В крайна сметка излезе ли някаква информация за тях?
Може ли да се правят, ако подозираме Ковид? С какво примерно - само с физ.разтвор? А Пулмикорта и Вентолина - те може ли да се ползват?
Миналата година моето дете доста боледуваше, вкл и бронхопневмония, Аз също бях болна няколко пъти покрай нея. Пулмикорт и Вентолин бяха основата на леченията.
Също така при много възрастни хора може ли да се ползва инхалация? Примерно аз имам запаси от тези лекарства (не съм купувала заради Ковид, имам от преди) и се чудя, ако се наложи, може ли да ги дам на възрастни роднини?
Някой попадал ли е на информация по въпроса?
Личната ми лекарка е чудесна, но... тя е от малкото, които раздават направления без проблем. Преглежда, дава диагноза и казва, ако след 3 дни няма подобрение - направление за пулмолог, вирусолог, алерголог, ендокринолог и т.н. Много е предпазлива в леченията. И така трябва. Така, че в тази ситуация трябва да търся мнение не от нея, а може би от пулмолог и вирусолог, а такива не познавам лично, за да звънна с въпроси.
Надявах се, че може да е излизала информация в публичното пространство, за да прочета проучвания, изводи, мнения и критики.
Ето примерно твоя пост ми беше полезен. Не знаех това и ще имам едно наум.
Вкъщи инхалирам при кашлица над горещи пари с морска сол, в определено съотношение. Има чудесен ефект.
Затова и се чудя защо нищо не се говори как би се повлиял ковид - 19 при инхалиране.
Не е задължително да е с лекарство от типа на Вентолина.

Представителни за кого? Имаме една извадка от полицаи, евентуално е представителна за тях. И една в Банско, която евентуално е представителна за града. Толкова.