COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 447 639
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 15 615
Според мен е рано да си правим изводи от 2000 теста 5% позитивни и това непременно да значи, че 5% са го изкарали. Възможно е примерно в някой район да е 5%, в друг 2%, някъде да няма нито един. Нещо не се връзват така цифрите, а и смъртността толкова ниска чак, той я изкара по ниска от тази на грипа при младите и здрави хора. Дори да приемем, че 5% от хората в България са се заразили, няма как да сме сигурни, че бройката на починалите е тази. Тази бройка е само за потвърдените. За мен 5% си е много, но 1-2% може.

Лили, тази стратегия работеше, когато вирусът беше в Китай. Сега има близо 3млн доказано болни и вероятно 10 пъти повече непотвърдени. Къде ще ги скрият тези хора? Това е нереалистично, което го говориш. И да с тези мерки, може и 10 години да си седим по къщите, ако не измислят ваксина. Да Ви напомня, че коронавируси има отдавна, но никой не е измислил все още лек за тях, а Вие се надявате на ваксина за супер кратък период. Много оптимисти сте да знаете, по-скоро ще се случи второто със стадният имунитет за съжаление. Обаче ако контролираме разпространението, много хора, които биха загинали при претъпкани болници, ще им се обърне внимание и може би няма да починат, а ще оздравеят.

# 15 616
  • София
Прилича на кръстовището на НДК, по-скоро малкото НДК.

# 15 617

Това е до мак доналдс на моста на влюбените. Мога да ви кажа и точно на коя дата и в колко часа направих снимката. Същите камиончета видях и в Изток, и в Младост (тези двете в 1 и същи ден)

# 15 618

Това е до мак доналдс на моста на влюбените. Мога да ви кажа и точно на коя дата и в колко часа направих снимката. Същите камиончета видях и в Изток, и в Младост (тези двете в 1 и същи ден)
Е те хубаво са минали от там, но мили ли са там? Защото имам близки живеещи точно около мястото и според тях е пълна кочина на улиците в околността и не е мито.

# 15 619
Е lovely, не виждах ли, че и течността, с която поливат съм снимала.
Снимката я направих в 01:16 посреднощ, така че да..хората обикновено спят. Аз си изкарвам бабата Мазда на разходка, за да не й умре акумулаторът Joy

# 15 620
Е lovely, не виждах ли, че и течността, с която поливат съм снимала.
Снимката я направих в 01:16 посреднощ, така че да..хората обикновено спят. Аз си изкарвам бабата Мазда на разходка, за да не й умре акумулаторът Joy
Еми, чудесно. Аз много ще се зарадвам да греша и да има все пак някакво миене на тия улици, защото града е супер прашен и мръсен.

# 15 621
Това пък с тия паркове и контролираната дистанция е поредния цирк на Фандъкова. То много ясно, че за експеримента всички ще са чинно на по 2 метра, а иначе ще им е все тая и за дистанция и за всичко. Даскалицата иска да се изживява като учител по физическо.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/eksperiment-v-nedelja-shte-pokaz … -za-razhodka.html

Ето в Германия -  не ги гледат лошо, не заплашват с чували и трупове - благодарят им, че спазват мерките.
https://twitter.com/i/status/1248679352352608257

# 15 622
  • Пловдив
Аз също искам да отпадне ИП. Хората да тръгнат на работа, да опразнят улиците, за да мога и аз да се разходя на спокойствие. Не обичам навалицата. Само, че като гледах преди как "работят",имам чувството, че винаги е имало ИП. Особено по кафенетата.........посред бял ден, по средата на седмицата. Мили родни картинки. Поне сега се даде възможност борците за свобода да се издигнат в очите на слепите.

# 15 623
Fanfanito Flowers Tulip Наши учени от БАН не са открили начин на лекуване. ОзоноТерапията не е новост за медицината както и ефективността от нейното приложение при различни лечения. .
Нашите учени в отворено писмо дават публичност на пренебрегвани, проведени, отчетени и доказани медицински изследвания от началото на пандемията,  успешно приложение на терапии в резултати, отчитащи превенция на смъртността в борбата с коронавируса, и питат управляващите на какво основание нямаме публично обсъждане на възможността да спасим човешки животи.. та това им е основното задължение...

СЗО дори нямат думата в случая и основание да се намесят в подобно  решение ...Тук примера идва основно от Италия, Испания и други..

Скрит текст:
Аз и преди се мятах (щото съм проста) между 5 G влиянието на хемоглобина, недостигът на кислород, изменянето на клетки ли, какво става и т.н.
Бях чела и споделих тук някои лекари (във фейса са ми приятели и следях те какво си пишат по страниците) за нещо, като насищане на стаите на болните с озонови уреди ли ..бе обяснявах си го, сега не мога научно тук, но...

Наши учени от БАН били открили начин на лекуване, евтин и ефикасен. Обаче, не им изнася много на СЗО , не го приемат и не гледат май сериозно, а има логика поне за мен.
https://www.burgasnovinite.bg/2020/04/blog-post_958.html?spref=f … CVnEAG0cqaNdsIAgQ
Озонотерапията в внимателно дозиране на много малко озон при обдишване с кислород, защото озона е токсичен газ. Разпада се на атомен и молекулен кислород. Атомният кислород е изключително силен окислител, и като такъ убива всичко - вируси, бактерии и т.н. , като впоследствие среща друг такъв атом и се рекомбинира в молекулен кислород. Само че озона трепе всичко, и здрави клетки също, не подбира. Така че да не стане да излекуваме ковида и да почнем да се борим с рак? Вит С е антиоксидант, но и киселина, така че големи дози да не предизвикат ацидоза на кръвта, което също е доста опасно. Доколкото видях, дайте да почна да ви произвеждам и продавам моите апарати за по 5-6 хил лв...

