Сега имам всичко на всичко 2-3 маски да ги сменям - другото го продадох с добра печалба. Спирта си стои, храната също. Излизам без маска, слагам само в магазина, че не ме пускат.
На вас ви е широко около врата, но не забравяйте, че дори и хоум офис бизнесите отиват към фалит защото голяма част от тях обслужват сферата на услугите, а тя умира с всеки изминал ден карантина и ИП в България и чужбина.
Аз в къщи вече си имам безработен човек, за мен положението не е чул съл, че сина на вуте слушал някой, че гледал...
Може би и вие чакате този "отрезвителен" момент, който не ви пожелвам.
Много правилно - около 60% от работещите в БГ са така. Просто на края на април няма да има пари вече у хората. И тогава ще видим кой крив и кой прав.
Онлайн оптимистите с трансформациите да ги видя как пускат онлайн след месец много стоки. Не че не съм запознат, и аз си имам онлайн 2 магазина, и виждам как вървят. Сферата на забавленията е. Но нещата падат и намалят... Драстично. Емаг печели от комисионни само в момента примерно, и почти не от продажби. Търговците, които ги ползват плащат над 10% комисионни. Но и този бизнес намаля вече, продажбите намаляват.