Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 50 298
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Яко в Матрицата...
О, неее, дано не се омъжи за Гедиз по тази причина. Неее SobJoyJoy
Поне Гедиз да ни го оставят извън тия драми на Наре и Санджар...

Привет девойки!

Не ми се пишеше вчера, именно заради последните думи на Санджар. И сега не ми се пише. Не очаквам нищо хубаво в сценариен план от този фраг.

# 271
Ренку, и аз не искам по тази причина да се женят, но сценаристките не ги бива много, очевидно е. Гедиз ще страда и той много и хич не ми харесва този факт. Но поне ще е до Наре, за да й помага и подкрепя. То е ясно, че Наре няма очи за друг, но все пак...

Грозденцееее... Sunglasses

# 272
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart
В повечето сериали сценаристите тръгват добре, но след няколко епизода им свършва вдъхновението или материалът, от който преписват. И се започва спускане по стръмното надолу. Рейтингът веднъж падне ли, трудно се вдига. А актьорите колко време могат да удържат фронта? Тези пък още отначало започнаха с небивалиците, наистина да го е страх човек докъде ще стигнат.

# 273
Актьорите са чудесни , режисьорът също , НО тези СЦ ако не се стегнат през сезон 2 , ще бъде жалко .
Още от самото начало сценарият изглеждаше нескопосан .

# 274
Не се взима лесно дете от майка му.
Санджар ще трябва да я изкара психически нестабилна, предвид двата опита за самоубийство, за да успее.
Дали би стигнал до там? Не вярвам. Ще е прекалено!
Но само, в някаква такава пълна безизходица виждам Наре да се омъжи за Гедиз.
Ще е тъпо и се надявам СЦ да ни изненадат с нещо друго.

# 275
  • Яко в Матрицата...
Санджар ще трябва да я изкара психически нестабилна, предвид двата опита за самоубийство, за да успее.
Ако я развява по съдилищата като луда и накрая тя му прости, ще ги призная сценаристките Rolling Eyes
Как се прощава такова нещо?

# 276
Ако я развява по съдилищата като луда и накрая тя му прости, ще ги призная сценаристките Rolling Eyes
Как се прощава такова нещо?

За това се надявам да не се стига до там и СЦ да ни изненадат с нещо по- умно.
В края на краищата, ако Наре ще прощава на Санджар трябва да внимават как ни го рисуват преди това Smirk

# 277
  • Плевен / София
Още повече, че връзката между Мелек и Наре е много силна.

# 278
От официалния канал се питат дали Санджар ще може да си прости, или ще направи още по-големи грешки.
Стягайте се, ще позная галиба Grinning

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1270410919974232064

# 279
  • Варна
Ай,  аман от неговите прошки. Да си взима прошките и  Менекшето , нали и тя ще му ражда, и да се пръждосва. Много тъп герой са измислили. Не виждам никакъв смисъл от него. Не може да има чак толкова дървена глава.

# 280
  • Плевен / София
Ай,  аман от неговите прошки. Да си взима прошките и  Менекшето , нали и тя ще му ражда, и да се пръждосва. Много тъп герой са измислили. Не виждам никакъв смисъл от него. Не може да има чак толкова дървена глава.
Hands Plus1
"Едно си знае, едно си бае..."

# 281
Хелоу, дружки Hug

Снимат нещо с колите на Гедиз и Наре

https://twitter.com/SamiR01625725/status/1270633794706571265?s=19

# 282
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Представям, си колко е хубаво по тия ширини сега...

Дано са хубави и сцените, които ще заснемат, че това ни остава Joy

Ще говоря малко. Позволете ми! Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 20:41 от Reni - BG

# 283
Привет, дружки Kissing Heart

Малко новини от арабина с анализите, на който съм голям фен Heart Eyes Подчертавам, че не е фен на Неслихан Sunglasses

"# NeslihanAtagül #SefirinKizi Неслихан, звезда от сериала "Дъщерята на посланика", заедно с актьора Енгин, има много успешно представяне.
Издигайки се от нулата до върха, след успеха на непосилната работа в Кара Севда, сега тя успява да постигне такъв и в Дъщерята на посланика.
Успех и талант в актьорството, не преувеличавам, когато казвам, че Неслихан е първата актриса в Турция."

друг туит от него

"За първи път след 2015 г. професионален актьор се среща с професионална актриса - Неслихан и Енгин.
Кога за последен път професионална актриса се срещна с професионален актьор и две големи звезди, като Енгин и Неслихан? Миналия път Бергюзар беше с Кенан, а Берен с Енгин, останалата част от сериалите са, професионален актьор с любителка или любител с професионална актриса."

Разяснявам, че 2015 година свършва сериалът Karadayı с Бергюзар и Кенан, него има предвид вероятно.

Да ви е шарен и спорен деня Kissing Heart

# 284
  • Яко в Матрицата...
Привет! Grinning

Еве, мерси за споделеното Kissing Heart

Не съм съвсем съгласна с втория му туит, има и други добри тандеми, за мен на професионално ниво.

Общи условия

Активация на акаунт