# 15 624
Чета, че доста хора се надяват на ваксина... Вие наистина ли бихте си сложили нещо, "скалъпено " за 2-3 месеца (предвид, че за качествени са нужни години тестове и изпитания при хора), при което не е изобщо ясно кое е повече, ползата или вредата? Честно казано, мисля, че ако сравним такава ваксина с вируса, той би бил по - безопасен.

# 15 625
Чета, че доста хора се надяват на ваксина... Вие наистина ли бихте си сложили нещо, "скалъпено " за 2-3 месеца (предвид, че за качествени са нужни години тестове и изпитания при хора), при което не е изобщо ясно кое е повече, ползата или вредата? Честно казано, мисля, че ако сравним такава ваксина с вируса, той би бил по - безопасен.
В никакъв случай!
За мен решението е лечение.

# 15 626
Разбира се, това си е работа на доктор специалист в областта.
Скрит текст:
Fanfanito Flowers Tulip Наши учени от БАН не са открили начин на лекуване. ОзоноТерапията не е новост за медицината както и ефективността от нейното приложение при различни лечения. .
Нашите учени в отворено писмо дават публичност на пренебрегвани, проведени, отчетени и доказани медицински изследвания от началото на пандемията,  успешно приложение на терапии в резултати, отчитащи превенция на смъртността в борбата с коронавируса, и питат управляващите на какво основание нямаме публично обсъждане на възможността да спасим човешки животи.. та това им е основното задължение...

СЗО дори нямат думата в случая и основание да се намесят в подобно  решение ...Тук примера идва основно от Италия, Испания и други..

Скрит текст:
Аз и преди се мятах (щото съм проста) между 5 G влиянието на хемоглобина, недостигът на кислород, изменянето на клетки ли, какво става и т.н.
Бях чела и споделих тук някои лекари (във фейса са ми приятели и следях те какво си пишат по страниците) за нещо, като насищане на стаите на болните с озонови уреди ли ..бе обяснявах си го, сега не мога научно тук, но...

Наши учени от БАН били открили начин на лекуване, евтин и ефикасен. Обаче, не им изнася много на СЗО , не го приемат и не гледат май сериозно, а има логика поне за мен.
https://www.burgasnovinite.bg/2020/04/blog-post_958.html?spref=f … CVnEAG0cqaNdsIAgQ
Озонотерапията в внимателно дозиране на много малко озон при обдишване с кислород, защото озона е токсичен газ. Разпада се на атомен и молекулен кислород. Атомният кислород е изключително силен окислител, и като такъ убива всичко - вируси, бактерии и т.н. , като впоследствие среща друг такъв атом и се рекомбинира в молекулен кислород. Само че озона трепе всичко, и здрави клетки също, не подбира. Така че да не стане да излекуваме ковида и да почнем да се борим с рак? Вит С е антиоксидант, но и киселина, така че големи дози да не предизвикат ацидоза на кръвта, което също е доста опасно. Доколкото видях, дайте да почна да ви произвеждам и продавам моите апарати за по 5-6 хил лв...

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 18:27 от Анонимен

# 15 627
Не знам как си представяте морета и почивки, като самите хора, живеещи там не ви искат...
Бреееййй ти от кога стана говорител на над половин милион местни от Дуранкулак до Резово?
Понякога падам от смях в тази тема. Joy
 "Морските жители" са нормално притеснени, но няма такова нещо да не искат туристи! Искат, да, и мислят и обсъждат кой е най-удачния и сигурен вариант за всички!

Хайде да слезем малко на Земята, а? Какво е това умишлено противопоставяне на населението и измисляне на фалшиви конфликти и проблеми!? Някой бил казал по телевизията!? Сериозно!?

# 15 628
Наистина в момента си правят експерименти. Във Франция отварят училищата само за най-бедните и на доброволен принцип.
В Австрия също ги отварят по финансови причини - защото отпуснаха мерките за фирмите с дата 01.05. и съответно тези, които не са свикнали на работа от вкъщи, си викат служителите в офисите. И са много. Шефовете пък се уплашиха, че майките ще си вземат болничен заради гледане на дете... Според актуални цифри чак след четири години ще сме финансово, където бяхме през януари.

Но тъй като пък учителите имат силен колектив и си прокараха добре правата, децата ще учат от 18.05. до края на юни само 13 дни. Първата група учи три дни, втората - два, а после се сменят. И всичко това на фона на 4 почивни дни, които естествено ще бъдат като почивни консумирани. Който не може да си гледа детето от групата в дните без училище, ще го оставя в салона по физическо, където обаче няма да се пишат домашни. И разни други такива решения, които не са съвсем и са си точно за тези, които нямат избор.

ПП Да поясня само, че това за четирите години идва от прогнозата, че БИП тази година ще спадне с около 7%.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 15:59 от Анонимен

# 15 629

Приятелка, която живее там ми потвърди за миенето. Явно е било събитие 😁 За моя квартал обаче няма миене. Аз си стоя до късно и няма как да не съм чула или видяла ако бяха минали камиони.

Общи условия

Активация на акаунт