Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Яко в Матрицата...
Еве, така си мисля и аз, щастието ще е да намерят Мелек.

# 451
  • София
Рени, нека има Kissing Heart

Пак не разбрах какво ще е това голямо щастие. Може би ще намерят Мелек Thinking

От сценаристката Айше Ферда Ерйълмаз:

"Знаеш ли какво би ми отивало на мен? Изобщо да не бях кървила! Представи си, че Акън изобщо не ме беше наранявал, любовта ми не беше ме прокудила, и не беше станал съпруг на друга жена...Този живот би ми отивал на мен! Щастието би ми отивало!"
Ех, че силни думи. Ако това са думи на Наре, в тях са спотаени много любов, мечти и надежда за наистина един щастлив край.
Не знам как е при вас, но аз съм твърда и непоклатима оптимистка. Вярвам, че тази приказка ще има хубав край. Ще преминат през огромни мъки и болки, но накрая тяхната любов ще претърпи катарзис.
Санджар се бори за своята голяма любов, както той си го разбира.  Прави големи, глупави грешки, за които после съжалява. Опитва се да оправи нещата, но отново затъва поради своята наивност и доброта. Той дори не се сеща, че вече е женен мъж. За него истинската жена е Наре. Затова и така упорито се опитва да не я загуби отново. Вярно, много наивно и непохватно се държи, но той не е изпитан "играч". Всичките му постъпки са плод на неговата първична реакция. Няма кой да го научи и да му подскаже, как да действа. За него Менекше е някакво огромно бреме, от което той няма представа как да се оттърве. Но дори и това, че тя е бременна не го спира да стои непрекъснато около Наре. Много е объркано това момче.
Ще чакаме да видим какво са му измислили сценаристките. Но определено няма да се даде без бой.

# 452
Наивност и доброта? Един и същи сериал ли гледаме?

"Шупе" е определението за Санджар. Агресивен и невъздържан. Грешките му наистина са големи, и продължава да прави. Какъв катарзис, какви пет лева?
Сега във фрагмана му вкараха някакви думи в устата, напълно чужди и несвойствени за него. Откъде се взеха?

Каквито и анализи да се правят, от девет кладенеца вода да носят, положението е това Sunglasses

# 453
  • Яко в Матрицата...
Каквито и анализи да се правят, от девет кладенеца вода да носят, положението е това Sunglasses
Нищо не разбираме ние, знам си аз Joy
Ама олсун, животът е твърде кратък, за да седя и да редя анализи за едно дизи Wink

# 454
  • София
Еви един и същи сериал гледаме, но всеки си го разбира през своята философия. В живота никой не е само лош или само добър. Всеки допуска грешки и винаги може дори и на стари години да се осъзнае и да се промени. Аз си изказвам моето мнение. Накрая на сериала ще видим кой е прав и кой крив.

# 455
Добре като изключим, че е сериал в реала коя ще иска да е със Санджар пред Гедиз? Аз не намирам една логична причина, нито една, ама хайде да не разбирам аз от любов...

# 456
  • София
Добре като изключим, че е сериал в реала коя ще иска да е със Санджар пред Гедиз? Аз не намирам една логична причина, нито една, ама хайде да не разбирам аз от любов...
В живота има достатъчно примери за наречените от нас "нелогични" връзки. Любовта е непредсказуема и необяснима, а още по-малко "логична".
До тук, в сериала, не се вижда никакъв интерес от страна на Наре към Гедиз. Ето наприер, ние го харесваме, искаме тя да е с него, но тя го приема единствено като приятел. Ако имаше чувства, до сега щеше да проличи. Така е и в живота. Едно момиче е влюбено в даден мъж, за който повечето хора говорят, че не е за нея. Посочват й друг, по-добър, но тя си иска първия.

# 457
  • Яко в Матрицата...
Любов ... Ей тези също се караха, мразеха, нараняваха, но никой не се е съмнявал в любовта им, не е търсил логика дали и защо да са заедно Heart Eyes

В ДП защо се получи така? Моето обяснение са слабият образ на Акън и продължаващото насилствено отношение на Санджар към Наре. Не че Гедиз е толкова прекрасен, Санджар е в кофти светлина. Сега нали разбра, че Наре не го лъже, че в бил несправедлив? И как се промени отношението му? Никак! Продължава да я дърпа и размята като някоя парцалена кукла, да й се меси с кого и как да говори, къде да ходи, какво да работи. Още показва ревност, на която няма право, защото той не й е никакъв. Пред Мелек се усмихва на Наре, ама иначе се тръшка, че не му казвала името, нарежда й да се откаже от клетвата си Rolling Eyes Ама да види вината за това в себе си, няма очи. И той защо не се отказа от своята? Защото е Ефе сигурно, ще се изложи пред народа.

# 458
Аз изобщо не правя паралел с Кара севда, там беше ясно, какво и защо. А и отделно Кемал беше мъж на място, просто замина, не е унижавал Нихан, а тук има хиляди унижения и просто не виждам как жена би простила.

# 459
  • Яко в Матрицата...
Аз изобщо не правя паралел с Кара севда, там беше ясно, какво и защо. А и отделно Кемал беше мъж на място, просто замина, не е унижавал Нихан, а тук има хиляди унижения и просто не виждам как жена би простила.
Идеята ми е, че в този тип дизи не би трябвало изобщо да се питаме къде е логиката в това ГГ да са заедно. И Гедиз няма нищо общо. Просто на неговия фон изпъкват повече някои страни от характера на Санджар.

# 460
  • Варна
Нелепи ситуации с нелепи реакции. От зор да покажат нещо различно така са мръднали , че гледаме небивалици.

# 461
Санджар е "враг" сам на себе си  ........ последствията и за  останалите !!!!

# 462
Изпъкват, изпъкват разликите много Grinning

А ако Мелек не беше дъщеря на Санджар? Задавали ли сте си този въпрос? Същото това сладко детенце, но дъщеря на Акън Байдар? Ко пра'им тогава с Ефето?

Несли и Енгин на сета днес

https://twitter.com/EngineSevdali/status/1274034872785526787

# 463
  • Яко в Матрицата...
Еве, тогаз нямаше да има дизи Joy

# 464
Айййй, добре, Рени, нямаше да има дизи Stuck Out Tongue Winking Eye

Патрона, да не му е уроки Triumph

Общи условия

Активация на акаунт