COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 480 474
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 22 755
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/597078
Къде са тръгнали тези хора бе...Сигурно пак ББ,генерала и други са им виновни....За какво самосъзнание говорим??Какви мерки,кви 5 лева....Да спят на летището сега..
Аз като казвам, че глада е по - силен от всеки вирус, вие скачате. Ами това е положението.
Това е слабоумие не е глад
Отишли са да работят, не на екскурзия, че да ми говорите за слабоумие.
Сигурно ли е, че са работили? Или са "работили" .
Питах днес по- рано за заниманията на тези женички. Никой нищо не каза.
Докато не излезе достоверна информация, че са били наистина труженички  /ТРУ-женички на Тру да/, не смятам не само да ги съжалявам, но и да ги обсъждам в общата статистика жертви.

По статиите пише, че са сезонни работници в земеделието. Работниците са били наети у нас, чрез посредническа фирма.
Не знам за какви труженички говориш и какво общо имат, ама карай да върви, важното е да плюем.
По статиите пишело. Кои. Вестник "Сега " вероятно.
Може ли линк.
[/quote]

БТВ
https://btvnovinite.bg/bulgaria/70-balgari-sa-blokirani-na-letis … vav-francija.html

# 22 756
Кварталите ги затворят заради бързото разрастване там и неспазване на мерки . Имат много повече контактни лица.

# 22 757
Днес минах покрай едно заведение, за София става дума, навън вали, студено е. Та явно това им е лятната градина, която беше закрита - имаше само една свободна маса.. Какви мерки, каква епидемия.. Някои хора определено са нямали търпение да се отварят заведенията и да се нагъчкат.
Да, заведенията още днес се напълниха. Пих кафенце днес, всичко е точно, мерките се спазват, кервана си върви.
Дишайте.

# 22 758
  • София
София област и София-град се отчитат с обща бройка. Проблемни зони в София област в момента, поне от това, което следя, са Самоков и Ихтиман. В Ихтиман си имат болница с доста отделения и вече имат две медицински лица от хирургията с положителни проби. Март месец започнаха да се прибират губертчиите, иначе постоянни жители на махалата, а местната власт не можа да се оправи с тях.
В Самоков по Великден, пак от местната махала, правиха някакъв общ молебен... сега излизат бооните... В самоковската болница е започнало едва сега тестване на персонала. Това е сайт за новините от района:
https://4vlast-bg.com/archives/369393

# 22 759
Радев пак се е разписал с неадекватна реч. Тоя човек що така не дава брифинги, а всеки път е рецитатор?

# 22 760
Днес докато си слагах продуктите на лентата, девойката пред мен, без маска , се изкиха срещу касиерката и си забърса носа с ръка. Стъкло няма.След това чувам “ Сложете си маска, ще ви глобят”. И клиентката си я извади от джоба.
Без маски на открито, вече се възприема и като на закрито.
Дъжда вали силно, а поне 5-6 жени с деца се бяха събрали на две пейки под едно дърво. Никога в  дъждовно време не съм виждала някой да седи на пейка в този парк. Снощи младежи до късно крещяха и се смяха на сбирка, радваха се на пейките и съораженията на детската площадка. Сигурно и на други неща.
Свобода да има Simple Smile Контрол не, както винаги е било.

# 22 761
София област и София-град се отчитат с обща бройка. Проблемни зони в София област в момента, поне от това, което следя, са Самоков и Ихтиман. В Ихтиман си имат болница с доста отделения и вече имат две медицински лица от хирургията с положителни проби. Март месец започнаха да се прибират губертчиите, иначе постоянни жители на махалата, а местната власт не можа да се оправи с тях.
В Самоков по Великден, пак от местната махала, правиха някакъв общ молебен... сега излизат бооните... В самоковската болница е започнало едва сега тестване на персонала. Това е сайт за новините от района:
https://4vlast-bg.com/archives/369393
Като чета за Самоков, пише, че по разпореждане на РЗИ болните се карат в София. И че тия дни са закарали първия, нуждаеш се от болнично лечение. Нямат проблеми там все още както в София.

