Нотино,не е ли по-добре да се пробват,вместо сляпа поръчка в сайта.
Ако ги имаше в магазина, щях да ги познавам всичките Simple Smile Няма ги и надали ще ги заредят!

# 678
Кой от тези е "солта", този ли?https://www.notino.bg/jenny-glow/wood-sage-parfjumna-voda-uniseks/p-16010197/

# 679
Кой от тези е "солта", този ли?https://www.notino.bg/jenny-glow/wood-sage-parfjumna-voda-uniseks/p-16010197/
Да , извинявам се, набързо ги написах с по една дума от заглавие, би трябвали да е като Wood Sage & Sea Salt Jo Malone

# 680
  • вкъщи
Плаща ли се доставка от Нотино?

# 681
Плаща ли се доставка от Нотино?
Има доставка,да, ако обаче избереш да си ги вземеш от магазина на Нотино в Парадайс Мол е безплатно!
Аз си ги взимам от магазина,за да използвам да преслушвам разни интересни неща Simple Smile

# 682
  • София
Доставката до Парадайс е безплатна, ако поръчката е над 50 лв. Иначе е 2 лв.

# 683
  • вкъщи
Аз съм в Бургас и.. Няма как да се възползвам.

# 684
Момичета, взех си 5 аромата от Заг- Poison girl, Because It's You, L'interdit, Si Passione и Mon Guerlain.
L'interdit на Заг ми държи на кожа около 3,4 часа, на дреха до другия ден
Mon Guerlain същата история, само от проба съм го тествала
Because It's You съм взимала на рефан и понеже е много не мой ми държи векове 🤣🤣🤣
От изброените заключва, че имаме сходен вкус. Бих ти предложила Скандал Париж на Рефан, при мен дава много добра трайност,  Pure Poison на Заг, Max Mara на Заг

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 21:29 от pavlina_hrist0va

# 685
Вчера ходих до Мартинез специално за 202 Hugo Boss The scent for her. Бях си навила, че го искам този аромат. Не беше любов от пръв поглед, но реших все пак да го купя. Заедно с него забърсах и 155 Twilly.  Служителката беше адски любезна и ми предлага ли предлага различни парфюми. Наистина техния Good girl gone bad е феноменален (имам го от миналото лято, но докато бях в магазина още 2 жени си го купиха). Който харесва рози да пробва 177 Lancome Idole. На мен много ми напомни на Chloe-to на Рефан. (Много добре са го направили Рефан, много луксозен аромат, та затова не взех 177). The scent for her на Мартинез не е лош, но при мен се губи адски бързо, може би интензивният аромат е не повече от 15-20минути и след това едва аз си го усещам, а околните - никак.

# 686
Момичета, взех си 5 аромата от Заг- Poison girl, Because It's You, L'interdit, Si Passione и Mon Guerlain.
L'interdit на Заг ми държи на кожа около 3,4 часа, на дреха до другия ден
Mon Guerlain същата история, само от проба съм го тествала
Because It's You съм взимала на рефан и понеже е много не мой ми държи векове 🤣🤣🤣
От изброените заключва, че имаме сходен вкус. Бих ти предложила Скандал Париж на Рефан, при мен дава много добра трайност,  Pure Poison на Заг, Max Mara на Заг

Определено ще ги пробвам и ще споделя отзиви. И може би следващия път ще поръчам и аз от olx, възможно е нещо в магазина да не е както трябва, знае ли човек Simple Smile Благодаря ти за препоръката Simple Smile

# 687
Момичета, как бяха координатите на момчето, предлагащо парафюмите Zag в OLX? След промяната са изтрили всичките ми съобщения и не успявам да го открия! Благодаря!

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 21:54 от uinnki

# 688
# 689
Коя имитация на Обувката е най добра?

Общи условия

Активация на акаунт