COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 480 332
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 7 575
  • София
Аз викам тия хора от "рисковите групи", както и над 60 да ги поставим под запрещение, да им назначим по един асистент като на инвалиди и при всяка настинка да ги затваряме за месеци у дома им. Да не им позволяваме да пътуват, да се срещат, събират с други. Понеже те явно не могат сами да решават за себе си и някои, мъкнещи си хроничното заболяване от детството, не знаят как да живеят с него...
Б****ти наглостта на някои хора да се разпореждат с чуждите животи....

Ама той един г-н от Банкя, който не спря да вършее също е станал на 60 в рискова група. И него така да направим.

.Born: June 13, 1959 (age 60 years), Bankya

# 7 576
Аз съм сериозно учуден че има мами които биха си оставили децата в ръцете на Мангъров . Този е лунатик за връзване , трябва да му се отнемат лекарските права и да му се забрани да се доближава до хора , животни и растения .

# 7 577
Не разбирам, толкова ли ви е евтин живота, та така с лека ръка го отписвате? Не ви е скъп, не ви интересува за хората, които ще загубите или тези, които ще загубят вас, та така лесно "умирате" и чудо голямо? Не ви е грижа, че може да оставите децата си сирачета?
Явно не ние сме се отказали от живота и чакаме Апокалипсис. Защото за мен живота е ценен и имам още много да изживея. Затова на руска рулетка с него няма да играя. ИП ще свърши, животът по един или друг начин ще продължи. И аз ще направя всичко необходимо да съм част от него. Поне това, което зависи от мен.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 19:21 от bubanka

# 7 578
  • София
Съберете 2 и 2 и осъзнайте, че сте смъртни. Че колкото и да седите вкъщи, да плюете Мангъров, да се пенявите как "СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ", животът в някакъв момент трябва да продължи, без вирусът да е заминал за Мелмак, и този момент не може да е октомври 2025 г., когато има ваксина, която и без това половината тука казаха, че няма да си я бият.
Защо изключваш вируса да бъде убит от карантинните мерки?  Така е станало с "баща му" - SARS/ТОРС, 2003 година.
Защо мислите, че SARS е убит, щом сега вилнее из целия свят. Вирусите ги има много преди нас хората и ще ги има и след нас. Не знам защо се опитваме да надхитрим природата. Толкова сме умни, напреднали, гениални, но един малък вирус ни завря по диваните. И се губи човешкото у човека. Кой излязъл, кой с дете, кой с куче, кой на църква, кой с баба .....Държава, която следи настроенията на хората и взима угодни решения, който винаги са предпоследни. Нямам думи .... Аз не искам живота преди. Следващите години няма да го има. Аз искам да живея нормален живот с вируса около мен.

# 7 579
  • София
Мангъров започва да удивлява, че и неологизми съставя. Ходете в църквите, за да се проепидемичите....

Копирано от https://m.24chasa.bg/novini/article/8445289?fbclid=IwAR0aZHxKqCW … EcfxwauB8suTjahpc © www.24chasa.bg

# 7 580
Някой може ли да ми преведе от италиански какво пише? От контекста разбирам, че вероятно е благодарствен плакат за лекари.

# 7 581
Аз викам тия хора от "рисковите групи", както и над 60 да ги поставим под запрещение, да им назначим по един асистент като на инвалиди и при всяка настинка да ги затваряме за месеци у дома им. Да не им позволяваме да пътуват, да се срещат, събират с други. Понеже те явно не могат сами да решават за себе си и някои, мъкнещи си хроничното заболяване от детството, не знаят как да живеят с него...
Б****ти наглостта на някои хора да се разпореждат с чуждите животи....

Ама той един г-н от Банкя, който не спря да вършее също е станал на 60 в рискова група. И него така да направим.

.Born: June 13, 1959 (age 60 years), Bankya

Него спешно някой трябва да го запрети, че а го тестват положителен, а му изникнаха едни хиляда-две хиляди контактни...

# 7 582
Имунитет има и то стабилен. Не вярвайте на лъжливите твърдения на хора, които имат килипир от това. Като този 'аптекар'

СЗО изнесе данни за хора, които повторно са се заразили в Ухан още февруари. Въобще не е ясно колко стабилен е имунитета. Освен това вирусът остава загнезден в носоглътката и не се знае дали няма да се активира пак при отслабен имунитет и какво може да причини.

