Аз моите ще ги пусна с удоволствие и те с кеф ще тръгнат на училище. Това е, защото не съм ги психирала на тема корона, не съм пилила на главите им какъв ужас ни чака. Много важно е отношението на родителите и ако то е "всичкишеомрем", децата също ще умират от страх.
Моите си искат училището и им е мъчно за приятелите.
За учителите - не знам. До човек е, но допускам, че ще има много, които ще се страхуват, да. Това ще е по-големият проблем за рестарта на образованието, изплашените, психирани учители. Иначе на децата нищо им няма, стига и родителите им да са спокойни.
Много е вярно това за родителите.
Моите 230 искат по-скоро да се върнат. Аз давам всички часове онлайн и винаги имам контакт с тях, но имам ученици, които проплакват, защото не могат без структура. За тези деца е най-тежко, защото в момента не знаят от къде трябва да започнат. Свикналите на самостоятелност за пей сърце. До 12 са отхвърлили всичко и имат време за хоби.
Не ме е страх да се върна, въпреки че поливинката е от рискова група. Единствено ме е страх от шпагатите, които ще трябва да правим при завършване и преминаване от един клас в друг и какво ни чака другата година.
)