Това НЕ се отнася само до ковид, много вирусни инфекции повишават риска от инфаркт, инсулт, емболия в рамките на месец-два след "оздравяване". Включително обикновеният грип.
Знам, баба почина в следствие на белодробна тромбоемболия, баш след изписване от болница, но тук темата не е ли ковид и не говорим ли за лекарка с коронавирус? Аз лично се придържам към темата.
Защо да става дума за друго, при положение, че обявиха официално, че Е била лекувана от Ковид, в Св. Анна, накрая е дала 2 отрицателни теста (както си е по протокол, за да бъде обявен някой за здрав и да го изпишат от болницата), изпратена е вкъщи и се е влошила внезапно. Това си го обявиха сутринта на брифинга (секретарят), в последствие и Мутафчийски го изкоментира същото. Останалите свободни съчинения нямам идея от къде дойдоха. Не съм окей със спекулации точно в такъв момент, когато точно и ясно си го казаха хората..2 пъти.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/mutafchijski-trevozhno-e-che-poc … -za-covid-19.html
Sparkles, кой какво обявил, в кой сайт - не знам. Аз прочетох официалната информация на 2ма от НОЩ, която е ясна, изслушах им и интервютата и вече написах каква е тя, освен това Мутафчийски каза, че жената е една от първите заразени с коронавирус в ЦСМП-София. Лекувана е в Св. Анна . След 2 отрицателни теста е изписана. Този линк, баш с тази информация, си е пуснат и в групите на ЦСМП - никой от колегите й не опонира на написаното. Само ние тук общо взето си търсим под вола теле и опитваме да изкараме, че ми не пък! не е била заразена..Не го разбирам това, спирам да дискутирам. Срамно ми е някво. Светъл й път