# 7 583
Имунитет има и то стабилен. Не вярвайте на лъжливите твърдения на хора, които имат килипир от това. Като този 'аптекар'

СЗО изнесе данни за хора, които повторно са се заразили в Ухан още февруари. Въобще не е ясно колко стабилен е имунитета. Освен това вирусът остава загнезден в носоглътката и не се знае дали няма да се активира пак при отслабен имунитет и какво може да причини.

Колко са като бройка тези хора?

# 7 584
Дяволо, човекът говори много обрано и тактично не нарече Мангъров лъжец. Просто водещата настоя за тези антитела, преди това Мангъров обясняваше за имунитет.За повторно заразяване не било ново, а продължение на болестта за него, което за мен поне е неразбираемо.
Няма имунитет, има антитела -да. Но те били толкова малко според професора, че не могат да ти изградят имунитет дори временен. Затова и са сега пак хора прекарали веднъж този вирус, отново болни.  Каза, че няма никакви данни за създаване на имунитет след преболедуване. При някои хора пък изобщо не се изграждат антитела.
Това вече е притеснително. И това не е грип, има такава симптоматика, но не е грип и никой не знае кога ще се активира дори в тези хора, които имат заразяване, но нямат прояви на болестта.
За лекарствата -да, скъпи са. Но са поне направили изследвания, нямат странични ефекти уж, по нищо не отстъпват на тези в чужбина. Съставките обаче трудно се намират за изработването им. Поскъпнали са последно с 60 пъти, не процента каза и пак ги няма, защото масово се търсят. Това за момента ще е 100лв , може и повече да стане, ако продължава в чужбина поскъпването. От Китай, Индия и още една страна спомена, че ги взимат.
Пак добре, че ще има за нашия пазар, скъпи или не..шанс дават. Потресох се, че Франция и Германия не са разрешили тук производството им, поне временно. Ясно, че не искат да губят пари и пазар, но човешки живот нали трябва да се спасява, къде им е хуманността.
Дано не почнем и тези лекарства да изнасяме преди ние да се заредим и имаме.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 18:51 от Анонимен

# 7 585
След всичките дивотии на СЗО кой ги приема насериозно ?!

# 7 586
Боже, боже, няма ли кой да спре този Мангъров.Ако след две седмици отделяме вирус не сме повторно заразени, само отделяме, ама заразяваме ли?Мангъров е неадекватен, абсолютно неадекватен, връщах няколко пъти да чуя, не вярвам, че му дават трибуна.Значи във Великобритания не са удържали на журналистическия натиск, затова са сменили позицията си.Ако е бил в оперативния щаб , щабът щял да си загуби работата.Следващото било да се отворят стадионите, парковете, да отивта младите.Вече сме тазвивали Столкохмски синдром, децата да тръгнат на градини и училища, ако ще заразяват баби и дядовци, емиии....

Спрете Земята, искам да сляза?

Начинът да го "спрат" е да предложат друго решение. Как не са се сетили?
Ами излез иди на стадиона, кой ти пречи?Другото решение е стой си вкъщи, какво не разбра.

# 7 587
Колко са като бройка тези хора?

Ами прочети им доклада, вече не помня, но още тогава се говореше, че имунитетът не е много стабилен.

# 7 588
След като Сингапур не издържаха само на тестване,без ограничения, Япония ги последва:
https://mainichi.jp/english/articles/20200411/p2g/00m/0na/058000c

# 7 589
Не знам защо се опитваме да надхитрим природата. Толкова сме умни, напреднали, гениални, но един малък вирус ни завря по диваните. И се губи човешкото у човека.
Малкият вирус реално стои по-високо от нас в хранителната верига и отново ни припомни на чия планета живеем.
Но човешкото у човека е не да живеем спрямо правилата на естествения подбор и да оставяме разни микроби да диктуват нашата еволюция, а да се противопоставим на това. В нашата човешка цивилизация ценим качества, които са много по-различни от това кой притежава най-добрите гени, за да преживее ковид19.

Общи условия

Активация на акаунт