Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Посредствен сценарий , жалко за добрите  актьори .Ако не беше сериал с учатието на Несли , никога не бих го гледала . Да сменят СЦ , иначе 2 -ри сезон ще е фиаско . Макар на турските ханъми това може и да се хареса...
Наистина надеждата ми е за по-умен и по-интелигентен сезон 2 !
А новата - майко , тя никога чак пък красавица не е била , но беше по-стройна и по-нежна .Сега е наедряла и с тази червена коса е за някоя евтина витрина в определен квартал в Амстердам , а може и го някой стълб  ... тираджийте биха и се зарадвали Joy

# 496
  • между морето и небето
Най-накрая стигнахме до дългоочакваната трагична сцена. Изобщо няма да го мисля Санджар цяло лято. Сам докара толкова нещастие на Наре и "геройството" му не можа да ме трогне.
Сценарият е под всякаква критика. Банален и нелогичен. Съжалявам за изгубеното време.

# 497
# 498
  • Яко в Матрицата...
Важното е актьорите как играят, сценарият е без значение Joy Важното е, че Несли е на екран, ама че ролята й вече издиша, кой го е грижа... Честно, не знам защо се е съгласила да играе това... Наистина прекалява режисьорът с този телешки поглед. Ама пък ако Наре беше послушала Санджар, щеше да свърши сериалът Joy

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 11:16 от Reni - BG

# 499
Тя играта е без забележки, ама другото...
Нямаше момент на изненада, знаех финала още от фрага. Не разбрах само, защо не запалиха яхтата и не отпрашиха, ами трябваше да стрелят по плуващия Санджар. За едно се сещам само - да подчертаят героичната постъпка на Ефе. А всъщност изглеждаше нелепо.

Добро утро!

Оператора Сердар Армутлу: Казвам @neslihanatagul и мълча

И аз ще мълча. Така ме е яд, че похабява таланта си в тази селска ода.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 10:06 от Еванджелин

# 500
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Hug

Еве Heart, не знаем как ги вижда нещата Неслихан. Може на нея да си й харесва Wink

Не мислех, че ще го кажа, но предната серия беше доста по-добре...

Нейсе, да са живи и здрави, да им се получат нещата със заснемането на сериите в запас.

ПП Стреляха по Санджар, за да може Акън да го премахне дефинитивно от пътя си. Имаше логика в това. Хем взема Наре, хем Санджар е на дъното на морето и няма да му се пречка.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 11:33 от Reni - BG

# 501
  • Плевен / София
Тя играта е без забележки, ама другото...
Нямаше момент на изненада, знаех финала още от фрага. Не разбрах само, защо не запалиха яхтата и не отпрашиха, ами трябваше да стрелят по плуващия Санджар. За едно се сещам само - да подчертаят героичната постъпка на Ефе. А всъщност изглеждаше нелепо.

Скрит текст:
Добро утро!

Оператора Сердар Армутлу: Казвам @neslihanatagul и мълча

А според мен и нереалистично...с пистолет да улучиш от такова разстояние....Аз, като дъщеря на офицер от запаса казвам "олмаз"
Не ми хареса много снощната серия...Да видим наесен какво ще измислят...
Здравейте момичета

И аз ще мълча. Така ме е яд, че похабява таланта си в тази селска ода.

[/quote]

# 502
  • София
Привет момичета
Прекрасен рейтинг, след снощното излъчване на 17-ти финален за сезона епизод. Във всички класации сме на второ място след сървайвър.   

2/Total - 5,49
                                                                 2/AB -     4,92
                                                                 2/ABC -  5,17

На мен определено снощната серия ми хареса. Имаше динамика. Но най - много ми хареса играта на малката Берен (Мелек). Това момиченце направи сериала снощи. Скъса ми сърцето. Много силно послание към всички, какво не трябва да правим с децата, за да не страдат

# 503
Предишната серия по-ми хареса , но какво да се прави ще продължим на есен с песен да гледаме селската ода заради нашето талантливо момиче . Виждам ,че всички от екипа и каста  са и фенове Grinning
Ами толкова талант и положителна енергия , как да не я заобичаш ? Flowers Hibiscus
Здравейте дружки Hug

# 504
Ново клипче за любимите ни КеНита от Khaleesi Wonderland Heart Eyes

Кемал: Не! Ще те спася!
Нихан: Ти и без това ме спаси. Станах твоята Нихан. Твоята любов станах. Твоето сърце станах. Благодарение на  теб, доведох дете на този свят.
Кемал: Доверяваш ли ми се?
Нихан: Винаги!
Нихан: Да можеше никога да не се появявам пред теб! Да можеше никога да не ме обикваш!
Кемал: Да можеше да те обичам още повече!
Кемал: За последен път ми кажи нещо хубаво!
Нихан: Много те обичам!
Кемал: И аз те обичам много!

Красота Heart Eyes

# 505
  • София
В руските групи са качили интервюто на Кадир за университета.
Като го слушам как отговаря, какви са разбиранията му за живота, колко е скромен, естествен, още повече започвам да го харесвам.  
В интервюто той говори за бъдещият проект "Слънце и луна", за това как подбира ролите си, за предпочитанията и хобитата в живота. Казва, че в момента е студент по актьрско майсторство и колко много е научил там за своето развитие. Говори и за Неслихан, както винаги с възхищение.

Качвам цялото интервю, преведено на руски, за тези които искат да го видят

https://vk.com/club__kadir__neslihan_love?z=video-76350204_45624 … pl_wall_-76350204

# 506
Ах, така ми драго, някой мухлясал профил като почне да ми дава наклон в живота Smiling Imp

Забравих да отбележа, че ми хареса последния тоалет на Наре снощи Heart Eyes
Ризката беше супер с панталончето, много й отиваше на Несли Heart

Линде, мерси за интервюто Flowers Hibiscus То е старичко, няма вече Луна и Слънце, да се ориентира към друг проект Кадир.

# 507
  • Яко в Матрицата...
Еве, свиркай си Wink

От това, че някой си харесва нещо си, нито главният ще ми стане по-симпатичен, нито вече главната Joy Неслихан е друга история. Ама Наре Rolling Eyes Учудвам на развитието на образа й. И не е защото не поглежда Гедиз, а защото той един път не й ходи по гайдата и веднага го отписа - предател бил. Дано пък сега феновете на главния се успокоят, избелването започна, ще я направи щастлива втора или първа съпруга, колко му е, нали е Ефе Joy

Ама при кого е щерка им? Wink Да почака Гиздавият Мелек да порасне и да си я взима нея Joy

ПП Еве, цял епизод ми избоде очите с тоя гащеризон, по-голям номер не можаха ли да намерят...

# 508
  • Варна
Ехо, wavey
къде е тоз мухлясъл профил JoyJoyJoy
Нещо изтървала ли съм? SatisfiedInnocent
Не е честно така - казвайте ако е минала метла да знаем Satisfied

Не знам каква е идеята да я обличат с по-големи номера  Наре /Несли- да изглежда слаба и изтормозена ли, друго ли?

# 509
  • София
Ах, така ми драго, някой мухлясал профил като почне да ми дава наклон в живота Smiling Imp

Забравих да отбележа, че ми хареса последния тоалет на Наре снощи Heart Eyes
Ризката беше супер с панталончето, много й отиваше на Несли Heart

Линде, мерси за интервюто Flowers Hibiscus То е старичко, няма вече Луна и Слънце, да се ориентира към друг проект Кадир.
Еви, това съм го изпуснала, като информация. Не знаех, че е отпаднало. Жалко, щеше да е интересно.  Както и да е, ще чакаме друг проект.

Общи условия

Активация на акаунт