Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 743
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Ирко, много ми е драго, че си навестила темата ни Revolving Hearts

Привет, девойки Hug Губите се и почти сама си пиша в темата, ама не се отказвам JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

# 106
  • Яко в Матрицата...
Привет! Hug

HeartHeart Eyes

Еве Heart, няма нищо за писане. Освен, че може би месец май ще запоюнат отново да снимат, за да направят няколко епизода и да излязат в лятна ваканция... Rolling Eyes

# 107
Здравейте дружки Hug Heart Heart Eyes
Радвам се ,че ще има няколко епизода , за да се завърши сезона подобаващо . Впрочем , надявам се и другият сериал , който гледам Доктор Чудо да се сдобие с още поне 2-3 епизода Grinning
Но нещо не ми се вярва да снимат сериали , пред вид положението с многото заразени там ...
Аз от време на време гледам Карата по Диема фемили , и мен все още ме очароват КеНи Simple Smile

# 108
Къде сте , дами ? Smiling Imp
Хайде , пишете де .Знам ,че няма новини , ама можем да си припомняме стари неща Grinning

Много хубава сцена , страхотно изиграна . Сякаш всичко е наистина . Браво на Несли и Бурак Flowers Hibiscus
Заради тази им игра в Карата Неслихан си навлече много омраза от страна на някои луди фенки на Фахрие .
Не ,че има значение .Важно е да са живи и здрави всички Flowers Four Leaf Clover

И не мога да се въздържа да не постна за ''ен'' -ти път едно от любимите ми видеа на  КеНи

# 109
  • Бургас
Къде сте , дами ? Smiling Imp
Хайде , пишете де .Знам ,че няма новини , ама можем да си припомняме стари неща Grinning

Много хубава сцена , страхотно изиграна . Сякаш всичко е наистина . Браво на Несли и Бурак Flowers Hibiscus
Заради тази им игра в Карата Неслихан си навлече много омраза от страна на някои луди фенки на Фахрие .
Не ,че има значение .Важно е да са живи и здрави всички Flowers Four Leaf Clover

След Бали бей, в Карата видях един усмихнат Бурак и това мнооого ми хареса. Несли сигурно има заслуга за това /освен сценарият/. Не вярвам в обкръжението й да остава някой сериозен дълго Wink.  Много бяха позитивни и омагьосващи. Честно, последния епизод още не ми дава сърце да го изгледам!

# 110
  • София
Привет и от мен момичета. Нещо ме мързи напоследък. Тази изолация ме демобилизира и ми обърка целият график. Покрай Великден пък съвсем се отпуска човек. То са козунаци, яйца, агнешко и после хайде на дивана. Не знам след карантината как ще изглеждаме.    

Слагам нещо много красиво за настроение

# 111
Оп, мацки Hug

Ааа, Филе, ти не знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye Всички тези сцени са снимани отделно с Бурак, отделно с Неслихан и после са монтирани заедно... според някои JoyJoyJoyJoyJoyJoy

Ах, тези двамата много ме радват един до друг Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 15:58 от Еванджелин

# 112
  • София
Малко клюкини момичета  
Артистът Едип Тепели, който изпълнява ролята на Каврук в "Дъщерята на посланика",  ще става баща.  
Ето до какво води задължителната карантина    

# 113
Еви Heart голямо монтиране е паднало през тези 2 сезона Joy Grinning
Линде Heart хубави новини си ни донесла
Тони Heart и аз още не съм повторила последния епизод , макар да знам ,че пропускам да гледам пак страхотната игра на Бурак , Каан и Несли Simple Smile

# 114
  • София
От сърце им пожелавам на Несли и Кадир да изпитат това неописуемо щастие

# 115
Момиченцааа , кога ще ги снимат тези сериали 😭

# 116
Привет, девойки! Дано да сте добре всички Heart

Сложно, няма да снимат скоро, като гледам Grinning

Колажче от туитър

Нашия дребчо се губи до Бурак Heart Eyes

Стара снимка , от сватбата на Мерве и Мурат Далкълъч Heart

Патрони Grinning

# 117
  • София
Добро утро мили дружки. Да започнем деня с чаша ароматно кафе     
На Томина неделя нека бъдем с повече вяра и надежда за по-добро и щастливо бъдеще.  Да не станем като Тома Неверни, който е повярвал във Възкресението на Иисус Христос, едва когато е бръкнал лично в раните му. Нека имаме повече доверие в специалистите. И да се пазим и съхраним не само физически, но и психически.

А Кадир отново възвръща красивият си външен вид, като към мустаците прибавя стандартната брада

# 118
Здравейте, дружки Kissing Heart

Едно Неслиханче водя, от корицата на Инстайл - ноември 2015 Heart Eyes

И пак на Инстайл, за корицата на юбилейното издание - септември 2018 Heart

Нищо ново няма, освен онлайните на Кадир в инстаграм, които зачестиха напоследък Grinning

Едно поздравче от мен, бъдете живи и здрави и се обаждайте, като наминавате Sunglasses

# 119
  • София
Привет момичета!   Еви  
Да се поглезим с доза кафе

По повод предстоящият сериал "Слънце и Луна", в който главната роля трябва да изпълнява Кадир, Еда ханъм отговаря на въпросите в своя инстаграм така:

1. - Можем ли да гледаме нашия сериал през септември?
- Честно казано, не знам. Всичко зависи от позицията, в която се намираме. Щом други (екипи от други телевизионни предавания) бъдат пуснати, ние също ще се опитаме да бъдем навреме.

2. - Кадир (Ягиз Али) също ли ще бъде (зъл) в сериала, като Арнав?
- Разбира се. Имаме активен, но много влюбен Yagyz Ali.

3. - Много ме интересува кой ще бъде Хуши (който ще играе ролята на Гюнеш)?
- По телефона имам снимка и на двамата. Често отворен вид. Щом те обявят, ще го споделя с вас.

Кадир и Несли се молят по-бързо да отмине пандемията и да започнат отново да се снимат, всеки в своя си сериал. А ние чакаме с нетърпение да ги гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт