Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, дами Hug

Последната седмица из медиите в Турция се върти една снимка - надписано с кръв:

"Мамо, татко, Рагъп ме застреля. Не се натъжавайте, спасих се."

Става въпрос за жена, чийто мъж си я пребивал редовно. След като накрая я прострелял, тя пише това съобщение на родителите си със собствената си кръв.
Сутринта четох, адвоката на въпросния Рагъп казал, че подопечния му не можал да сдържи чувството си за любов Head Band

Толкова само ще напиша относно голямата любов и буйните, несдържани страсти.
Макар Ортилерките да ни изненадаха и във фрага да се появиха някакви несвойствени изречения. Кой щял да дава живота си за нечие щастие, кой какви легенди искал... Thinking
Ще гледаме довечера Sunglasses

# 481
Еви, това което си написала звучи, като извадено от филм на ужасите Cry
За съжаление има огромен брой жени- жертви на физическо или ментално насилие Sad
Да не дава Господ!
Ако можеше до, всяка дама да има по един Гедиз Simple Smile Светът щеше да е едно по- добро и безопасно място Simple Smile
За съжаление, не всички мъже, са толкова мъже, а и не всички дами, са толкова дами, за да оценят доброто отношение Thinking

Не знам Санджар, при какви обстоятелства е прострелян, ако се е опитал да спаси Наре от ръцете на Акън, то това би го превърнало в герой Smirk и би заличило мигновено всичките му грехове досега Smirk Довечера ще видим, така ли е.
Досега той трупаше предимно негативи с действията си. Може би СЦ са решили, че е време да излъскат образа му, за да е по- приемлива прошката на Наре за зрителите...

# 482
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Simple Smile

Аз не се съмнявам, че ако Наре или Мелек са в опасност, Санджар ще ги спаси, дори с цената на живота си. Но... думите му, че искал Наре да е щастлива, не се връзват с досегашното му поведение. Обича я, но с нищо не показа, че иска тя да е щастлива. А и това поставяне, че и от двете страни, на детето в средата да битката между тях, не е хич добро...

Нямам очаквания за серията, пък и ни оставиха само с един фраг... Каквото-такова Wink

# 483
  • между морето и небето
Привет 🤗,
Juliya, моите съмнения относно избелването с един куршум на Санджар са същите. А планът за отвличането на Наре е следствие от неговите действия: не предаде Акън на полицията, а реши да раздава лично правосъдие; сложил двама заспали да го охраняват; цяло село ги проследи и разбра къде го крият; тръгна да превзема бизнеса на Кахраман и да се прави на акула, за да може да изпълни собствените си планове как да контролира  Наре. Всичко, което сътвори, бе от прекалено голямото му его. И сега - хоп, изведнъж се очертава да се превърне в суперЕфе.

Ще гледаме и ще видим как ще ни представят нещата.
Дано да ни спестят от селски изпълнения в конака, че много, ама много, ми идват в повече.

# 484
Габи GrinningHands Facepunch

От сценаристката Айше Ферда Ерйълмаз:

"Не всичко става като в приказките. Не знам, принцесата не живее завинаги щастливо в замъка на принца. Понякога принцесата си изгражда собствен замък, така че не се нуждае от принца."

#NeYalanNeDestan #sefirinkızı #sezonfinali

Да видим, като не са нито лъжа, нито легенда, какво ще станат.

В четвъртък от 20,55 Кадир ще бъде гост в програмата 40 въпроса с Голди Зуд.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 21:09 от Еванджелин

# 485
Oх , с този мустак на Парцалев ( лека му пръст ! ) ми заприлича . Много е смешен , но сексапилът му е минус 100 Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма ли кой да му каже ,че така е грозен и безличен , да обръсне този ретро женски полов орган от устата си Grinning

# 486
  • Варна
Привет!
Охх, да го маха тоя мустак Кадир, че на нищо мяза. От къде му дойде на акъла това. Прилича на колхозник.

Чак сега сядам - как е серията?

Руски превод

https://vk.com/video-91891564_456242190

# 487
  • Яко в Матрицата...
Серията е мнооого динамична ... намериха Каврук, а преди това Кахраман откри Мелек и сега я заведе при Гедиз. Това е изненадата, която го въвлича баш по средата на събитията Wink

# 488
  • Варна
Рени благодаря : )
После ще видя на запис ; )
О, Мелек на вратата на Гедиз - мама мия : )))))

# 489
Мда...

15-та серия подхождаше много повече за финал на сезона Expressionless

# 490
  • между морето и небето
Ох, съвсем потънаха в драми и сълзи.

# 491
  • Яко в Матрицата...
Голяма динамика, страхотен финал на сезона... Добре, че са на Гедиз майтапите, че съвсем го закършиха. Как ще я карат другия сезон не знам. Рейтингът падне ли, трудно се вдига. Не е невъзможно, ама...

# 492
Направо не мога да повярвам какво гледам. Наре се тътри със Санджар между конаците, все едно са Чип и Дейл. Айде, на Санджар му е ок, тя малко не мисли ли как изглежда отстрани? Честно казано, изключително тегаво ми изглежда.

# 493
  • Яко в Матрицата...
Сезон финали Joy С клишираните хватки Rolling Eyes

# 494
  • Варна
Чип и Дейл - : ))))) - Еве добре си ги описала.

Елван ме кефи как тормози Менекше : ))))

Общи условия

Активация на акаунт