Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 932
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ирко, здравей, душо Kissing Heart Много се радвам, че намина през темата. Ми обсъдили сме сериала, ама и на момичетата нещо не им се пише напоследък Grinning
Откъде да знам дали имат пари, но има някои странни неща де. Например, нямаше интервюта, нямаше промо снимки, нямаше корици на списания... Това нормално ли е? За мен не е.

# 151
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аааа, аз мисля, че нещо някъде си прочела и за това питах .
Той тоя Енгин не се ли отказа да снима, или аз го бъркам с друг, жена има ли, деца?
Нищо не знам за тоя човек 😄
Само знам, че никога не съм го харесвала колкото и да го хвалеха, и ни един филм не съм гледала с него.
Не е лошо момчето де, просто на мен не ми допада макар, че с къса коса е една идея по-добре .

# 152
Бая ме разсмя, Ирко Joy
Няма жена и деца, бекяр е човека засега Grinning За отказване да снима, не съм чула такова нещо, също не следя кариерата му. Сигурно го бъркаш с някой друг.

Ире, честит имен ден Heart Да си жива и здрава и всичко най-евентуално ти пожелавам Kissing HeartGrinning

# 153
  • София
Ирка, привет 
Винаги се радвам, когато стара дружка се появи в темата. 
Покрай карантината явно съм малко по-свободна и намирам време да пиша, но явно не всички са като мен
Да си оправим вкуса с една красива жена

Макар извън темата, но попаднах на нещо много интересно и загадъчно. Вижте, още от кога са използвали мобилните телефони.

Скрит текст:

# 154
# 155
  • София
Честит празник момичета. Честит Гергьовден, бъдете здрави! На всички, които носят името Георги и неговите производни - Честит имен ден!

Една невиждана досега снимка на Неслиханче 

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 12:18 от БлагаВест

# 156
Привет, момичета

Честит Гергьовден!

Линде 

# 157
Здравейте, дружки Kissing Heart Честит Гергьовден!

Малко от Карата Heart Eyes

Неслихан май е сменила агенцията си. Днес мина едно съобщение, че:

Дейностите по пресата и връзките с обществеността на Неслихан Атагюл Доулу през новия период ще се извършват от ZB Medya-Iletişim. Честито 👏 @neslihanatagul @zbmedyailetisim. 

https://www.instagram.com/p/B_2JObcl1qT/

# 158
  • София
Добро утро сладурани    
Да започнем и този ден с усмивка и вкусно, ароматно кафе.
Винаги има нещо добро в новия ден, само когато човек погледне с очите на душата си    

# 159
Привет, сладурани Hug Надявам се, че всичко е наред при вас Sunglasses

Линде Kissing Heart

Макар и много хора да не я харесват,  Неслихан има и много фенове, не сме само ние Stuck Out Tongue Winking Eye
Над  милион и 312 хиляди са харесванията на последните й снимчици, с близо 13 000 коментара. Видеото им по песента на Баръш Манчо пък надхвърля 4,2 милиона гледания. Толкова се е харесало видеото, че вече има множество подобни видеа от фенове Grinning

Нося и една много приятна за мен новина. На канала на продуцентите NGM в youtube са качени музикалните парчета от сериала. Има едно, което много ми харесва - от моментите на #NarGed Heart
Kомпозицията се казва Kalbim Senin - Сърцето ми е твое Broken Heart Ах, Гедиз, ах Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 16:08 от Еванджелин

# 160
  • София
Еви всяка артистка си има почитатели и антифенки. Определено Неслихан е с огромна фенска маса. Не я харесват фенките на "богоизбраната" и "съвършената" по ясни причини.
Ние си я харесваме. Подкрепя ме си я и се радваме на успехите й. От роля в роля Несли все повече се надгражда. Става все по-добра. Чакаме с нетърпение да се подновят снимките на Дъщерята на посланика.

Заради пандемията в момента има голяма липса на новини. Но аз попаднах на една много интересна новина покрай ДП. Рускините са публикували информация за най-добрата приятелка на Несли - Гьокче Акълдъз. Пишат, че заради майчинството тя е отказала ролята на Менекше в ДП и на Фатош в Рамо. Сега Менекше се изпълнява от Тюлин Азкан. Малеее, чак ме хваща яд. Прекрасно щяха да играят двете. Как само щяхме да ругаем Менекшето.  Представям си ги как щяха да се развихрят.

А по тези снимки се разбира, че Кадир и Несли са на пикник. Но към тях явно се е присъединил и неговият колега от театъра Дениз Тансел Онгел с неговото момиче. Рускините се надяват на още фотки скоро.
В тази връзка ми прави впечатление, че семейство Доголу е много дружелюбно и обича да се събира с приятели. Лесно завързват запознанства и приятелства с непознати. Виждали сме снимки от техните пътешествия. Естествени, земни хора са.

Написал е: Готвим се за вечеря
#kadirdogulu

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 21:23 от БлагаВест

# 161
Еви всяка артистка си има почитатели и антифенки. Определено Неслихан е с огромна фенска маса. Не я харесват фенките на "богоизбраната" и "съвършената" по ясни причини.
Ние си я харесваме. Подкрепя ме си я и се радваме на успехите й. От роля в роля Несли все повече се надгражда. Става все по-добра. Чакаме с нетърпение да се подновят снимките на Дъщерята на посланика.

Здравейте момичета!
Стана ми интересно, коя е "богоизбраната", и каква е историята и Simple Smile
Усмихнат ден ви желая Hug

# 162
  • София

Здравейте момичета!
Стана ми интересно, коя е "богоизбраната", и каква е историята и Simple Smile
Усмихнат ден ви желая Hug
Джули, "богоизбраната" е единствената и неповторимата Фахрие Евджен, според нейните фенки. Всички други актриси са класи под нея. Затова и ние не се борим в класацията. Фефа е пожизнено първа. Най-красивата, най-добрата във всичко. Въпреки това Неслихан гони вече 10 млн. почитатели в Инстаграма. Диша яко във врата на "гениалната". Явно има много други простосмъртни, които  я поддържат и си я обичат.  
А през това време нашичките си почиват и се съхраняват от пандемията сред природата, в компанията на неговия колега и приятел Дениз Тансел Онгел с приятелката му.

Обичани са семейство Доголу. Партньорката на Кадир от театъра Йелиз Сар е качила на своята стена в Инста видеото с изпълнението на НесКад и е написала:

Maşallah size  bayılıyorum  Съжалявам, че те обичам!
Всеки ден гледам моя скъп приятел и Неслихан!

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 12:26 от БлагаВест

# 163

Въпреки това Неслихан гони вече 10 млн. почитатели в Инстаграма. Диша яко във врата на "гениалната".

Благодаря за инфото Hug Сетих се коя е.
Аз, май освен "Листопад" не съм гледала друго с нея. Но аз не съм критерии, защото не следя много неща Smirk
За сметка на това пък съм се включила в "армията" Stuck Out Tongue последователи на Несли след 3- 4 епизод на ДП. И със сигурност ще хвърлям око на бъдещите и проекти първоначално, само заради нейното участие Simple Smile

# 164
Здравейте, дружки Hug

Искам да отбележа една малка подробност. Последователите на Неслихан са реално число, а не фалшиви.

Линде, този младеж с Кадир ще участва и в новия сериал на патрона - Луна и Слънце. Лошия герой, Шиами май се казваше в индийската версия.

Неслиханче Heart

Общи условия

Активация на акаунт