Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 980
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен / София
Еве, тогаз нямаше да има дизи Joy
точно...или поне това дизи.

# 466
  • между морето и небето
Добре като изключим, че е сериал в реала коя ще иска да е със Санджар пред Гедиз? Аз не намирам една логична причина, нито една, ама хайде да не разбирам аз от любов...

Не обичам (направо мразя) ревниви, необоздано гневни и агресивни мъже. Не вярвам в пълния катарзис. Санджар може и напълно да го избелят, но спомените за сегашното му поведение, дори и неосъзнато, надали могат да се изтрият от съзнанието на Наре. Те не могат да бъдат контролирани вечно. Така че, ако плеснат с ръце и се прегърнат щастливо на финала, пълна боза ще е.

Ооо, много усмихнат Гедиз на промоснимките. Как ли е останал посредата ?

# 467
Айййй, добре, Рени, нямаше да има дизи Stuck Out Tongue Winking Eye

Патрона, да не му е уроки Triumph

УжасТ ,леле на нищо не прилича , да погледне аби какъв е готин Stuck Out Tongue Winking Eye

# 468
Гедиз се чувства напълно чужд в тази картина. Не са му казали нито за делото за попечитество, нито за изчезването на Мелек. Но една изненада, която идва пред вратата му, ще постави Гедиз по средата на всички тези събития.

Възможно ли е тази изненада на вратата да е новата героиня?
За да го хвърли в центъра на събитията, обаче означава, че тя се познава с някои от замесените. С кого ли?

"Но Кахраман има свои методи и пътя, който следва, ще стане причина първо за едно голямо щастие, а след това Санджар да се изправи лице в лице със смъртта на дъното на морето."

Знам, че идеите ми са прекалено налудничави, но възможно ли е Кахраман и Наре да си направят тайно споразумение, в което в замяна на не знам какво, Наре ще му джироса Stuck Out Tongue Winking Eye акциите на Мелек, тя и без това не беше очарована от притежанието им и пожела на Кахраман да намери сумата.
Но единствената пречка е, че все още не е попечител на Мелек и не може да разполага с тях Thinking
За това Кахраман и разкрива нещо за Санджар, което ще му попречи да спечели делото..., все пак се дебнат от години, знаят се... И така и двамата си правят услуга...

# 469
Добро утро в събота, сладурани Kissing Heart

Опровержение от Кадир

Не, няма да съм менажер на любимата си съпруга Неслихан. Не съм създал менажерска фирма. Да, вече имаме продуцентска фирма, но ще произвеждаме различно съдържание. Музиката ще бъде преобладаваща. Поздрави.

# 470
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug

Еве, супер, нека всеки да си има своето лично професионално пространство Grinning Не е здравословно да се смесват бизнес и семейство.

Джули, не мисля, че ще се стигне до делото в следващия епизод. Половин епизод ще търсят предмета на делото. Ако се стигне дотам, обаче, надявам се някой да вразуми Санджар и да не ползва удари под кръста.

# 471
  • Плевен / София
Добро утро! Hug

Еве, супер, нека всеки да си има своето лично професионално пространство Grinning Не е здравословно да се смесват бизнес и семейство.

Джули, не мисля, че ще се стигне до делото в следващия епизод. Половин епизод ще търсят предмета на делото. Ако се стигне дотам, обаче, надявам се някой да вразуми Санджар и да не ползва удари под кръста.
Здравейте момичета
Съгласна съм с написаното.  Дано....Независимо, че го прави, за да задържи любимата жена до себе си....Но Каврук не е в състояние да го направи...Кой ли ще му набива акъл в твърдата глава...остава Гедиз...

# 472
Здравейте!

Не съм изгледала серията, но ви прочетох, изгледах фрагманите и си създадох някаква представа.
Разбирам, че Санджар си остава  същият ,многоженец.  С едната има религиозен брак, с другата законен брак.
Да вземе и още някоя, да я оплоди от раз и да си направи харем. Smile SmileТова бих му препоръчала.
То това раздвояване ми писна отвсякъде. Това дълбаене на тези усложнени взаимотношения вече са познати до болка. Санджар е комплексиран мъж с голямо его, Наре е омаловажаваща се жена с комплекси от баща си и детството, което той й е предоставил. Те затова все още общуват заедно и се обичат. Единият напада, другият отстъпва и обратно като битка на двама комплексари.  Сега ще се види като се стигне до съд кой каква позиция от комплексите си ще заеме.
За моите усещания и нагласи в житейски план такъв сценарий, който гледам до сега в сериала, не ме привлича и интригува. Очаквах повече, може би с това прострелване и падане в морето на Санджар ще се разместят пластовете като при земетресение от 8 степен. Дано е така, иначе не бих си причинявала повече да гледам този мазохизъм и на двамата.

# 473
Кара Савдичката завършила излъчването си в САЩ на испаноезичния канал Univision с чудесния резултат от 1,9 милиона зрители, слагайки край на монопола на испаноезичните продукции на този канал, който е най-гледаемия испаноезичен канал в Америка Wear Crown

Аз ви пусках инфо отвреме на време, от началото до края си остана лидер Карата Heart Eyes

Сладуранчето ни Heart Eyes

Купонджии

Ураз с дъщеричката си Heart Eyes

# 474
Чудесни новини , Еви Hug

Много красиви тук и тримата Grinning

# 475
21 юни, три години от края на Кара Севда, от смъртта на Кемал Сойдере и от началото на една истинска легенда Broken Heart

https://twitter.com/Remdh7/status/1274449357560057858?s=09

#KaraSevda завинаги в сърцата ни Heart

# 476

Въпреки, че подозирам същото, много силно се надявам да наситят епизода с повече действия, като за последно.
Ако ми спестят писъците на Елван, които впрочем и Зехра прихвана, изобщо дребните интриги между снахите в конака, никак няма да се разсърдя Smirk

Личното ми усещане, е че сегашната линия в сюжета се поизчерпа. Трябва да завършат с нещо зашеметяващо, за да държат интереса висок и в началото на следващия сезон. Не знам за вас как е, но прострелването на Санджар на мен  не ми е достатъчно за тази цел. Имаме нужда от нов ход на събитията, нови вълнения, и ситуации..., може би най- точната дума е обрат, каквото и да значи това Smirk
На СЦ не им е лесно, с такива взискателни зрители Stuck Out Tongue Winking Eye, но пък ние имаме право да ги товарим с очаквания.

# 477
  • София
Ново от нашето красиво и талантливо момиче 

# 478
Добро утро момичета!
 Да започнем седмицата красиво Heart Eyes

# 479
  • София
Добро утро и от мен 
Джули 
Тримата юнаци 

Общи условия