Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 50 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Рени, и аз прочетох новината и не съм във възторг хич.
После опровергаха оттук-оттам, ще видим.
Хич, хич не ми харесва тая работа Head Band

# 406
  • Яко в Матрицата...
Еве, нали? Хич не е добре... Ама кой ли но слуша нас? Joy Дано не е вярно.

# 407
Рени, май не е вярно...

Недавно в тур. прессе появилась новость, что Кадир стал менеджером Неслихан, но в Твиттере пишут, что ее уже опровергли.

Чудят се кви глупости да пишат... неотдавна някъде четох, че Неслихан имала клауза в договора за ДП - без целувки...сега пък Кадир взел пълен контрол над жена си Imp

Еве, мерси за превода Flowers Hibiscus

Привет, момичета Two Hearts

# 408
  • Яко в Матрицата...
Силно се надявам да не в вярно, Васе! Grinning

# 409
Кадир да си гледа неговата кариера и да не се бърка в нещата на Неслихан. Всяка жаба да си знае гьола, лютфен

# 410
  • Яко в Матрицата...
Кадир да си гледа неговата кариера и да не се бърка в нещата на Неслихан. Всяка жаба да си знае гьола, лютфен
JoyJoyJoy

# 411
JoyJoyJoy
Joy Joy Joy

Еве, нашата жаба си го знае Stuck Out Tongue Winking Eye

# 412
Момичета всички знаем, че гледаме сериал все пак, но малко или много всичко носи послание. Според вас Дъщерята на посланика какво послание носи?

# 413
  • Яко в Матрицата...
Момичета всички знаем, че гледаме сериал все пак, но малко или много всичко носи послание. Според вас Дъщерята на посланика какво послание носи?
Въпрос за един милион лева/евро/долара Grinning Не се наемам да отговоря.

# 414
За мен този сериал ще има послание, ако Наре стъпи на собствените си крака и се отърси от тази си любов. Всяка жена има право на достоен живот!

# 415
  • Плевен / София
Въпрос за един милион лева/евро/долара Grinning Не се наемам да отговоря.
Как да търпиш някой мъж да порасне😂

# 416
Те и СЦ не знаят какво е посланието Joy
Мен напоследък Кадир много започна да ме дразни Flushed , не ме бийте моля .Просто ми се струва ,че иска да промие мозъка на Несли . ДАНО се лъжа , което е голяма вероятност , не ги познавам в реала , но много рядко ме лъже предчувствието Rolling Eyes ,дано бъркам ...

# 417
  • Яко в Матрицата...
Фили, Hands Clap за целия пост!

# 418
Филе, и на мен ми минават такива мисли напоследък.

# 419
  • Яко в Матрицата...
Не съм свидетел на тяхната история от самото начало, но от 2015 насам сякаш има моменти, в които прозира ревност към успехите й в професионалната сфера.

Общи условия

Активация на акаунт