Истанбул [тема 52]

• 65 549
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Хайде честито!!!! Вече свободно до Истанбул Bus

# 526
viki_1974, Благодаря за информацията. Вчера разглеждах котировки на златото и разбрах в BG как определят цената.
На мен предната седмица в Шумен ми казаха цена за 1гр 90лв - 100лв според изработката, а за следващата седмица не се знае каква ще е цената.
Другата седмица съм в Истанбул и ще видя там как са цените, просто исках да се информирам предварително ако някой имаше информация.
Здравейте, ние си купихме брачните халки от Истанбул миналата година през септември. Ориентировъчно цената беше около 90 лева за грам. Бяло злато са, магазинът е в Египетския пазар, Bestel Gold е името. Доволни сме от изработката.

# 527
Тъкмо влизам да кажа да започваме с мечтите и плановете. 😀

# 528
  • на Мелмак
Ох, резервирах и започнах списъка Joy

# 529
Ще изчакам 2 ,3 дни и резервирам и аз ,този път без списъци и предварителни маршрути .Така ми се ходи,че чак ми се плаче......Stuck Out Tongue Winking EyeОтивам с идеята да се шляя без цел и посока.За сега съм се спряла на фирма discorium ,с 3 нощувки от Варна, за първи път ще пътувам с тях, ако някой има впечетление може да сподели.

# 530
Много ми се ходи и на мен, но като си представя, че по цял ден трябва да съм с маска на открито и закрито и зле ми става.

# 531
......:.За сега съм се спряла на фирма discorium ,с 3 нощувки от Варна, за първи път ще пътувам с тях, ако някой има впечетление може да сподели.
Пътувам предимно с тази фирма, сериозни колеги, отлична организация,  хотели с добра локация, удобни автобуси с отзивчиви шофьори.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 21:57 от Цвети &

# 532
          Официално заповедта е 01.09 - 30.09. Дано я удължат.

# 533
Може ли мнение за няколко хотела?Местоположението ми е ясно.Хотелите са Акгюн,Бекдаш и Голд .Имам право да избера ,до сега съм била само в Акгюн.Благодаря ви.

# 534
Отсядала съм в хотел Бекдаш, хубав, чист хотел,  големи стаи,  много добър интернет Wink

# 535
  • Варна
Още един глас за Бекдаш. Не съм била в другсте, но съм била в достатъчно и Бекдаш е най-добрия. И разположението е идеално.

# 536
От ресторанта на Бекдаш се открива чудесна панорама. Но към Акгюн имам сантимент:))

# 537
Dreamvarna, била съм в хотел Голд. Типичен за района, в който се намира. Стаите са малки, но беше чисто и закуската беше добра. Прозореца на стаята ни гледаще към въртешното стълбище на хотела, където светеха лампи денонощно.

# 538
Бекдаш ще е .Благодаря много на всички .

# 539
  • Варна и...духом на Босфора
Тази фирма не съм я чувала,варненска ли е?

И мен ми се ходи,ей така ,само за едно кафе дето се вика,ама след седмица пак заминавам за Германия,и трябва да се пазя..
Желая на всички приятни дни в любимия град,бъдете здрави,и пишете разкази не по-къси от три страници,тъй де,амчи как!

Общи условия

Активация на акаунт