Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря, Еви Hug
Чудесно момиче и актриса е Неслихан!
Ще ми е интересно един ден да сравни себе си и с Наре Simple Smile

# 586
  • Варна
Друг интелект си е Неслихан и това е. Не е като колегите си. С други възприятия е към света, към професията си. Определно на по-високо ниво. Тя е тип извор т.е. генерира идеи, дава началото на нови неща. Такива хора са малко по принцип. Повечето позлват вече готовите води - образно казано : )

# 587
Първа част от първия специален епизод "Черна любов - пътят към финала". Настръхнах Heart Eyes

# 588
  • Яко в Матрицата...
Въй, тези много готино говорят, почти всичко им разбрах Grinning

Много хубави неща казаха за сериала, най-много ми хареса това, че са оценили обратите в сценария. Колко непредвидими са действията на героите, колко важни са детайлите. Успехът се дължал и на хубавите мъже Joy

ПП А Керем бей каза, че много харесва Кемал, ама Емир бил много секси JoyJoy

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 18:24 от Reni - BG

# 589
Нова снимчица от Неслихан Heart

# 590
Изгледах с удоволствие и гордост видеото .Толкова се радвам ,че нашият сериал е направил фурор при амер. латино зрители . Казват ,че е най впечатляващият сериал през последните няколко години .Споделят и нашето мнение за актьорската игра не само на ГГ , но и на поддържащите . А отрицателният герой се превърнал в един от ГГ , наистина много чаровен този Каан .Хареса ми интервюто на Несли .Истинска , искрена , умна и чаровна .Двете водещи много я харесват .Хвалят я каква е хубавица и се възхищават ,че излизала и играела в някои сцени без грим .Сори , толкова се впечатлих ,че ви преведох някои моменти Hug Оценяват хората качествените продукции , и то в географски ширини , където сериалите са начин на живот и цяла култура .

# 591
  • София
Нова снимчица от Неслихан Heart

Ах, каква е феерична и нежна. Красавица!     

А между другото в сайта на TV Turca са обявили най-добрата екранна двойка за 2020г. И това са безапелационно Неслихан и Енгин   

https://tvturca.gratis/2020/06/30/%f0%9f%93%a2%f0%9f%87%b9%f0%9f … ejor-pareja-2020/

# 592
Филе, да беше превела повече Kissing Heart

И аз докато гледах, се чувствах горда почти колкото Керем Чатай Joy

# 593
Хайде малко преводи - много възторжени 2 -те каки , ще се сбогуват с Амор етерно и пълно с халебствия за сериала . Казват ,че зрителие са 2 млн . семейства , но това само в САЩ - латино общността , всещност теленовелата направо е взривила света и се е превърнала във феномен . Много са се впечатлили от красивите места и гледки , където е сниман сериала . На зрителите много се е харесала сватбата , а Керем К . казва ,че се е получило прекрасно , но не било лесно да се снима . Показват 10 любими моменти на фенове - както виждаме са различни .Аз съм впечатлена как правят латиносите празник по случай финала на любимия сериал , но както казах това за тях е и начин на живот . Продължавам с любимеца на жените ( вкл. и на двте каки ) - Емир .Бил откраданал сърцата на всички , имал 2 лица - описват манията му по Нихан , силата му да се бори с враговете си и т.н. После постепенно показал и добра страна с Дениз , после с майка си и даже , когато разбира ,че очаква дете . Самия Керем К. много хвали образа на Емир ( то си е за хвалене , страхотен образ се получи ! ) .Най-трудният герой бил се паднал на Каан .И добавя ,че освен всичко друго е и много секси .А мадамите подскочиха и за тях е много секси и любим персонаж . После суперлативи за Неслихан , която се съгласила да им даде ексклузияно интервю . Каан също говореше за героя си .
Направиха празник , няма спор , казаха в началото ,че сериалът ги е направил една общност .

# 594
Гюнайдън Kissing Heart

Филе, благодаря, беше ми приятно да прочета Flowers Rose

10 милиона последователи в инстаграм за момичето ни Wear Crown 10 001 635 към момента дори Stuck Out Tongue Winking Eye

https://twitter.com/host19_/status/1279575073993699329

# 595
  • София
Добро утро момичета.  
Да сервирам едно вкусно айскафе с бисквитки

Ето и самото интервю с Несли.  Вълшебство и финес има в това прекрасно същество.  Толкова земна и естествена, без преструвки и превземки. Както казват в репортажа, тя дори се снима без грим. Колко са тези актриси, които могат да направят това предизвикателство.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 11:54 от БлагаВест

# 596
Патрона

"Кратка почивка, преди да тръгнем отново на път"
 #pazar #yollardayız #muğla #nevşehir #ankara #istanbul

Четох клюки днес, че само единия снимачен екип на Дъщерята остава в Мугла, той ще довърши снимките. Три епизода щели да снимат, като готов в момента е само 18, днес-утре започвали 19.
Тегаво върви работата, щом за толкова време са снимали само един епизод.

10 милиона Neslion-и Heart Eyes

https://twitter.com/neslihanedits/status/1279725467914960898

Неделен позитив от Уразджим Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 16:34 от Еванджелин

# 597
  • София
Пътува нашето момиче. И слуша Блус & Рок Балади  

А на сета работата си кипи. Изглежда , че са открили Санджар, жив и здрав е. Продължава снимките вече на суша.

Блогърът Dedikoducu Cocuk  (Клюкарът) по време на предаване на живо е казал, че Неслихан Атагюл е напълно земен човек, който се разбира с всички на снимачната площадка. Тя дори разговаряла с тези, които продават чай и храна.
Ние това си го знаем. Радвам се, че други вече го разбират. Земно и много естествено си ни е момичето.

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 10:20 от БлагаВест

# 598
Здравейте, мили дружки Kissing Heart

Снимчица нова от Несли Heart

Тази рокля е подарък от фенка от Тунис, радва се момичето, че Несли я носи Heart Eyes

Блогърът Dedikodu cocuk снощи разказваше, че Неслихан е много скромен човек, и се разбира с всички на сета, включително и с продавачите на чай и храна. (С това отговарям на някои подмятания, проблемът не е в нашия телевизор).

Четох и се смях сега, как нападнаха енгинистките Бирсен в Туитър, само заради едно споменаване на Ураз.

Хубава седмица, сладури Kissing Heart Бъдете здрави и гледайте правилно сериалите, защото ще дойде лелката от Пакистан и ще ви каже какво точно трябва да виждате Wink

Душата ми поиска красота Heart Eyes

# 599
Мисля, че ако феновете на Санджар/ Енгин, седнат и помислят сериозно над това, кое поражда негативното им отношение към Гедиз/ Ураз, ще бъдат изненадани от изводите.

"Лелката от Пакистан", ако е тази, за която си мисля, не си я причинявам Grinning
Веднъж го направих и се удавих в пристрастията и..., но всеки има право на тях...

Четох и се смях сега, как нападнаха енгинистките Бирсен в Туитър, само заради едно споменаване на Ураз.

Може ли линк към тази история, че както обикновено съм в неведение Hug

Общи условия

Активация на акаунт