Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Гьозде беше във Възела ,а май и в Светулката ...Не давам Гедиз на нея .....ТЦ.....сакън !!!!

# 421
Опиии, моите хора Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/CBlbRCOgGBG/

Сетих се, във възела съм я гледала и аз Гьоздето... Мани!
Вижда ли се амазонка на хоризонта?

Май не били готови с фрагмана...

# 422
  • Яко в Матрицата...
Гледала съм я Гьозде, не е моята амазонка, не е и кой знае каква актриса. Но явно е доста нестандартна личност в реала - тя предложила брак на гаджето си Joy

# 423
Е, нали търсим уникална за Гиздавата пръчка Smiling Imp

Не знам каква ще е, рано или късно ще вкарат мадама за Гидьо, но искам Наре да стане много нервна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 424
  • Яко в Матрицата...
Е, нали търсим уникална за Гиздавата пръчка Smiling Imp

Не знам каква ще е, рано или късно ще вкарат мадама за Гидьо, но искам Наре да стане много нервна Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма да стане, ако някой не й каже в прав текст, че Гедиз е влюбен в нея, тя ще си седи в неведение. Иначе много оправна, ама за това е сляпа Joy И тя ме издразни в този епизод.

# 425
Ееее, Рени, накрая ще пия една Ариана Trollface

Правят я на шматка Нарето, за да не обидят феновете на Ефето. То бива, бива, ама...

Връщам се да допиша, че се сетих и нещо друго, което много ме издразни и мен в серията - как Наре ги обяви за еднакви садъчите Confused

# 426
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз изгледах епизода 😄
Еве и компания 🤗❤
Ох, ох, не знам от де дапочна 🤦🏻♀ С повечето неща съм на едно мнение с вас 👍
То бива, бива шматка да е тая Наре, ма чак толкова не бива. Никакво развитие пак за цял епизод почти. Значи сума народ търси Акън, ма видите ли тоя как се промуши Та всичко видя, а не можа да разбере как го изиграха аверите 🤦🏻♀
Елван, не разбрах защо отиде пак в тоя алтън конак, хем нещастна ма там да е.
А за тоя Яха, Аха ли е, ма то ем грозно, ем и тъпо, па и с претенции . Много ме нерви тоя грозник.
И тая Наре, стане ли нещо все бяга, бе стой и се дръж на положение, какво му клепаш само на тоя келеш.
За моя човек какво да кажа, номер едно си е и Туй то 😄 Колкото и да ми навират Оня неврозния, аз очи имам само за Гедиз 😍😄
Добре беше облечена тоя път Нелка, ма как може тоя гащеризон с тия ботуши 🤦🏻♀ И те за кой път я виждам с тях, пари за обувки ли нямат, срамота.
За Кадир, и аз като вас имам едно такова тегаво чувство, а преди беше голям пич, какво му стана на това момче 🤔
Факт е, че в момента жена му е доста по-известна от него. Явно това не му понася много добре, ама избира си проектите жената добре, той нещо не може да ги прецени неговите.
С тая разлика във възрастта дано не се разделят, че такива ми ги говорят звездите 🍀

# 427
Ако Кадир не престане с философските си глупости , аз съм за раздяла , нещо не ми харесва напоследък и това е Cold Sweat А що се отнася за това ,че Несли нямало да се целува в сериала , не го вярвам въобще , нито Кадир и е забранил , нито тя е такава непрофесионалистка . Просто как да се целува със Санджар горката Наре ? Той не целувки ,а един в мутрата заслужава . Ами като обичаш Нарето , разведи се с Нушка , пък си се грижи за нея и бъдещия наследник ( ако въобще има бебе ) , а то 19 серии се връзват на възли всички . Пфу и СЦ Imp

# 428
Филе Hands Facepunch

Малко Кенита, за оправяне на вкуса Heart Eyes

много са сладки в този спомен Heart

# 429
Айде и от мен - ама много са сладки тук .Не са нужни целувки и прегръдки ,за да изиграеш любов и привличане .Да ви кажа и аз , ако бях на мястото на Фефа щях да ревнувам Stuck Out Tongue Winking Eye

Тук също . Колко му отива на Бурак ролята на Кемал ( която де факто го изпрати на върха ! ) И каква разлика от първите няколко епизода и след това . А Несли не спира да ме учудва - тя си е супер от началото до края .Нея и с табуретка да я сложат да играе , пак ще даде всичко от себе си без задръжки

# 430
  • У Диспансера ...♥♥♥
Всеки път им се възхищавам като ги видя, каква химия, какво чудо бяха ❤❤❤
И няма да ми омръзне да повтарям, уникален сериал, уникална двойка❤
Всички актьори, сценаристи, стилисти, режисьори бяха на ниво, абе класа .
За музиката да не говоря.
Не знам дали е ревнувала Фефа, ама Нелка му лепна като ръкавица. Те дето бяха двойка и в реала такава химия не можаха да изиграят , или поне аз не им я усетих .

# 431
  • София
Малеее, момичета много тежка 17-та серия ни очаква  
Дадоха трейлъра за 17 серия и изписаха - финал за сезона. Явно това ще бъде последна серия за първи сезон.  
Явно ще се опитат да отвлекат Наре, но Санджар в опит да я спаси ще го прострелят и той пада в морето.
Така ли мислят да завършат сезона? Наре се хвърли от скалите, а сега Санджар във водата. Изглежда ще гледаме ужаси.

# 432
Аз имам тек бир въпрос. Санджар да не е падал на главата си, че дава чак живота си, да види Наре щастлива поне един ден?
Сценаристките нещо не са си изпили правилните хапове. В предната серия ги редеше съвсем други ефето.

# 433
  • Яко в Матрицата...
Еве, драма трябва да има. Чета, че и в Карадениз имало такъв момент, с падане в морето на ГГ. Аблите не могат да избягат от себе си.

# 434
  • Варна
Значи обичайните глупости са забъркали. И в Забранената ябълка така свърши сезона. Гътнаха едната главна в морето : )))) като дадоха само една ръка как я цапва с нещо си.

Общи условия

Активация на акаунт