COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 480 577
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 22 770
  • Там,където се събуждам щастлива.
Скрит текст:
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/597078
Къде са тръгнали тези хора бе...Сигурно пак ББ,генерала и други са им виновни....За какво самосъзнание говорим??Какви мерки,кви 5 лева....Да спят на летището сега..
Аз като казвам, че глада е по - силен от всеки вирус, вие скачате. Ами това е положението.
Това е слабоумие не е глад
Отишли са да работят, не на екскурзия, че да ми говорите за слабоумие.
Сигурно ли е, че са работили? Или са "работили" .
Питах днес по- рано за заниманията на тези женички. Никой нищо не каза.
Докато не излезе достоверна информация, че са били наистина труженички  /ТРУ-женички на Тру да/, не смятам не само да ги съжалявам, но и да ги обсъждам в общата статистика жертви.

По статиите пише, че са сезонни работници в земеделието. Работниците са били наети у нас, чрез посредническа фирма.
Не знам за какви труженички говориш и какво общо имат, ама карай да върви, важното е да плюем.
[/quote]

И затова трябва веднага да ги принудят да кажат коя е фирмата (фирмите) и защо евентуално не са плащали застраховка (ако се вярва на онзи статия, че не искали да дават пари за линейка). Да не се окаже, че ние, като държава сами сме си виновни...

# 22 771
Може ли сега такова нещо?Във Франция на летището са блокирани български земеделски работници?Това е нарушение на човешките права!Расистка и ксенофобска проява!Защо не пускат свободно хората?У нас си се мотат,кой с такси,кой с рейс,кой каквото иска.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/70-balgari-sa-blokirani-na-letis … vav-francija.html
Хелзинкския комитет да се самосезира! Не ги е срам да не ги пускат! Сега ще ги заразят на летището и ще ни ги върнате обратно!
Честно, бях за махане на маските на открито, но тези неконтролируеми самолетни и автобусни прояви направо ме скандализират...
Между другото бяхме канени на имен днес на роднина. Отказахме, разбир се. Но май само ние няма да ходим, ще се съберат едни 20 човека от два областни града... За протокола, чисти българи сме си, ама циганския манталитет ходи по всички ..
А ние на детски рожден ден... направо се чудя какво става... хората се държат като отвързани ... очаквам сериозно разгаряне на епидемията!!

# 22 772
Този с дългата коса, дето най-много рева за обектите си за хранене, сега е от нарушителите и пак реве, че как така трябвало да отвори пространството, клиентите дъжд щяло да ги вали и нямало да издържи бизнесът две седмици. Аз го разбирам той какво иска, ама вече прекалява.
Този като го видя и направо ми се гади-мазен и нагъл..ами като не можеш да отвориш таваните-махни или отвори страничните стъкла...ненаял се!Ще донесе от 9 кладенеца вода да лапа..М-у другото отвращението ми е още преди кризата и да знам за вируса ...имаше пак някакви изяви.....

# 22 773
Заведенията, които не спазват да си ги затварят, има си служби за тая работа.
Нормално е човек да се оплаква като му паднат доходите и работата. Незнам за коя с дългата коса говорите, но със сигурност не е единствената, която се оплаква и ще го прави.
Защо въобще се очаква, че трябва безропотно да се приема такава ситуация и това важи за всички хора, в тази ситуация.
Не очаквам да чета милозливите и лицемерно съчувствие към икономическите трудности, но пък злостното заклеймява на хора в трудна ситуация със сигурност не печели привърженици на мерките.

# 22 774
  • София
Ама тия вЕрно ли сега са се набутали на Витошка в найлоните да си пушат...Rolling Eyes

# 22 775
  • Другата България
Премиерът ще прави изявление в 20.00 по провелата се днес видеосреща на ЕС и Западните Балкани.
Оффффф.
Отиде ми и сериала, и готварското шоу. Дано не е брифинг с въпроси, че може и до късните новини да се проточи....
Омотахте се като онези със самолетите.
Ти говориш за сезонните работници, съфорумката за двете жени от Нидерландия. И всеки си държи на своето. И двете сте прави, ама не се четете една друга.

# 22 776
Този с дългата коса, дето най-много рева за обектите си за хранене, сега е от нарушителите и пак реве, че как така трябвало да отвори пространството, клиентите дъжд щяло да ги вали и нямало да издържи бизнесът две седмици. Аз го разбирам той какво иска, ама вече прекалява.
Като ревеше първия път, оплакването беше че при дистанция 2.5 от 600 места трябвало да падне на 50 места. Сега вече при 1.5 метра май каза че има 60 места Joy или не мога да слушам или да смятам или тоя си приказва като за последно.
Тая мутра не мога да я гледам вече ... ту му млякото горещо ту друго нещо... дано се задави от алчност !

# 22 777
Кой е дългокосият?

# 22 778
  • София
Председател на асоциацията на собствениците на заведения или нещо такова.

# 22 779
# 22 780
Той ли е собственика на Рафи?

# 22 781
В Самоков от понеделник две жени от администрацията на болницата са с антитела от бързите тестове.И двете са преболедували през януари и февруари,като едната е била с тежка пневмония и е лекувана 40 дни.Тогава не са предполагали,че е коронавирус и сега се хващат при тестовете.Оказва се,че вируса е в BG поне от януари.Във facebook в профила на самоков 365 е публикувано видеото от брифинга от вчера,където се обсъжда това.Не мога да кача линк,но е интересно да се чуе .

# 22 782
Ричард некой си ...
Ама как бързо си скри дебелия ланец ББ като каза някой хора да си продадат джиповете, за да платят на служителите си, а не да иска това онова от държавата.

# 22 783
# 22 784
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/597078
Къде са тръгнали тези хора бе...Сигурно пак ББ,генерала и други са им виновни....За какво самосъзнание говорим??Какви мерки,кви 5 лева....Да спят на летището сега..
Аз като казвам, че глада е по - силен от всеки вирус, вие скачате. Ами това е положението.
Това е слабоумие не е глад
Отишли са да работят, не на екскурзия, че да ми говорите за слабоумие.
Сигурно ли е, че са работили? Или са "работили" .
Питах днес по- рано за заниманията на тези женички. Никой нищо не каза.
Докато не излезе достоверна информация, че са били наистина труженички  /ТРУ-женички на Тру да/, не смятам не само да ги съжалявам, но и да ги обсъждам в общата статистика жертви.

По статиите пише, че са сезонни работници в земеделието. Работниците са били наети у нас, чрез посредническа фирма.
Не знам за какви труженички говориш и какво общо имат, ама карай да върви, важното е да плюем.
По статиите пишело. Кои. Вестник "Сега " вероятно.
Може ли линк.

БТВ
https://btvnovinite.bg/bulgaria/70-balgari-sa-blokirani-na-letis … vav-francija.html
Ние пишем за хората във Франция.Не за жените от Нидерландия.Четете и тогава пишете и цитирайте,че стана развален телефон..
[/quote]
Ами, като пишете за жените от Нидерландия, защо давате линк към статия за 70- те българи във Франция и коментар към линка.  Има го в цитата, вижте си го.

Общи условия

Активация на акаунт