Благодаря за всичко споделено!🌺🌷🌼
Ваня, значи и ти си в Белгия😊. Ние също в 20.00 часа излизаме, за да изразим благодарност.
Нека използваме това време сега, за да обърнем повече внимание на най-близките ни.🍀
Само да спомена нещо за коментирания финал. Много е възможно. Но, аз се надявам СЦ да не бъдат толкова жестоки с герой като Йълмаз. Ако той загуби любовта, ако загуби възможността да види как растат синовете му като загуби и свободата си...т.е. всичко в този живот...мисля, че би било прекалено тежък финал за Йълмаз, финал, който героят не заслужава. Хатип ага ще "свърши" в затвора и мисля, че мястото на Йълмаз не е "рамо до рамо" с човек като Хатип. "Свършването" на едно и също място ще принизи прекалено героя Йълмаз и заложеното в образа, ще обезсмисли изстраданото от него. Това е моето мнение. Какво ще решат СЦ ще видим.
Абди паша...всъщност аз не знам кой е той. Бащата на Хюнкяр или бащата на Аднан старши? 🤔 Или някой от младостта на Хамине?
Четох диалогът на Мюжгян с лелятя и ми стана неприятно. Явно е много объркан човек, след като си мисли, че смъртта на Зюлейха ще "поправи" и промени всичко. А какъв скандал спретна на Йълмаз за мнението му, че онзи мъж-насилник, който беше убил жена си и малтретираше децата си, не заслужава да живее. Мюжгян изобщо не мисли за децата на Яман. Иска затвор за Демир и смърт за Зюлейха. Кога била станала такава? Може би винаги е била...много хора преживяват много по-тежки ситуации от нейната и не желаят смърт и зло. Може би под благата й външност се криело нещо по-различно (червените подметки).
Бъдете здрави!🍀

В бг превода Узюм разказва на Хюнкяр тайната на Демир. В руския е противоположното - Хюнкяр разказва на Узюм тайна и я моли да не казва на чичо си Демир. По-логично е да е това, което е в бг превода.

...всичко може, но ми се ще да е логично и да следва линията на зададеното до сега.