# 22 762
  • София
Айлякът се възроди в Пловдив! Заведенията се пукат по шевовете

"Тук-там пловдивчани посядат по бордюри, стълби и пейки, ала в района има засилено полицейско присъствие, и седенките бързо биват прекратявани. Служители на Общинска полиция и Общинска охрана следят зорко да не се сяда, освен по заведенията, и напомнят на хората, че все още мерки има. "
#####
И тука пак абсурда, дигат хората от пейки и бордюри и те съответно отиват по заведенията.

https://blitz.bg/obshtestvo/regioni/aylyakt-se-vzrodi-v-plovdiv- … i_news744032.html

# 22 763
Аз за тези забрани, затягане-резхлабване на мерките вече незнам какво да мисля. По цял ден ги гледам от прозореца, възрастни хора на групички по 4-5 човека спокойно си ходят. Обаче снощи късно след обяд гледам в парка под нас 5 тинейджъра се събрали. След няколко минути спира полицейска кола, изскачат двама полицаи и право към тях. След 2-3 минути зад първата кола, спира втора и пак така. И от другата страна на парка трета. Е добре остана ФСБ и ЦРУ да дойде, че и спецназ за борба с терористите. За 5 дечурлига  15-16 годишни.
А тези, които трябва да се пазят не го правят, но гръмко се настоява другите да не мърдат никъде, за да ги пазят.

# 22 764
  • София
Този с дългата коса, дето най-много рева за обектите си за хранене, сега е от нарушителите и пак реве, че как така трябвало да отвори пространството, клиентите дъжд щяло да ги вали и нямало да издържи бизнесът две седмици. Аз го разбирам той какво иска, ама вече прекалява.

# 22 765
Айлякът се възроди в Пловдив! Заведенията се пукат по шевовете

"Тук-там пловдивчани посядат по бордюри, стълби и пейки, ала в района има засилено полицейско присъствие, и седенките бързо биват прекратявани. Служители на Общинска полиция и Общинска охрана следят зорко да не се сяда, освен по заведенията, и напомнят на хората, че все още мерки има. "
#####
И тука пак абсурда, дигат хората от пейки и бордюри и те съответно отиват по заведенията.

https://blitz.bg/obshtestvo/regioni/aylyakt-se-vzrodi-v-plovdiv- … i_news744032.html

И като гледам снимките към статията, в Пловдив явно е възприета друга мерна система - тамошните 150 см между масите отговарят на стандартни 80-90 сантима Simple Smile

# 22 766
Този с дългата коса, дето най-много рева за обектите си за хранене, сега е от нарушителите и пак реве, че как така трябвало да отвори пространството, клиентите дъжд щяло да ги вали и нямало да издържи бизнесът две седмици. Аз го разбирам той какво иска, ама вече прекалява.
Като ревеше първия път, оплакването беше че при дистанция 2.5 от 600 места трябвало да падне на 50 места. Сега вече при 1.5 метра май каза че има 60 места Joy или не мога да слушам или да смятам или тоя си приказва като за последно.

# 22 767
Премиерът ще прави изявление в 20.00 по провелата се днес видеосреща на ЕС и Западните Балкани.

# 22 768
Скрит текст:
Скрит текст:
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/597078
Къде са тръгнали тези хора бе...Сигурно пак ББ,генерала и други са им виновни....За какво самосъзнание говорим??Какви мерки,кви 5 лева....Да спят на летището сега..
Аз като казвам, че глада е по - силен от всеки вирус, вие скачате. Ами това е положението.
Това е слабоумие не е глад
Отишли са да работят, не на екскурзия, че да ми говорите за слабоумие.
Сигурно ли е, че са работили? Или са "работили" .
Питах днес по- рано за заниманията на тези женички. Никой нищо не каза.
Докато не излезе достоверна информация, че са били наистина труженички  /ТРУ-женички на Тру да/, не смятам не само да ги съжалявам, но и да ги обсъждам в общата статистика жертви.

По статиите пише, че са сезонни работници в земеделието. Работниците са били наети у нас, чрез посредническа фирма.
Не знам за какви труженички говориш и какво общо имат, ама карай да върви, важното е да плюем.
По статиите пишело. Кои. Вестник "Сега " вероятно.
Може ли линк.

БТВ
https://btvnovinite.bg/bulgaria/70-balgari-sa-blokirani-na-letis … vav-francija.html
[/quote]
Ние пишем за хората във Франция.Не за жените от Нидерландия.Четете и тогава пишете и цитирайте,че стана развален телефон..

# 22 769
той това, дето го иска е време вече да вдене, че тая година няма да се случи. Писна ми да го гледам, честно.

Общи условия

Активация на акаунт