COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 470 278
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 10 935
Декларация има само мъжът ми, защото пътува служебно всеки ден някъде. Ние ако попълним трябва да лъжем. Но явно няма да имаме проблем с прибирането, надявам се. Отпадна ми това притеснение, освен ако не измъдрят затваряне и на другите градове.
Зависи как сте излезли. И какво сте декларирали. Нали всеки попълва такава декларация при излизане, или греша ?
Подгответе си версията, защото и да се успокояваш, според мен ще има голяма и щателна проверка на тези декларации, от излизането, при прибиране.

# 10 936
  • София
Пак да питам - защо от циганските махали се пускат да ходят хора на работа?
в циганските квартали на София: 50% от тестваните са с коронавирус
Всички тези хора работят в сметоизвозването, ако не ги пускат на работа, само след три дни ковид ще е най-малкият ни проблем.

# 10 937
  • вкъщи
Нищо общо нямам със София, живеем и сме от Бургас. Вилата ни е на 20 км от града. Уточнявам, защото влязох в оправдателен режим за неразбралите.

# 10 938
От цялата работа разбрах,че от чужбина мога да се прибера на село,ама от София ми е забранено.

# 10 939
  • София
Не разбирам хората от морето които се оплакват, че видиш ли софиянци ще им донесат вируса (нищо, че повечето болни са цигани и те не пътуват). Тези софиянци трябва да отседнат някъде. Значи някой им е дал под наем къщи, апартаменти. Та местните са точно толкова виновни, колкото и прииждащите.
Друг е въпросът, че София трябваше да се затвори преди няколко дни, а не само да се разчита на самосъзнанието на народа. Навсякъде по света беше така - малко преди да затворят и народът хуква да се изнася. Спомнете си какво настана в Италия
дАли са 5 човека по телевизора и вие решихте, че хората от морето. ....стига глупости вече
Софиянци  МАСОВО имат собствени жилища тук. И не само софиянци де

Да, вярно. Стига глупости вече. Софиянци имали масово по 10 апартамента. Май има хора, които живеят в паралелна реалност. Сега може да кажете и, че само софиянци ще "лекуват" с уникалните фурми от Дубай. Изобщо не се съмнявам, че има хора, които вярват в това

# 10 940
Е нали не живеете в София ,а само ходи да работи?Той като има декларация какъв е проблема?

# 10 941
  • 1st floor
В статията на Пик пише, че 50% от пробите са положителни. Не че половината население там е болно. Нали откриха 20 заразени, тоест 40 пробили си направили?! Тази статия ми е повече от абсурдна. И Мутафчийски каза, че има заболели на една улица, къща до къща...не чух по продължение на цели улици...
Абсурд е в София да не се извозва боклукът. Вие имате ли идея за какво количество става въпрос всекидневно?!

# 10 942
лелка, ако по лична карта сте на адрес в Бургас си се прибирате без проблем и без декларация.  Евентуално ще ви питат къде сте били и защо сте излезли, това е..

# 10 943
Кви апартаменти Simple Smile имат огромни къщи. Ох, наистина някои живеете в паралелна реалност.

# 10 944
# 10 945
К'ви са тези уникални фурми от Дубай?

# 10 946
Не знам за вас, но аз лично софиянци не ги бях виждала толкова да се радват от световното по футбол през 94-та година Grinning

Към журналистите, които четат тук:
1. Искам да попитам - разбра се, че ще има глоби за тези, които са излъгали с декларациите и служебните бележки, обаче ще има ли санкции за фирмите, които са издали фалшиви служебни бележки на хората?
2. И друго - сега, като започнат да се връщат, ако на КПП-то се види, че само един от пътниците има декларация, това значи ли, че всички пътници в колата ще преминат или тези, които нямат ще бъдат върнати?
3. Децата как преминават през тези КПП-та, ако родителите са с бележка за ходене на работа?

# 10 947
Нищо общо нямам със София, живеем и сме от Бургас. Вилата ни е на 20 км от града. Уточнявам, защото влязох в оправдателен режим за неразбралите.
Ми твоят случай няма общо с новата заповед, бре.
Понеже снощи писа точно преди брифинга, и съм останала с грешно впечатление, че сте мръднали от София.
За тук се заканваха да проверяват всички декларации, за другите градове, не зная. Доколкото чета, в Бургас ви е лют кметът.

# 10 948
Не знам за вас, но аз лично софиянци не ги бях виждала толкова да се радват от световното по футбол през 94-та година Grinning

Към журналистите, които четат тук:
1. Искам да попитам - разбра се, че ще има глоби за тези, които са излъгали с декларациите и служебните бележки, обаче ще има ли санкции за фирмите, които са издали фалшиви служебни бележки на хората?
2. И друго - сега, като започнат да се връщат, ако на КПП-то се види, че само един от пътниците има декларация, това значи ли, че всички пътници в колата ще преминат или тези, които нямат ще бъдат върнати?
3. Децата как преминават през тези КПП-та, ако родителите са с бележка за ходене на работа?

Е как да преминават децата.....никак не преминават.
Просто тези, които си направиха експеримент с КПП-тата и на излизане от София си показаха личните карти, в които пише, че живеят примерно в Русе, сега ще си стоят в Русе. В София ще се върнат само тези, които работят там.
Така тълкувам аз казаното на брифинга.
Отделно, това семейство с дете няма как да напусне Русе, изтъквайки причина, че отиват на работа....нали и в Русе има КПП.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 10:52 от Lea_Lea

# 10 949
К'ви са тези уникални фурми от Дубай?

Далаверата на Пеевски -
 https://www.mediapool.bg/do-abu-dabi-i-obratno-furmi-sreshtu-kor … i-news306216.html

Че ако не си на работа за какво ще се връщаш в София, като си стигнал до Русе или до село X

Общи условия

Активация на акаунт